Dacia Sandero
- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
Re: Dacia Sandero
Aiurica, nu prea sunt de acord, nu se bate cu C3, Polo, i10...
Ia vezi ce optiuni se pot pune pe astea.
Sandero se bate cu d'alde Clio vechi, Albea, etc.
Ia vezi ce optiuni se pot pune pe astea.
Sandero se bate cu d'alde Clio vechi, Albea, etc.
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
daia sunt masini diferite pt optiuni diferite
asa avem si noi pareri diferite.
pot lungi lista : Aveo, I30, .....
asa avem si noi pareri diferite.
pot lungi lista : Aveo, I30, .....
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
- Deese
- Omul cu plasticele
Da, si Aveo vechi era in target cu Sandero.
Asta nou l-am vazut, sta binisor la calitate si are optiuni mai multe.
i30 e alta clasa, e in clasa cu Cee'd, C4, etc.
Insa chiar daca C3. i10 etc sunt in clasa mica, ca si Sandero, prin preturi, motorizari, dotari nu se compara.
Sandero e o masina de clasa mica de baza, C3, i10, Clio fiind in segmentul ceva mai superior.
Asta nou l-am vazut, sta binisor la calitate si are optiuni mai multe.
i30 e alta clasa, e in clasa cu Cee'd, C4, etc.
Insa chiar daca C3. i10 etc sunt in clasa mica, ca si Sandero, prin preturi, motorizari, dotari nu se compara.
Sandero e o masina de clasa mica de baza, C3, i10, Clio fiind in segmentul ceva mai superior.
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Am vazut azi un dero-sant in carrefour. Un clio3 extrem de urit, saracit din toate partile, in jurul caruia toti loganistii isi fluturau voiosi cheile dela actuala lor caruta pentru ca vai, asta arata intr-adevar mai bine, poate o schimb si pe a mea cu una ca asta.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
- Aiurica
nu te inteleg!
nu obliga nimeni sa cumparam asa ceva!
ti-ar place ca unul (de ex) cu un BMW, sa zica depre mazda ta ca arata ca o caruta?
nu obliga nimeni sa cumparam asa ceva!
ti-ar place ca unul (de ex) cu un BMW, sa zica depre mazda ta ca arata ca o caruta?
-
nero
- Robotizat
Hai s-o luam altfel... Ce v-ati cumpara, C1, 107, Aveo sau Sandero? Eu as lua Sandero fara sa stau pe ganduri. Sau poate vreti sa comparati un Sandero dotat mai decent cu un I10, C3 sau Polo Happy chele. Alegerea ar fi la fel de simpla.
Comparatiile sunt valabile si pentru Logan, unde se mai pot adauga ca si concurente Fiat Albea si Cielo.
Comparatiile sunt valabile si pentru Logan, unde se mai pot adauga ca si concurente Fiat Albea si Cielo.
Citroen C4 - 1.6HDI - SX Pack
- Bogdan98
- Citroen Fan
- Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)
Dear nero, eu avand deja un C1... raspunsul meu la intrebarea ta este: C1. Si nu neaparat pentru ca e fratele mai mic al robotelului, ci pentru ca sunt(em) (aici intra si nevasta in joc) indragostiti de ea, de cum merge, de tinuta de drum... de vana pe care o are... probabil ca si P107 e fix la fel (singura diferenta constructiva pe care am remarcat-o intre c1 si p107 este ca p-ul are 3cm in plus de la bot pana la axa rotilor din fata - nu ma intrebati ca nu stiu de ce e asa, in rest fiind identice).
Da, e adevarat, la C1 au uitat sa ne dea si portbagaj
... dar crede-ma, asa cum ziceam candva pe aici, un carucior plin plin de la CareFura intra linistit in "marele" portbagaj de C1. Da, nu e o masina de familie, daca pleci in concediu, 100% bagajele stau pe bancheta din spate...
