Nu numai la ei, si al noi si prin toata lumea. Nu stiu cum e Alfa la calitate si fiabilitate in general (n-am avut niciodata una) dar la finisajele interioare sigur sunt premium la toate modelele in care am avut ocazia sa ma urcDeese scrie:Alfa marca premium?
Poate la italieni
Alfa Romeo Mi.To
-
Dan pasare
- Numar Inmatriculare: B 35 DOX
Re: Alfa Romeo Mi.To
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
e o comninatie oribila intre fiat bravo(spate ) si lancia libra(parca) fata!
biac....sa fie la dusmani!

biac....sa fie la dusmani!
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
- Bogdan98
- Citroen Fan
- Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)
@aiurica
:D ... asta cu "sa fie la dusmani" ... sa te auda cine stiu eu... numa sa fie moca 
iti dau pm cu explicatia
iti dau pm cu explicatia
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF
-
newt
- CPatratzel
- Marca si model masina: Mercedes-Benz CLA 250 4matic
Stiti ce-mi place cel mai mult??? Ca nu va lasa indiferenti!!!!
Este ceea ce lipseste acum majoritatii "premium-urilor" de pe piata.
Chiar daca e struto-camila si o urasti, macar iti produce un sentiment!!
Este ceea ce lipseste acum majoritatii "premium-urilor" de pe piata.
Chiar daca e struto-camila si o urasti, macar iti produce un sentiment!!
Jupiter Red CLA 250 4matic | AMG Sport | AMG Exclusive | Night | ILS | Command Online | RVC | Sunroof | Harman/Kardon
Ex: Golf V alb, 1.9TDI 105CP M6 Comfortline, ESP, clima bi-zona, cotiera
Ex: C4 coupe luciferos 1.6i 16v 110cp, VTR + clima bi-zona, monograme, sticker, '06
Ex: C4 coupe luciferos 1.6i 16v 110cp, VTR + clima bi-zona, monograme, sticker, '06
-
Dan pasare
Pai, dacă Fiat + Lancia = Alfa (ca pret ), de ce nu si la designaiurica scrie:e o comninatie oribila intre fiat bravo(spate ) si lancia libra(parca) fata!
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
Cred ca confunzi `de calitate` cu `premium`pasare scrie:Nu numai la ei, si al noi si prin toata lumea. Nu stiu cum e Alfa la calitate si fiabilitate in general (n-am avut niciodata una) dar la finisajele interioare sigur sunt premium la toate modelele in care am avut ocazia sa ma urcDeese scrie:Alfa marca premium?
Poate la italieni
Cum poti sa spui ca asta e `premium`?
http://media.paultan.org/alfa147/alfa147_14.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Nu e nimic premium in ea, e mult plastic, calitate buna ce-i drept, dar ala nu e premium.
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
-
newt
- CPatratzel
Deese, designul ala e din 2000!!! La ora aia, nemtii pe care tu ii numesti premium aruncau un kil' de butoane patrate pe o plansa de bord dreapta si te ardeau de bani ca doar le cumparai brandul (ceea ce fac si la ora asta dar macar au inceput sa mai si deseneze ceva...)!!!!
Bogdane, sterge mai bine tot off-topicul si hai sa ne intoarcem la MiTO si la 8C-ul din care isi trage radacinile.
Bogdane, sterge mai bine tot off-topicul si hai sa ne intoarcem la MiTO si la 8C-ul din care isi trage radacinile.
Jupiter Red CLA 250 4matic | AMG Sport | AMG Exclusive | Night | ILS | Command Online | RVC | Sunroof | Harman/Kardon
- Deese
- Omul cu plasticele
Crede-ma ca m-am suit si in Alfe si in Mercedes-uri ambele cu nivele ridicate de echipare si nu se compara Alfa cu Mercedesurile la calitate interioara.
Asta e adevarul, as alege oricand o Alfa in detrimentul unui Mercedes, dar pana si posesorii recunosc ca la calitate si finisari interioare Alfa nu e premium. Si la randul meu eu nu as putea sa zic ca am o masina mai calitativa decat ce ofera germanii la clasa premium pentru ca nu as putea sa mint.
Ca e mai frumoasa, ca e mult mai rara pe sosele, ca e mult mai pasionanta....adevarat. insa nu si mai buna.
Sau hai sa o luam altfel, daca Alfa e premium, Mercedes-urile concurente sunt si-mai-premium.
Ia da un search pe google si vezi cati nu sunt de acord cu alaturarea interiorului `Alfa` cu `premium`
Asta e adevarul, as alege oricand o Alfa in detrimentul unui Mercedes, dar pana si posesorii recunosc ca la calitate si finisari interioare Alfa nu e premium. Si la randul meu eu nu as putea sa zic ca am o masina mai calitativa decat ce ofera germanii la clasa premium pentru ca nu as putea sa mint.
Ca e mai frumoasa, ca e mult mai rara pe sosele, ca e mult mai pasionanta....adevarat. insa nu si mai buna.
