Noul Ford Focus
-
Ovidiu
- El_Rey
- Marca si model masina: AUDI A6 2013 2.0TDI
VW POLO 2007 1.4i - Numar Inmatriculare: BXX5EBI
Noul Ford Focus
Cum spune si titlul , pareri pro si contra despre Ford Focus facelift!
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
- Mr_kokaa
- Maniac
- Numar Inmatriculare: TSE
mda
arata bine
dar cam copiaza linia unui Coupe c4
dar cam copiaza linia unui Coupe c4
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
- commandorsteel
- PowerSteel
- Numar Inmatriculare: B-88-
-
PsH
- PasHa
- Numar Inmatriculare: B 58 HDI
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Motorul de pe ST nu s-a schimbat. A ramas aceeasi super vaca in 5 cilindri care in ciuda unei teoretice echilibrari mult mai bune nu reuseste sa scoata mai mult decit un motor de la francezi (2.0T 225CP, 2.0T 230CP), si aici ma refer atit la vlori maxime cit si la valori laturatii punctuale. Nici macar dupa chip tuning nu se schimba mare lucru. Deci noul focus.. vechiul focus... fix aceeasi caroserie cu alta grila si farurile putin schimbate. Nimic in plus la motorizari, manevrabilitate, etc.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
- Tomita
- cre8or
- Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
- Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS
intr-adevar. c4 chiar arata f bine. nu e vorba de struguri, dar ma trezesc din cand in cand ca sunt fascinat de liniile masinii la fel ca atunci cand era noua. pur si simplu design-ul nu are rival. daca la alte aspecte e de discutat capitolul design este escelent.
paranteza: o mica problema am cu bordul, in special zona de climatizare radio-cd care este iesita in afara. nu vad cum se leaga de restul bordului mai ales ca si plasticul este diferit.
revenind la laude. liniile au continuitate in elementele folosite, fiind armonios imbinate...
focus2 face lift este frumos. dar nu mai e ce-a fost...l-au domolit f mult...pt batraneii de 40+ de ani...tinerii de 20 ani au fost scosi de pe lista. ii atrag doar cu exteriorul ca la interior te omoara...
paranteza: o mica problema am cu bordul, in special zona de climatizare radio-cd care este iesita in afara. nu vad cum se leaga de restul bordului mai ales ca si plasticul este diferit.
revenind la laude. liniile au continuitate in elementele folosite, fiind armonios imbinate...
focus2 face lift este frumos. dar nu mai e ce-a fost...l-au domolit f mult...pt batraneii de 40+ de ani...tinerii de 20 ani au fost scosi de pe lista. ii atrag doar cu exteriorul ca la interior te omoara...
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
-
nero
- Robotizat
Arata mai bine in fata, de rest e la fel. Ca design nu se poate compara cu C4, Leon sau Astra (GTC), ramane la grupa mica 
Interiorul nu-mi place deloc, n-are nimic special, zici ca-i un cielo mai nou. Iar gurile alea de aerisire si culorile+materialele folosite dau impresia de ieftin.
De rest, pastreaza trenul de rulare foarte laudat, oferta de motoare e ok (cel putin pe motorina), ai si de unde alege ceva dotari, dar pastreaza si pretul ceva mai ridicat. Per total, n-as da robotelul pe asa ceva nici daca ar fi la aceiasi bani.
Apropos de face-lift la robotel, e foarte posibil sa nu apara asa ceva. Daca masina e reusita din start (cel putin dpdv al design-ului) nu vad de ce ar schimba-o. De exemplu varul mai mare 407 nu a trecut prin face lift, desi are o varsta maricica.
Interiorul nu-mi place deloc, n-are nimic special, zici ca-i un cielo mai nou. Iar gurile alea de aerisire si culorile+materialele folosite dau impresia de ieftin.
De rest, pastreaza trenul de rulare foarte laudat, oferta de motoare e ok (cel putin pe motorina), ai si de unde alege ceva dotari, dar pastreaza si pretul ceva mai ridicat. Per total, n-as da robotelul pe asa ceva nici daca ar fi la aceiasi bani.
Apropos de face-lift la robotel, e foarte posibil sa nu apara asa ceva. Daca masina e reusita din start (cel putin dpdv al design-ului) nu vad de ce ar schimba-o. De exemplu varul mai mare 407 nu a trecut prin face lift, desi are o varsta maricica.
Citroen C4 - 1.6HDI - SX Pack
- DMX
- Fan C4
- Marca si model masina: Saab
-
Dan pasare
- Numar Inmatriculare: B 35 DOX
Re: Noul Ford Focus
Ford a inceput productia noului Focus RS
http://www.auto.ro/stiri/ford-a-inceput ... ign=zilnic" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.auto.ro/stiri/ford-a-inceput ... ign=zilnic" onclick="window.open(this.href);return false;

viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;