Opel INSIGNIA
- DMX
- Fan C4
- Marca si model masina: Saab
Re: Opel INSIGNIA
signum mi s-a patur o "panarama" de masina : fata de Vectra ..iar spatele ..... nu prea se potriveste deloc cu fata , cat depre preturi , nu pot sa inteleg de ce e asa de scump ...in fine
insignia - vrea sa fie continuatorul modelului vectra ....
insignia - vrea sa fie continuatorul modelului vectra ....
-
Dan pasare
- Numar Inmatriculare: B 35 DOX
Deja se pregateste Insignia OPC
http://www.auto.ro/stiri/spyshot/spiona ... signia-opc" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.auto.ro/stiri/spyshot/spiona ... signia-opc" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;- DMX
- Fan C4
- Marca si model masina: Saab
Cel mai mare pas ...este introducerea tractiunii integrale ..... o sa fie misto cu 300 CP sub tine
-
dimabogdan
Cine da 35k pe asa ceva, ori e orb ori e...looney.In atata amar de bani iti iei porcarii de gen A4, C-Classe, Seria 3 dotate binisor.
Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.
-
Dan pasare
- Numar Inmatriculare: B 35 DOX
N-ai dreptate. Ce zici tu costa chiar mai mult si asta la dotari normale, fara nimic deosebit, si cu motorizari subtiri, in jur de 150cp. Probabil nu ai observat, e vorba de 300CPdimabogdan scrie:Cine da 35k pe asa ceva, ori e orb ori e...looney.In atata amar de bani iti iei porcarii de gen A4, C-Classe, Seria 3 dotate binisor.
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;-
dimabogdan
Poate sa aiba si 500 de cai, asta tot Opel ramane si celelalte tot |Mercedes, Audi, BMW raman.Iar dotarile sunt si la alea:adica faruri adaptive cu xenon, suspensie adaptiva, sisteme de climatizare performante pe 3 zone, piele, parktronic si alte tampenii...
Adica , sa spunem ipotetic:am cam 40k de euro sa-mi iau o masina,pentru ca sunt ditamai directorul de banca sau mai stiu eu ce.Ce fac, imi iau Opel de 300 de cai sau un Merc de 200 in aceasi bani?
Adica , sa spunem ipotetic:am cam 40k de euro sa-mi iau o masina,pentru ca sunt ditamai directorul de banca sau mai stiu eu ce.Ce fac, imi iau Opel de 300 de cai sau un Merc de 200 in aceasi bani?
Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Depinde ce vrei..daca vrei putere iei 300CP, daca vrei altceva iei 200CP
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

-
dimabogdan
Daca vreau putere, si vreau ca masina sa faca lucruri interesante accordingly, imi iau Mazda 3 sau 5 MPS, imi iau Renault Megane F1, imi iau...in nici un caz nu-mi iau o vita de 2 tone care se va misca in consecinta, nicidecum ca o masina sportiva.
Vreau premium...nicidecum nu-mi iau Opel.
Vreau premium...nicidecum nu-mi iau Opel.
-
nero
- Robotizat
Mazda 5MPS? 
Ai mers tu cu Insignia si te-a dezamagit? Sau daca e Opel e automat prost? Sincer, si eu as prefera sa dau 30-35k pe un C5 super dotat decat pe un A4 chel de manelist.
Ai mers tu cu Insignia si te-a dezamagit? Sau daca e Opel e automat prost? Sincer, si eu as prefera sa dau 30-35k pe un C5 super dotat decat pe un A4 chel de manelist.
Citroen C4 - 1.6HDI - SX Pack
-
dimabogdan
E clar ca m-am grabit,nu.Bine rectific oficial Mazda 6MPS.
Ultima oara cand am mers cu o masina din seria aia, a fost cu un 530i.Tin sa-ti spun ca nu stiu ce parere ai tu despre cum este construit un Citroen, dar iti spun ca un C4 are 25 de ani LUMINA pana sa ajunga la calitatea aceea de interior.
Repet 35k e enorm pentru un Opel si daca as avea atatia bani de dat pe masina , nicidecum nu mi-as lua asa ceva.Ba inca nici C5.
As prefera masina aia de manelist pentru simplul fapt ca este de 10 ori mai solid construita.
Iar Insignia aia, in afara de 4x4 si 260 CP nu ofera NIMIC altceva ce nu ofera ceilalti producatori de manelisme in standard.
Repet, configureaza un C-Classe 1.8 Kompressor, un A4 1.8 TFSI, un BMW 320i si ai sa vezi ca in range-ul de pret 35-40k au cam aceleasi dotari cu Insignia asta, mai putin celebrul 4x4 sau 260 CP.
http://www.worldcarfans.com/9070829.003 ... -in-detail
http://www.automarket.ro/stiri/in-sfars ... -1573.html
http://www.automarket.ro/stiri/iata-nou ... 11088.html
Ultima oara cand am mers cu o masina din seria aia, a fost cu un 530i.Tin sa-ti spun ca nu stiu ce parere ai tu despre cum este construit un Citroen, dar iti spun ca un C4 are 25 de ani LUMINA pana sa ajunga la calitatea aceea de interior.
Repet 35k e enorm pentru un Opel si daca as avea atatia bani de dat pe masina , nicidecum nu mi-as lua asa ceva.Ba inca nici C5.
As prefera masina aia de manelist pentru simplul fapt ca este de 10 ori mai solid construita.
Iar Insignia aia, in afara de 4x4 si 260 CP nu ofera NIMIC altceva ce nu ofera ceilalti producatori de manelisme in standard.