Sau hai sa o luam altfel, daca Alfa e premium, Mercedes-urile concurente sunt si-mai-premium.
Ia da un search pe google si vezi cati nu sunt de acord cu alaturarea interiorului `Alfa` cu `premium`
http://www.auto-motor-si-sport.ro/forum ... pic=2687.0" onclick="window.open(this.href);return false;Recunosc ca Alfa Romeo 159 satisface in mare parte clientii europeni de origine italiana, iar ca sa-ti raspund la intrebare credeam ca te-ai prins. Ca sa poti intra pe piata americana cu o masina care sa se vinda bine atat in europa cat si in america de N trebuie sa vii cu un produs polivalent asa cum procedeaza acum BMW si Mercedes. Adica sa realizezi o masina destul de interesanta atat pt americani cat si pt europeni. Din punctul meu de vedere Alfa Romeo 159 pe langa faptul ca are un design ciudat, interiorul este catastrofal tinand seama de ce ofera concurenta. Interiorul Alfei 159 se potrivea mai bine acum 7 ani, in ziua de astazi eu (doar opinia mea!) il consider total neoportun.
Nu cred ca Alfa 159 poate reprezenta in materie de calitate un etalon al acestei clase. Si iti mai spun ceva: un act de vanzare intr-o clasa premium (unde se intelege de la sine ca potentialii cumparatori isi pot permite achizitionarea unui autoturism de peste 30.000 eur fara probleme) reprezinta capacitatea constructorului de a-si dovedi ca produsul finit este conform cu nevoile actuale ale pietei.
P.S. Orice constructor ar trebui sa tine seama de piata si sa-si dezvolte doar anumite produse care au cerere. Nu intamplator BMW are vanzari anuale de peste 10 ori mai mari decat Alfa Romeo.
-
Dan pasare
Deese, nu confund nimic. Ce-mi arati tu poate fi premium la clasa ei. Si Mercedes A classe, fara pachet Avangarde sau Elegance, arata cam ca poza pusa de tine. Asta ce inseamna , că Mercedes nu mai e marca premium.
Oricum, n-ai sesizat ca am spus ca Alfa se vrea o marca premium si nu ca este adica si eu am oarece indoieli.
Totusi, ca fapt divers, cand ai ocazia intra intr-un showroom Alfa si studiaza atent o masina care are tapiterie de piele.Vei vedea ca finisajele, cusaturile si imbinarie sunt net superioare oricarui BMW, Mercedes sau Audi. Si la chestia asta chiar ma pricep(lucrez undeva unde materia prima e pielea) Acesta e aspectul la care m-am gandit cand am spus ca Alfa se vrea marca premium.
Iar in afara de asta , si pretul o situeaza peste marcile obisnuite,iar in cazul in care ar fi supraevaluata, nu s-ar vinde.Dar se vinde
Oricum, n-ai sesizat ca am spus ca Alfa se vrea o marca premium si nu ca este adica si eu am oarece indoieli.
Totusi, ca fapt divers, cand ai ocazia intra intr-un showroom Alfa si studiaza atent o masina care are tapiterie de piele.Vei vedea ca finisajele, cusaturile si imbinarie sunt net superioare oricarui BMW, Mercedes sau Audi. Si la chestia asta chiar ma pricep(lucrez undeva unde materia prima e pielea) Acesta e aspectul la care m-am gandit cand am spus ca Alfa se vrea marca premium.
Iar in afara de asta , si pretul o situeaza peste marcile obisnuite,iar in cazul in care ar fi supraevaluata, nu s-ar vinde.Dar se vinde
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;-
newt
- CPatratzel
Stii ce mi se pare interesant? Ca in link-ul pe care tocmai l-ai dat...
Best of ?
MB c350 -17 (27.4%)
BMW 330i -14 (22.6%)
Alfa 159 -31 (50%)
Numarul votantilor: 62
Deci ai ales minoritatea pentru a-ti demonstra punctul de vedere.....
Trecand peste aceste detalii, am modificat postul initial pentru a-ti face pe plac si nici nu voi mai incerca sa te conving pentru ca, in final, este o opinie personala. In comparatia intre "premiumurile de manelisti" (BMW, M-B, Audi) si "premiumurile de duzina" (Alfa, Saab, Volvo) voi alege intotdeauna pe cele din urma si cu asta am incheiat discutia.
A, si mai e un aspect, un mini-Ferrari este si Granturismo, un F430 de fapt.....
Best of ?
MB c350 -17 (27.4%)
BMW 330i -14 (22.6%)
Alfa 159 -31 (50%)
Numarul votantilor: 62
Deci ai ales minoritatea pentru a-ti demonstra punctul de vedere.....
Trecand peste aceste detalii, am modificat postul initial pentru a-ti face pe plac si nici nu voi mai incerca sa te conving pentru ca, in final, este o opinie personala. In comparatia intre "premiumurile de manelisti" (BMW, M-B, Audi) si "premiumurile de duzina" (Alfa, Saab, Volvo) voi alege intotdeauna pe cele din urma si cu asta am incheiat discutia.
