Opel INSIGNIA
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Re: Opel INSIGNIA
Exista Premium si restul, nu ai ce sa compari chiar daca Citroen are suspensia aia smechera!
Mie imi place C5 super mult, mi se pare cel mai misto si impunator Citroen, dar nu l-as compara niciodata cu Mercedes, BMW si chiar Audi cand vine vorba de calitatea materialelor, performante, motoare
Insa intre Insignia de 300CP si 35 000 sau cat costa un C5 in acelasi bani as lua C5-ul chiar daca e mai puturos!
Mie imi place C5 super mult, mi se pare cel mai misto si impunator Citroen, dar nu l-as compara niciodata cu Mercedes, BMW si chiar Audi cand vine vorba de calitatea materialelor, performante, motoare
Insa intre Insignia de 300CP si 35 000 sau cat costa un C5 in acelasi bani as lua C5-ul chiar daca e mai puturos!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

-
candymann
mitul infailibilitatii masinilor nemteshti se clatina deja. eu nu m-ash mai baza pe ele. dar pana nu pateshte omul pe pripria piele nu se convinge. nu imi pare rau k am c4 nici un moment, trecand peste faptul k lucrez cu ele.
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
pe cand mitul nefiabilitatii masinilor frantuzesti se confirma de la o editie la alta.
sa fim seriosi....
c5 este o masina adresata celor care vor sa isi cumpere altceva decat passat, a6.....seria 5...si chiar nu prea au bani de ele....
nu se va bate niciodata cu cele 3 enuntate mai sus.
de fapt cred ca nici cele 3 nu o considera concurenta....
si oricum ma enerveaza deviva la c5...germanly capable....jenant...inseamna ca unii chiar sufera de masini nemtesti...adik ei.
sa fim seriosi....
c5 este o masina adresata celor care vor sa isi cumpere altceva decat passat, a6.....seria 5...si chiar nu prea au bani de ele....
nu se va bate niciodata cu cele 3 enuntate mai sus.
de fapt cred ca nici cele 3 nu o considera concurenta....
si oricum ma enerveaza deviva la c5...germanly capable....jenant...inseamna ca unii chiar sufera de masini nemtesti...adik ei.
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
-
candymann
asta e un complex pt unii. german aspectul interior si exterior, cunoscut fiind aspectul mai nonconformist al citroen-ului.
-
nero
- Robotizat
Cred ca n-ati inteles ce am vrut sa spun. Era vorba de comparatie intre masini de 30-35k, unde A4, Merc C si seria 3 nu gasesti decat (aproape) chele, iar C5 sau Insignia sunt in echipari de top. Si mai lasati-ma cu calitatea materialelor, ca nu stau sa le ling toata ziua, atata timp cat sunt ok nu ma mai intereseaza. In schimb ma intereseaza sa nu-mi rup rinichii prin gropi, ma intereseaza sa am dotari bune, motor bun, si nu in ultimul rand o urma de exclusivism.
Nu sunt fan Citroen, nu sunt fan Opel, nu sunt fanul nici unei marci de masini. Imi aleg masina dupa banii pe care ii am si dupa nevoile pe care le am, iar la 30k as alege intre Citroen C5, Mazda 6, Opel Insignia si Ford Mondeo, in niciun caz una dintre cele 3 nemtoaice. N-am zis ca sunt proaste (exceptand Audi care se lupta mereu pentru ultimele locuri la fiabilitate), pur si simplu nu sunt pentru mine. Peste 40k as lua fara discutii un Jaguar XF.
Am configurat un A4 2.0TDI cu dotarile (alese cele mai ieftine variante) de pe C5 Exclusive 2.0HDI si a iesit 36k fara TVA, adica aproape 43k cu totul. Adica sa dau inca 10k (30%) in plus pentru ca e "premium"?