Repet, configureaza un C-Classe 1.8 Kompressor, un A4 1.8 TFSI, un BMW 320i si ai sa vezi ca in range-ul de pret 35-40k au cam aceleasi dotari cu Insignia asta, mai putin celebrul 4x4 sau 260 CP.
http://www.worldcarfans.com/9070829.003 ... -in-detail
http://www.automarket.ro/stiri/in-sfars ... -1573.html
http://www.automarket.ro/stiri/iata-nou ... 11088.html
-
nero
- Robotizat
Ok, si eu merg destul de des cu un BMW 545i, dar asta nu inseamna ca imi place mai putin C4. Cat despre C5, e clar ca nu l-ai vazut, calitativ e mult peste C4 si mult peste C5-ul vechi, la confort nu se poate compara cu nimic (in afara de C6), nu ma bag sa fac comparatie cu minunatele marci "premium" ca o sa-mi sariti toti in cap.
Uite, de exemplu, ce zic 5th Gear referitor la calitatea lui C5:
http://www.youtube.com/watch?v=25fiJw-JB8o" onclick="window.open(this.href);return false;
Cu alte cuvinte, du-te, testeaza-le si apoi iti poti face o parere. Pana atunci, nu faci nimic altceva decat sa dezinformezi.
Uite, de exemplu, ce zic 5th Gear referitor la calitatea lui C5:
http://www.youtube.com/watch?v=25fiJw-JB8o" onclick="window.open(this.href);return false;
Cu alte cuvinte, du-te, testeaza-le si apoi iti poti face o parere. Pana atunci, nu faci nimic altceva decat sa dezinformezi.
Citroen C4 - 1.6HDI - SX Pack
-
dimabogdan
Mai omule, mai lasa-ma naibii cu dezinformarile si cu pretentiile ca un C5 sau Insignia sunt dpdv calitativ asemenea unui Mercedes.Ce naiba , frate, nu-ti dai seama ca este pur si simplu o aberatie!!!
Si spre surprinderea ta, am vazut C5-ul pe viu, in Spania.Si mai are ceva de tras pana poate sa joace in Liga Mare, adica alaturi de masinile enumerate mai sus.
Am vazut Citroen si stiu de ce sunt in stare.Si nu dau 30k de euro sa o las pe mana unor macelari in ale mecanicii, asa cum sunt service-urile lor acum.Cand mi-am luat C4 nu mi l-a bagat nimeni pe gat si l-am preferat unui Golf asemanator, nu pe motive de bani ci ptr. ca mi-a placut mai mult.
Pe afara nu am auzit decat cuvinte de lauda despre motoarele Mercedes, de exemplu, de la oameni care le conduceau zilnic.iar service-ul lor in Romania este mult mai bun decat reteaua lui Motoriceanu.
545i nu se mai produce, eu vorbesc despre modelele NOI( 330 cu care m-am deplasat).Improved design and quality.
Asa ca lasa pasiunea in detrimentul ratiunii.
Si spre surprinderea ta, am vazut C5-ul pe viu, in Spania.Si mai are ceva de tras pana poate sa joace in Liga Mare, adica alaturi de masinile enumerate mai sus.
Am vazut Citroen si stiu de ce sunt in stare.Si nu dau 30k de euro sa o las pe mana unor macelari in ale mecanicii, asa cum sunt service-urile lor acum.Cand mi-am luat C4 nu mi l-a bagat nimeni pe gat si l-am preferat unui Golf asemanator, nu pe motive de bani ci ptr. ca mi-a placut mai mult.
Pe afara nu am auzit decat cuvinte de lauda despre motoarele Mercedes, de exemplu, de la oameni care le conduceau zilnic.iar service-ul lor in Romania este mult mai bun decat reteaua lui Motoriceanu.
545i nu se mai produce, eu vorbesc despre modelele NOI( 330 cu care m-am deplasat).Improved design and quality.
Asa ca lasa pasiunea in detrimentul ratiunii.
-
dimabogdan
Fan de masini nu sunt, iar incepi sa emiti opinii lipsite de fond.
Sa nu indraznesti insa sa-mi spui ca poti compara C5 cu C-Klasse.Sau cu A4.Dpdv al motoarelor si al calitatii interiorului.
Iar de carpacii din service-urile Citroen nu-mi spune tu mie, pentru ca avand in vedere interesul tau in problema, lipsa de obiectivitate este vadita.Iar prin ce-am trecut eu, tu poate doar ai auzit cand chipurile v-au mai facut cate un training pe la Bucuresti.
V-a orbit pasiunea, pe cuvant si am ajuns sa discutam discutii si sa nu ne mai vedem lungul nasului.
Sa nu indraznesti insa sa-mi spui ca poti compara C5 cu C-Klasse.Sau cu A4.Dpdv al motoarelor si al calitatii interiorului.
Iar de carpacii din service-urile Citroen nu-mi spune tu mie, pentru ca avand in vedere interesul tau in problema, lipsa de obiectivitate este vadita.Iar prin ce-am trecut eu, tu poate doar ai auzit cand chipurile v-au mai facut cate un training pe la Bucuresti.
V-a orbit pasiunea, pe cuvant si am ajuns sa discutam discutii si sa nu ne mai vedem lungul nasului.
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
cam sunt de acord cu ceea ce spune Bogdan.....
suntem prea pasionali.
nu poti compara c5 cu a4, c klase....seria 5.
suntem prea pasionali.
nu poti compara c5 cu a4, c klase....seria 5.
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold