Desi personal nu e chiar 100% pe gustul meu, cred ca sunteti de acord ca arata mai bine ca vechiul megane, cu parerea personala ca totusi spatele de la vechiul Bicorp era mai interesant.
Ma cam seaca fata care seamana cu noua Laguna si lateralul care aduce a Astra GTC.
Mie din poze mi se pare mult prea mic geamul ala din spate (la versiunea in 3 usi)
Stiu ca e coupe, poate sunt eu mai claustrofob, nu cred ca m-as simti bine in spate.
Poate mai bine faceau cu 2 locuri si gata
ma asteptam la mult mai mult tinand cont ca Megane`ul se vindea cel mai bine de la Renault sub toate formele lui.Mi se pare ca au furat mult ca design in fata de la Citroen-spate Mazda...
N-arată rău, mai ales coupe-ul Totusi grila radiatorului parca e prea mare, mi se pare mai reușită cea de la varianta cu 5 uși. Mă intreb, cum va arăta sedanul, pt că sigur va fi si o variantă sedan.
bord in stiluyl lui c4 (cu un display central si o forma rotunjita (fara elemene care sa iasa in afara liniei acestuia) plus formatul stndard de ceasuri.
farurile le consider relativ urate
Pai bordul ala nu prea e in stilul C4.
Pe displayul central Meganeul are afisajul radio si climatizare, adica exact cum e si vechiul Megane, ori 206/307, ori Opel Astra.
Pai asta vroiam sa si zic, ca acel bord de megane nu lasa impresia aia de spatialitate de la C4 pentru ca
- in fata ai cadrane si ai umflatura unde sunt cadranele in bord care rapeste mult din senzatia de spatiu. dupa ce am condus numai C4 multe luni si m-am urcat intr-un Focus am simtit ca imi intra ceva in ochi. La Megane 3 ai si in fata si in dreapta ceva. La C4 ai doar in mijloc si displayul ala e undeva ingropat in spate, zici ca e in parbriz
- linia bordului e mai inalta la Megane 3 fata de C4
- Volan mai masiv
- Consola centrala pare si ea mai sus. La C4 e mai in jos si mai adanc bagata.
- La C4 bordul e destul de plan astfel incat poti sa pui lejer obiecte pe el si sa nu iti cada (daca nu dai in gropi maaari)
Eu am mers 300 de km pe bord avand o conserva din aia odorizanta, 2 carcase de cduri si o harta si nici nu s-au clintit.
La Megane 3 e mai inclinat si oricum acolo numai la pasager poti `depozita` ceva pe bord, la sofer e consola cu cadrane.
Ai dreptate, Megane 3 e mai bine facut ca spatialitate la bord decat Megane2, dar eu zic ca nu se compara cu C4.
Turometrul ala pe volan e genial, afisajul cu toate cele pe mijloc care elibereaza ditamai spatiul din fata ochilor soferului si il scapa de luminite, ace, indicatoare,etc , bordul `jos` si `plat`, etc