Nu sunt fan Citroen, nu sunt fan Opel, nu sunt fanul nici unei marci de masini. Imi aleg masina dupa banii pe care ii am si dupa nevoile pe care le am, iar la 30k as alege intre Citroen C5, Mazda 6, Opel Insignia si Ford Mondeo, in niciun caz una dintre cele 3 nemtoaice. N-am zis ca sunt proaste (exceptand Audi care se lupta mereu pentru ultimele locuri la fiabilitate), pur si simplu nu sunt pentru mine. Peste 40k as lua fara discutii un Jaguar XF.
Am configurat un A4 2.0TDI cu dotarile (alese cele mai ieftine variante) de pe C5 Exclusive 2.0HDI si a iesit 36k fara TVA, adica aproape 43k cu totul. Adica sa dau inca 10k (30%) in plus pentru ca e "premium"?
Si cum definesti premium? C6 e premium? Si daca nu, de ce?Exista Premium si restul, nu ai ce sa compari chiar daca Citroen are suspensia aia smechera!
Citroen C4 - 1.6HDI - SX Pack
-
Dan pasare
- Numar Inmatriculare: B 35 DOX
In ziua de azi, diferenta de calitate si fiabilitate intre Audi, Mertz si BMW pe de-o parte si celelalte marci pe de alta parte este atat de mica incat devine nesemnificativa.
Cine cumpara marcile de marcile de mai sus o face doar pt imagine,pt ca daca afirma ca le ia pt calitate, ori e mincinos, ori se pricepe la masini cum ma priecep eu la andrelit.
Intamplarea face sa am in folosinta si administrare mai multa tipuri de masini printre care si ML 320 si X5. Cu astea doua am ajuns in service de cel putin 5 ori pe an cu fiecare, pt diferite probleme, la un rulaj de max 25000km/an.
In acelasi timp am si 4 Fiat, o marca pe care toti o consideram slabuta,dar care ajung in service de doua ori pe an la un rulaj de 40000km/an, doar pt revizii.
As mai da exemlpe ca Honda Legend, care in 400000km(patru sute mii) a vazut service-ul de doua ori in afara reviziilor,sau Ford Mondeo, doar doua revizii in 50000km in rest totul ok, Renault Megane Clasic, 30000km fara nici cea mai mica problema, Skoda Felicia 55000km ok si as mai putea continua cu vreo 12-13 exemple din experienta personala
Nu vreau sa fiu inteles ca fiind un dusman al BMW Audi Mertz, si mie imi plac, dar afirmatia ca un C-klase de 180cp e incomparabil mai bun decat Insignia OPC denota subiectivism extem si experienta putina la volan
Cine cumpara marcile de marcile de mai sus o face doar pt imagine,pt ca daca afirma ca le ia pt calitate, ori e mincinos, ori se pricepe la masini cum ma priecep eu la andrelit.
Intamplarea face sa am in folosinta si administrare mai multa tipuri de masini printre care si ML 320 si X5. Cu astea doua am ajuns in service de cel putin 5 ori pe an cu fiecare, pt diferite probleme, la un rulaj de max 25000km/an.
In acelasi timp am si 4 Fiat, o marca pe care toti o consideram slabuta,dar care ajung in service de doua ori pe an la un rulaj de 40000km/an, doar pt revizii.
As mai da exemlpe ca Honda Legend, care in 400000km(patru sute mii) a vazut service-ul de doua ori in afara reviziilor,sau Ford Mondeo, doar doua revizii in 50000km in rest totul ok, Renault Megane Clasic, 30000km fara nici cea mai mica problema, Skoda Felicia 55000km ok si as mai putea continua cu vreo 12-13 exemple din experienta personala
Nu vreau sa fiu inteles ca fiind un dusman al BMW Audi Mertz, si mie imi plac, dar afirmatia ca un C-klase de 180cp e incomparabil mai bun decat Insignia OPC denota subiectivism extem si experienta putina la volan
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;-
dimabogdan
Inseamna ca n-ai vazut probele cu Vectra OPC , 4x4 etc, facute la Top Gear.Unde concluzia a fost: power without control ( is nothing).Puternica, frumoasa, dar cu o tinuta de drum destul de proasta.Si o masina nu se rezuma doar la putere:are 300 e super tare.Si Mustangul are vreo 400 si are una dintre cele mai proaste tinute de drum.