A, si mai e un aspect, un mini-Ferrari este si Granturismo, un F430 de fapt.....
- Deese
- Omul cu plasticele
Lasa linkul, e luat de pe google, nu stiu cine a votat in el, nu ma bazam pe asta.
Eu il dadusem pentru poze.
Si in el am gasit parerile unor oameni care s-au suit in 159 si au fost dezamagiti de interior, oameni care erau interesati sa o cumpere.
N-ai inteles....si eu as lua oricand o Alfa.
Insa calitatea unui Mercedes de manelist (si eu am cam aceasi greata de Mercedesuri ca si tine) e superioara Alfei.
Eu nu fac decat sa fiu corect, si sa recunosc cu fairplay ca daca as avea Alfa as avea o masina superba insa nu cea mai `de calitate`.
Din punctul meu de vedere ori e premium ori nu e (asta vis a vis de ce zicea Pasare cu `se vrea premium`)
Daca as avea o Alfa as recunoaste `da domne, am o Alfa, nu e premium`.
Insa asta nu m-ar opri sa ma bucur de ea
Eu il dadusem pentru poze.
Si in el am gasit parerile unor oameni care s-au suit in 159 si au fost dezamagiti de interior, oameni care erau interesati sa o cumpere.
N-ai inteles....si eu as lua oricand o Alfa.
Insa calitatea unui Mercedes de manelist (si eu am cam aceasi greata de Mercedesuri ca si tine) e superioara Alfei.
Eu nu fac decat sa fiu corect, si sa recunosc cu fairplay ca daca as avea Alfa as avea o masina superba insa nu cea mai `de calitate`.
Din punctul meu de vedere ori e premium ori nu e (asta vis a vis de ce zicea Pasare cu `se vrea premium`)
Daca as avea o Alfa as recunoaste `da domne, am o Alfa, nu e premium`.
Insa asta nu m-ar opri sa ma bucur de ea
- Bogdan98
- Citroen Fan
- Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)
@newt: mi-ai cam luat vorba din "degete"...
http://www.auto-motor-si-sport.ro/forum ... 1#msg48471" onclick="window.open(this.href);return false;
asta si postul de deasupra lui (al lui Tiger) spun cam totul
LE: daca nici asta nu stie ce spune.... http://driving.timesonline.co.uk/tol/li ... 695347.ece" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.auto-motor-si-sport.ro/forum ... 1#msg48471" onclick="window.open(this.href);return false;
asta si postul de deasupra lui (al lui Tiger) spun cam totul
LE: daca nici asta nu stie ce spune.... http://driving.timesonline.co.uk/tol/li ... 695347.ece" onclick="window.open(this.href);return false;
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF
-
nero
- Robotizat
Speciala - da
Sportiva - am dubii
Premium - No way.
De fapt alfa mi se pare departe de premium, cel putin la interior, calitatea materialelor si a imbinarilor e sub C4 (ma refer la 147 care e concurenta directa). Iar faptul ca are multe cercuri si cerculete inauntru nu o face mai sportiva (ceasuri, guri de aerisire, butoane, etc).
Strict despre mi.to, interiorul din poze mi se pare peste restul masinilor din clasa mica, dar probabil aia e dotarea de top. Exteriorul e din categoria like it or hate it, eu tind spre a doua dar apreciez originalitatea si curajul in design.
Sportiva - am dubii
Premium - No way.
De fapt alfa mi se pare departe de premium, cel putin la interior, calitatea materialelor si a imbinarilor e sub C4 (ma refer la 147 care e concurenta directa). Iar faptul ca are multe cercuri si cerculete inauntru nu o face mai sportiva (ceasuri, guri de aerisire, butoane, etc).
Strict despre mi.to, interiorul din poze mi se pare peste restul masinilor din clasa mica, dar probabil aia e dotarea de top. Exteriorul e din categoria like it or hate it, eu tind spre a doua dar apreciez originalitatea si curajul in design.
Citroen C4 - 1.6HDI - SX Pack
- Deese
- Omul cu plasticele
Nero, or sa creada colegii de forum ca te-am platit sa ma sustii 
Sunt de acord cu ce zici, mai putin cu sportivitatea 147-ului...chiar e o compacta sportiva.
Sunt de acord cu ce zici, mai putin cu sportivitatea 147-ului...chiar e o compacta sportiva.
-
newt
- CPatratzel
Fapt divers:
Seria 3, C-klasse, S40-ul, 159-le sunt considerate in wikipedia "compact executive cars".
A4-ul este "luxury compact executive car".
Sa fie audi mai catolic decat papa???
P.S. ce inseamna sa te plictisesti la serviciu....
Seria 3, C-klasse, S40-ul, 159-le sunt considerate in wikipedia "compact executive cars".
A4-ul este "luxury compact executive car".
Sa fie audi mai catolic decat papa???
P.S. ce inseamna sa te plictisesti la serviciu....