Pe de alta parte, depinde (dupa mine) si pentru ce iei masina respectiva. Noi am luat-o pentru oras. Pentru iesiri... exista C4. Un Sandero sau un Aveo sunt si/si .. oras/iesiri. Dar in nici un caz nu mi-as lua Sandero sau Aveo (n-am nimic cu aveo, ma batea gandul candva... sa iau un Kalos, dar ... am luat bmw-ul)
Da, e adevarat, la C1 au uitat sa ne dea si portbagaj
Pe de alta parte, depinde (dupa mine) si pentru ce iei masina respectiva. Noi am luat-o pentru oras. Pentru iesiri... exista C4. Un Sandero sau un Aveo sunt si/si .. oras/iesiri. Dar in nici un caz nu mi-as lua Sandero sau Aveo (n-am nimic cu aveo, ma batea gandul candva... sa iau un Kalos, dar ... am luat bmw-ul)
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF
- Aiurica
nu sunt de acord cu tine...ma uit la semnatura ta si vad toata plaja de clase de masini.Bogdan98 scrie:Dear nero, eu avand deja un C1... raspunsul meu la intrebarea ta este: C1. Si nu neaparat pentru ca e fratele mai mic al robotelului, ci pentru ca sunt(em) (aici intra si nevasta in joc) indragostiti de ea, de cum merge, de tinuta de drum... de vana pe care o are... probabil ca si P107 e fix la fel (singura diferenta constructiva pe care am remarcat-o intre c1 si p107 este ca p-ul are 3cm in plus de la bot pana la axa rotilor din fata - nu ma intrebati ca nu stiu de ce e asa, in rest fiind identice).
Da, e adevarat, la C1 au uitat sa ne dea si portbagaj... dar crede-ma, asa cum ziceam candva pe aici, un carucior plin plin de la CareFura intra linistit in "marele" portbagaj de C1. Da, nu e o masina de familie, daca pleci in concediu, 100% bagajele stau pe bancheta din spate...
evident iti lipsea un c1.
intrebarea e daca nu ai nici o masina, abia te chinui sa strangi 7-8000 e, iti mai iei c1 ca singura masina?????
- Deese
- Omul cu plasticele
Depinde de ce vrei sa faci cu ea.
Daca o iei doar pentru oras...de ce nu ?
Daca o iei doar pentru oras...de ce nu ?
- Bogdan98
- Citroen Fan
- Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)
Corect aiurica... Daca n-ai nici una, C1 sau fratii ei sunt prea putin.
Daca o vrei de noua, Sandero ar fi o posibilitate. Dar nu pentru mine. Am zis ca never ever n-o sa mai iau ceva care se numeste Dacia.
Prefer in cazul asta sa ma duc sa iau un SH, si-atunci se schimba putin treaba. In 7000 poti sa iei o masina rezon, straineza, de 3-5 ani, pana in 70-80k km, si cu mult mai multe dotari decat are Sandero. Iarasi corect, un SH ramane un SH.
Si revenind putin la C1 ... cand l-am luat, aveam vreo 7000 eu, si voiam un sh, de oras... ceva mic. La vremea respectiva nici nu voiam sa aud de frantuzoaice, si ca urmare cautam ceva gen: corsa, polo, ibiza (ceva pana prin 6500). Dar dupa ce-am luat C1, parerile preconcepute despre frantuzoaice s-au schimbat cu 180 grade. Si ca urmare, a aparut si C4 in familie (sau cum mai fac misto colegii, in parcul auto)
Daca o vrei de noua, Sandero ar fi o posibilitate. Dar nu pentru mine. Am zis ca never ever n-o sa mai iau ceva care se numeste Dacia.
Prefer in cazul asta sa ma duc sa iau un SH, si-atunci se schimba putin treaba. In 7000 poti sa iei o masina rezon, straineza, de 3-5 ani, pana in 70-80k km, si cu mult mai multe dotari decat are Sandero. Iarasi corect, un SH ramane un SH.
