Opel INSIGNIA
-
PsH
- PasHa
- Numar Inmatriculare: B 58 HDI
Re: Opel INSIGNIA
1.opel, nu sunt in stare de nimic original:
spate de mazda 6/lexus, bot de mondeo/jaguar xf, parte laterala CLS/passat CC
2.Motorizari...au facut un pas inainte din 2l dti 101 CP (lol) au ajuns la 130 CP (mama ce performante pentru 2l+turbina) si costa doar 27K (lol)
3."amintim: Sistemul Front Camera care citeste semnele de circulatie si avertizeaza soferii despre faptul ca ruleaza in afara benzii de circulatie sau au deposit limita legala de viteza de pe portiunea respectiva de drum" - Citronelul sa traiasca
spate de mazda 6/lexus, bot de mondeo/jaguar xf, parte laterala CLS/passat CC
2.Motorizari...au facut un pas inainte din 2l dti 101 CP (lol) au ajuns la 130 CP (mama ce performante pentru 2l+turbina) si costa doar 27K (lol)
3."amintim: Sistemul Front Camera care citeste semnele de circulatie si avertizeaza soferii despre faptul ca ruleaza in afara benzii de circulatie sau au deposit limita legala de viteza de pe portiunea respectiva de drum" - Citronelul sa traiasca
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Oricum, soferii care au nevoie de oricare dintre cele 2 sisteme, mai ales cel de la opel, trebuiesc impuscati precum ciinii turbati.PsH scrie:3."amintim: Sistemul Front Camera care citeste semnele de circulatie si avertizeaza soferii despre faptul ca ruleaza in afara benzii de circulatie sau au deposit limita legala de viteza de pe portiunea respectiva de drum" - Citronelul sa traiasca
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
-
nero
- Robotizat
Putini sunt in stare de inventii interesante la masini, evident aia mai putin conservatori, si anume francezii si italienii. Totusi mie mi se pare o masina interesanta. Topul meu personal in clasa medie ar fi cam asa: Citroen C5 >= Mazda 6 > Ford Mondeo > Opel Insignia.
Citroen C4 - 1.6HDI - SX Pack
-
Dan pasare
- Numar Inmatriculare: B 35 DOX
@nero, dar Passat CC n-are loc in clasamentul tau? Duminica am vazut doua in Mamaia, arata super 
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;-
anne
- Numar Inmatriculare: B-62-HGU
daca facem un top asa cum am vazut la nero eu va spun ca Ford mustang e viitoarea mea masina.
http://www.anunturi-auto.ro/vand/vand_f ... 03905.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.anunturi-auto.ro/vand/vand_f ... 03905.html" onclick="window.open(this.href);return false;
CITROEN C4 coupe VTR 1.6i 110 CP neagra
B-62-HGU cu stiker
Citroen C3
B-62-HGU cu stiker
Citroen C3
-
candymann
eu am spus k dupa berlina urmatorul va fi un C5 tourer (combi) cu motor de 2.0 HDi, cutie manuala in 6 trepte si bineinteles cu suspensia Hydractive3+.
-
nero
- Robotizat
Din cauza motoarelor diesel, nu.pasare scrie:@nero, dar Passat CC n-are loc in clasamentul tau? Duminica am vazut doua in Mamaia, arata super
Citroen C4 - 1.6HDI - SX Pack
-
mobutu
Pe masina asta cred ca s-ar potrivi mai bine un 2.2HDi de 170cp ... parerea mea.candymann scrie:eu am spus k dupa berlina urmatorul va fi un C5 tourer (combi) cu motor de 2.0 HDi, cutie manuala in 6 trepte si bineinteles cu suspensia Hydractive3+.
Sau te pomeni ca pe break n-o fi disponibil acest motor?
-
candymann
pe break nu este 2.2. cel putin asa reiese din primele informatii oferite de catre cei de la citroen.
- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
Imi place opelul asta.
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
-
Dan pasare
- Numar Inmatriculare: B 35 DOX
A aparut si Insignia combi http://www.auto.ro/stiri/opel-insignia- ... i-oficiale" onclick="window.open(this.href);return false;
La cum arata, adica bine, va fi un concurent important pt C5
La cum arata, adica bine, va fi un concurent important pt C5
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;- DMX
- Fan C4
- Marca si model masina: Saab
in poze e dementiala ,in filmele vazute pe youtube nu mai e asa de impresionant
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Insignia e fostul signum?
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
-
nero
- Robotizat