Iar despre Insignia OPC nu cred ca ne putem pronunta pentru ca nu a aparut nici macar cealalta.Si tinand cont ce se vrea OPC-ul , ala trebuie comparat cu AMG-ul.Care il lasa in 10km de ceata.
Iar discutia era: e mai bun un Insignia de 200 de cai la 35k de euro, fata de un Merc, de 160-180 de cai la 40k?Pentru hinturi, urmariti Fifth Gear sa vedeti ce spun despre noul C.La interior il lasa si pe actualul E in umbra.
Iar faptul ca diferenta intre un Citroen si un Mercedes este nesemnificativa...ma umfla rasul.Cand o sa fie masinile de taxi din vest Opel si Citroen, in loc de Merc let me know.
Si cand o sa faceti asa ceva : http://www.youtube.com/watch?v=dQOqLMHzBtk cu mama lui Citroen sau opel, dati-mi si mie un telefon.
Apropo, cum definesti o masina de 50k de euro( C6) cu butoane si manete luate( imprumutate, sa zicem) de la o masina de 15k de euro?Unii i-au spus o mare ratare, altii prefera sa-l ignore.
Iar despre Insignia OPC nu cred ca ne putem pronunta pentru ca nu a aparut nici macar cealalta.Si tinand cont ce se vrea OPC-ul , ala trebuie comparat cu AMG-ul.Care il lasa in 10km de ceata.
Iar discutia era: e mai bun un Insignia de 200 de cai la 35k de euro, fata de un Merc, de 160-180 de cai la 40k?Pentru hinturi, urmariti Fifth Gear sa vedeti ce spun despre noul C.La interior il lasa si pe actualul E in umbra.
Iar faptul ca diferenta intre un Citroen si un Mercedes este nesemnificativa...ma umfla rasul.Cand o sa fie masinile de taxi din vest Opel si Citroen, in loc de Merc let me know.
Si cand o sa faceti asa ceva : http://www.youtube.com/watch?v=dQOqLMHzBtk cu mama lui Citroen sau opel, dati-mi si mie un telefon.
Apropo, cum definesti o masina de 50k de euro( C6) cu butoane si manete luate( imprumutate, sa zicem) de la o masina de 15k de euro?Unii i-au spus o mare ratare, altii prefera sa-l ignore.
Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.
- DMX
- Fan C4
- Marca si model masina: Saab
"Inseamna ca n-ai vazut probele cu Vectra OPC , 4x4 etc"
Tin sa te anunt ca vectra OPC nu are tractiune integrala , are tractiune fata
Tin sa te anunt ca vectra OPC nu are tractiune integrala , are tractiune fata
- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
Masina aia este cam cel mai bun produs al industriei auto franceze la momentul actual.Apropo, cum definesti o masina de 50k de euro( C6) cu butoane si manete luate( imprumutate, sa zicem) de la o masina de 15k de euro?Unii i-au spus o mare ratare, altii prefera sa-l ignore.
Nu stiu cine ti-a bagat in cap faptul ca are manete si butoane luate de la C4 pentru ca si eu credeam la fel, dar nu este asa.
Masina este foarte misto la interior. Nu este la nivelul unei marci 'premium' gen Mercedes sau Audi dar nu ai de ce sa iti fie rusine cu ea.
Nici nu costa precum un Mercedes sau Audi, cred ca daca ar costa la fel de mult nu ar fi o problema ca si Citroen (si in general orice constructor) sa puna materiale si mai bune, motoare si mai bune, etc.
Sa nu uitam ca C6 este o masina prezidentiala.
Nu stiu de unde o scoti tu ca e o mare ratare. Cu cate C6 ai mers?
E mai slab ca un Mercedes sau Audi din clasa lui (nu ma refer la clasa de bani, caci astea sunt mai scumpe) si nu are vanzarile unor modele teutone, poate pentru ca in ziua de azi sunt prea putini clienti avantgardisti, indrazneti, visatori carora sa li se potriveasca un C6 si multi prefera snobismul unui Audi sau Mercedes.