Si revenind putin la C1 ... cand l-am luat, aveam vreo 7000 eu, si voiam un sh, de oras... ceva mic. La vremea respectiva nici nu voiam sa aud de frantuzoaice, si ca urmare cautam ceva gen: corsa, polo, ibiza (ceva pana prin 6500). Dar dupa ce-am luat C1, parerile preconcepute despre frantuzoaice s-au schimbat cu 180 grade. Si ca urmare, a aparut si C4 in familie (sau cum mai fac misto colegii, in parcul auto)
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF
-
newt
- CPatratzel
- Marca si model masina: Mercedes-Benz CLA 250 4matic
Nici doar pentru oras n-o iei pentru ca, fiind singura masina, sigur vei avea nevoie sa iesi cu ea din oras si atunci e mult prea mica.
Sunt totusi masini care se adreseaza unui public diferit in opinia mea. C1 e o jucarie pe care i-o cumperi sotiei/amantei ca sa scapi de dusul la serviciu si inapoi ca sa poti sa faci asta pentru amanta/sotie. Sandero se adrseaza celui care n-are nici o masina (sau are dacia lu' tata din '78), nu-si permite sa-si cumpere clio RS desi doar asta viseaza noaptea, dar inca nu a ajuns la varsta la care sa trebuiasca sa bage si sacu' de cartofi luat de la tara si premergatoru' in acelasi portbagaj.
Sunt totusi masini care se adreseaza unui public diferit in opinia mea. C1 e o jucarie pe care i-o cumperi sotiei/amantei ca sa scapi de dusul la serviciu si inapoi ca sa poti sa faci asta pentru amanta/sotie. Sandero se adrseaza celui care n-are nici o masina (sau are dacia lu' tata din '78), nu-si permite sa-si cumpere clio RS desi doar asta viseaza noaptea, dar inca nu a ajuns la varsta la care sa trebuiasca sa bage si sacu' de cartofi luat de la tara si premergatoru' in acelasi portbagaj.
Jupiter Red CLA 250 4matic | AMG Sport | AMG Exclusive | Night | ILS | Command Online | RVC | Sunroof | Harman/Kardon
Ex: Golf V alb, 1.9TDI 105CP M6 Comfortline, ESP, clima bi-zona, cotiera
Ex: C4 coupe luciferos 1.6i 16v 110cp, VTR + clima bi-zona, monograme, sticker, '06
Ex: Golf V alb, 1.9TDI 105CP M6 Comfortline, ESP, clima bi-zona, cotiera
Ex: C4 coupe luciferos 1.6i 16v 110cp, VTR + clima bi-zona, monograme, sticker, '06
-
Dan pasare
- Numar Inmatriculare: B 35 DOX
Si eu as opta pt Sandero in loc de C1, 107, Aveo, I10, Picanto, Panda, Spark, Polo chel,etc. In cazul lui C3 m-as mai gandi putin 
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;-
nero
- Robotizat
Cand iti permiti sa-ti alegi o masina pentru cum arata e altceva. La fel cand deja ai alta masina. Totusi pentru cineva care nu are masina si nici bani prea multi, Sandero mi se pare cea mai buna alegere.
Citroen C4 - 1.6HDI - SX Pack
-
onacus
Citroen C1, la fel ca si Peugeot 107 sunt de fapt Toyota AYGO. Adica este o japonezaBogdan98 scrie: Dar dupa ce-am luat C1, parerile preconcepute despre frantuzoaice s-au schimbat cu 180 grade.
La fel ca si C-Crosserul care este de fapt Mitsubishi Outlander
Honda Civic Sedan ES 1.8 M/T New Red Pearl
Ex C4 Coupe UJ 1.6i Gri Aluminium ...
Ex C4 Coupe UJ 1.6i Gri Aluminium ...
-
candymann
la fel se poate vorbi si la utilitare: jumper-boxer-ducato; jumpy-expert-scudo; nemo-bipper-fiorino!