Opel INSIGNIA
-
nero
- Robotizat
Re: Opel INSIGNIA
1. 2.0HDi, 2.2HDi si 2.7HDi sunt facute de PSA si "date" la celelalte marci. 1.4HDi si 1.6HDi sunt facute de PSA impreuna cu Ford.
2. In afara de motorul de 2.0l Boxter de la Subaru si de 1.6 respectiv 1.9 de la Fiat nu prea stiu motoare diesel mai bune (nu le iau in calcul pe cele de pe Merc si BMW ca sunt in alta categorie de pret). Deci sa zici ca nu se pricep la motoare mi se pare total deplasat. Pana si 1.5dCI de la Renault e destul de reusit, nu-i asa rafinat, dar e foarte economic.
2. In afara de motorul de 2.0l Boxter de la Subaru si de 1.6 respectiv 1.9 de la Fiat nu prea stiu motoare diesel mai bune (nu le iau in calcul pe cele de pe Merc si BMW ca sunt in alta categorie de pret). Deci sa zici ca nu se pricep la motoare mi se pare total deplasat. Pana si 1.5dCI de la Renault e destul de reusit, nu-i asa rafinat, dar e foarte economic.
Ultima oară modificat Lun Aug 25, 2008 4:18 pm de către nero, modificat 1 dată în total.
Citroen C4 - 1.6HDI - SX Pack
-
candymann
faptul ca diesel-urile frantzuzeshti sunt mai economice asta o recunosc foarte multi.
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
Sunt de acord cu tine ca sunt mai economice, dar tot nu sunt facute de PSA si tot in colaborare sunt facute...1.6 hdi este facut in colaborare cu Ford (a se intelege ca ford a facut o parte destul de mare din el). O sa caut niste articole si o sa le pun aici.
P.S.: Vezi ca ai uitat motorul 2.2 de la Honda care a fost votat "cel mai bun motor diesel al anului"
P.S.: Vezi ca ai uitat motorul 2.2 de la Honda care a fost votat "cel mai bun motor diesel al anului"
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
-
nero
- Robotizat
Motorul de la Honda e ceva mai ciudat, e un diesel de turatie. Unii il apreciaza, altii nu, mie imi place sa am cuplul maxim cat mai jos, deci pas.
Una peste alta, motoarele HDi, TDCI sau cum vrei sa le spui sunt printre cele mai bune diesel-uri, indiferent de cine a inventat mai mult la ele. Un joint venture de genul asta e de obicei benefic pentru marcile care sunt implicate, foarte putine marci au ramas de capul lor si le e greu sa tina pasul.
Una peste alta, motoarele HDi, TDCI sau cum vrei sa le spui sunt printre cele mai bune diesel-uri, indiferent de cine a inventat mai mult la ele. Un joint venture de genul asta e de obicei benefic pentru marcile care sunt implicate, foarte putine marci au ramas de capul lor si le e greu sa tina pasul.
-
dimabogdan
La Honda, momentul motor maxim e la 2000 rpm.Iar la hdi( la C4) este la 1750.Unde vezi tu turatiile alea inalte?
Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
Considerand ca motorul Honda este aproape la fel de silentios ca cel pe benzina, iar 0-100 face in 8,6 fata de 9,8 de la hdi, este de inteles d c ai zice pas. 
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White
- DMX
- Fan C4
- Marca si model masina: Saab
Honda da clasa .... costructorului francez ....... mergeti cu 2.2 diesel ...si mai vb dupa aia .
-
nero
- Robotizat
La 2.2HDi cuplul maxim este intre 1500 si 3500rpm ceea ce-l face foarte comod la condus. Diferenta intre 1500 si 2000 e foarte sesizabila. E clar ca e chestie de gusturi, poate unora le place sa le tureze putin, mie in schimb imi place cuplul cat mai jos. N-am mers cu motorul de la Honda deci nu pot sa ma pronunt, din pacate restul masinii nu ma atrage, asa ca pentru mine motorul devine irelevant.dimabogdan scrie:La Honda, momentul motor maxim e la 2000 rpm.Iar la hdi( la C4) este la 1750.Unde vezi tu turatiile alea inalte?
@Shadow compari doua masini total diferite, una mai sportiva si alta orientata spre confort. C5 n-a avut niciodata veleitati sau pretentii sportive, nu asta e target-ul, pentru asta exista Legacy, Accord, chiar si Mazda 6.
-
onacus
Noul Accord este din contra, orientat spre confort si mai putin spre sportivitate, contrar asteptarilor.
Honda Civic Sedan ES 1.8 M/T New Red Pearl
Ex C4 Coupe UJ 1.6i Gri Aluminium ...
Ex C4 Coupe UJ 1.6i Gri Aluminium ...
-
Dan pasare
- Numar Inmatriculare: B 35 DOX
A aparut Insignia Tourer. Arata bine
http://www.auto.ro/stiri/avanpremiere-p ... ia-ecoflex" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.auto.ro/stiri/avanpremiere-p ... ia-ecoflex" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;-
nero
- Robotizat
Din lateral-spate seamana putin cu Q7. Comparativ cu alte break-uri arata binisor.
-
Dan pasare
- Numar Inmatriculare: B 35 DOX
Insignia-masina anului 2008 in Europa
http://www.auto.ro/stiri/opel-insignia- ... ign=zilnic" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.auto.ro/stiri/opel-insignia- ... ign=zilnic" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;- alex82
- Alex Ploiesteanu'
- Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI
- DMX
- Fan C4
- Marca si model masina: Saab
- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
Am vazut alaltaieri una cu numere rosii in Bucuresti.
Din fata destul de banala, din spate draguta.
Per total e ok, fara sa atraga atentia in mod deosebit dpdv al designului.
La interior n-am putut sa ma uit ca avea geamuri fumurii
Din fata destul de banala, din spate draguta.
Per total e ok, fara sa atraga atentia in mod deosebit dpdv al designului.
La interior n-am putut sa ma uit ca avea geamuri fumurii
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv