M-am urcat azi intr-un Bravo 1.4 T-Jet si am ramas dezamagit.
Plastice si imbinari foarte nasoale (la nivel de C3), cotiera nasoala, fetele de usi si ele foarte aiurea (cotierele de pe usi aratau foarte ieftin)
Consola centrala n-arata rau, dar e dintr-un plastic ciudat, se pune foarte repede praful pe el si se vede naspa, fiind lucios.
Scaunele si ele arata cam prost, erau cu tapiserie normala.
Pe locul din dreapta linia inalta a bordului dadea o impresie de inghesuire, iar in spate linia inalta a tablei usii la fel.
Ornamentele cromate nu arata deloc ca la C4 VTS sau Exclusive, ci arata a plastic vopsit.
In general cam toate plasticele din interior cam sunt fragile si cheap (guri de ventilatie, plasticul ce inconjoara manerul inteiror de unde deschizi usa, fetele usilor, cotierele de pe usi, materialul superior de pe bord - inferior are o imitatie de fibra de carbon cum pune Aiurica si cum am si eu pe masina dar ma jur ca folia aia de la 3M mi se pare mai placuta la atingere decat ce au pus cei de la Fiat

)
Ce mi-a placut a fost cursa precisa a schimbatorului si faptul ca masina era destul de fasneata (bine, era si turbo 120 cai)
Volanul se invartea foarte usor si extraordinar de usor cu city mode on.
Iar covrigul era imbracat in piele perforata in zonele unde tii mainile ceea ce mi-a placut.
Usile nu faceau zgomotul ala nasol la inchidere chiar asa puternic, dar erau si mai mici.
Oglinzile arata mai nasol dar parca prind un camp util mai mare.
La motor, bateria si mai multe elemente de pe acolo nu erau capsulate ceea ce mi-a lasat o impresie de fragil.
Portbagajul era misto mochetat si cica are 400l, mie mi s-a parut mai mic decat al meu, mai mult ca sigur doar o impresie vizuala.
Masina e frumusica la exterior (era neagra), pacat de interior, chiar mi se pare low.
E interesanta la condus dar eu n-as putea trece peste senzatia de ieftineala pe care am avut-o.
Si era o echipare medie, nu cea mai ieftina.