Dar asta nu inseamna ca este o ratare.
Insa C6 este mult in fata Audi la confort al pasagerilor datorita suspensiei.
Hai sa iti zic eu cu adevarat doua 'ratari' (poate sunt si eu prea dur cu termenul asta, dar oricum 2 masini din clasa cu C6 dar sub ele semnificativ): Peugeot 607 si Renault Velsatis.
Diferenta este destul de mare, insa parerea mea e ca nici marcile astea germane nu mai sunt asa in fata tuturor cum erau acum ceva ani.Iar faptul ca diferenta intre un Citroen si un Mercedes este nesemnificativa...ma umfla rasul.Cand o sa fie masinile de taxi din vest Opel si Citroen, in loc de Merc let me know.
Insa sunt in fata, ce-i drept e drept.
Afirmatia cu masinile taxi e amuzanta
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
- Bogdan
- Fondator
De unde si pana unde ideea asta de masina prezidentiala? E o masina ca oricare alta, mai slaba decat Mercedes, BMW si chiar Audi!!
Deesee ai mers cu vreun Audi cu suspensie reglabila? De unde stii ca e mai confortabil decat Audi?? Aaa daca comparam cu o suspensie normala da, e altceva!
Oare de ce Tariceanu sau Basescu nu merg cu C6 in interes de servici daca tot e masina prezidentiala? Merg ca saracii cu S-uri d-alea vechi

Deesee ai mers cu vreun Audi cu suspensie reglabila? De unde stii ca e mai confortabil decat Audi?? Aaa daca comparam cu o suspensie normala da, e altceva!
Oare de ce Tariceanu sau Basescu nu merg cu C6 in interes de servici daca tot e masina prezidentiala? Merg ca saracii cu S-uri d-alea vechi

- Bogdan98
- Citroen Fan
- Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)
Desee se referea la mama lor ... Sarkozi cu ce merge? Orice presedinte al Frantei merge cu C6
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF
- Bogdan
- Fondator
La cat de nationalisti sunt francezii..asta e un nimic, faptul ca Sarkozy merge cu Citroen!
Eu in afara de ei n-am vazut pana acum nicaieri C6 ca masina oficiala, in schimb am vazut o gramada de S-uri, A8, A6, Seria 7 etc etc
Eu in afara de ei n-am vazut pana acum nicaieri C6 ca masina oficiala, in schimb am vazut o gramada de S-uri, A8, A6, Seria 7 etc etc

- Mihay
- Supermoderator
ba cu c6 n`am mers dar Vel Satisul mi s-a parut foarte tare. Am mers odata cu unul de la Renault 3.0 V6 (sper sa nu zic vreo prostie) si la Sumitul Francofoniei cu un diesel. Ca si confort mi s-a parut foarte misto...designul exterior lasa de dorit dpmdv. Oricum e ff greu sa bati cifrele de vanzari ale seriei 7, S classe etc,
-
Dan pasare
- Numar Inmatriculare: B 35 DOX
Taxiuri in vest sunt si Opel si Citroen, daca vei fi mai atent o sa le vezidimabogdan scrie:.......
.....
Nu inteleg de ce te umfla rasul in legatura cu afirmatia privind diferenta de calitate intre Mertz si altele
Un A-klasse costa 25000 euro. In banii astia poti lua un C5 sau Passat CC sau Insignia cu dotari si motorizari cel putin la fel.Tu ce ai alege? Cine alege A-klasse e clar ca face doar pt ca e Mertz pt ca alte argumente obiective nu exista.
Daca vrem un Mercedes din aceeasi clasa cu cele trei enumerate mai sus, mai trebuie sa pui vreo 10-15000 de euro ca sa iei un C-klasse
Mercedesurile erau cu adevarat no 1 la toate capitolele acum 15-20 de ani. Intre timp lucrurile s-au mai schimbat si foarte multe branduri mari vand astazi imaginea cea mai buna, nu si marfa cea mai buna
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;