raport de 25.000km

Cum se comporta C4-ul tau de-a lungul timpului,cat consuma,iti mai place, nu-ti mai place etc
Scrie răspuns
bgd81

raport de 25.000km

Mesaj de bgd81 »

Masina o am de 1 an si 2 luni, am depasit 25.000 km si sunt incantat de alegerea facuta. Este o masina mai buna decat ma asteptam. Merge bine in orice conditii si este mult mai rezistenta decat pare. Practic in tot acest timp nu am pus decat motorina si lichid pt parbriz. Singurele probleme au fost la o bieleta fata(reclamata de mine) si un semering la cutia de viteze(gasit defect la revizie), ambele schimbate pe garantie.
Consumul mediu mixt este de 6.5L. Motorina folosita de-a lungul timpului a fost doar Sprint si Premium/Alpine de la OMV si PetromV, Euro4 de la Rompetrol si EVO de la MOL. Cand am iesit din tara am pus doar EuroDiesel.
Cea mai buna este EVO - asa ca acum am reinceput s-o folosesc si cred ca raman la ea.. cel putin pana la urmatorul val de scumpiri.
Nu mai enumar ce-mi place la masina, ca nu mai termin de scris :) , asa ca o sa spun ce nu-mi place:
- radioul absolut execrabil, care nu e in stare sa stea fixat pe o frecventa mai mult de 10minute
- consumul de 6.5 nu este rau in prinicpiu, dar e cu 2l peste cel declarat de producator. Spre exemplu la Renault/Dacia consumul real este mult mai aproape de cel declarat. Stiu Mercedes-uri cu motoare de 2.0 care consuma mai bine
- caracterul subvirator
- vizibilitatea redusa pe partea stanga fata
- cam zgomotoasa (puteau s-o antifoneze mai bine)
In afara de problema cu radioul, restul sunt in limite acceptabile., asa ca ptr gama de pret in care se situeaza este o masina excelenta si o voi pastra inca mult timp de acum incolo.
C4 coupe Champion 1.6HDI 110CP
stevey
Marca si model masina: C4 1.6i BLACK

Re: raport de 25.000km

Mesaj de stevey »

Pai daca ai avut defectele alea cu semering si bieleta la km astia chiar nu mi se pare a fi asa de rezistenta :)
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

bieletele si capetele de bara se cam duc la gropile noastre... :roll: Eu pina la 45k le-am schimbat pe toate (2 capete + 2 bielete).
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
dicodaniel
Numar Inmatriculare: B-92-GHJ

Mesaj de dicodaniel »

Eu nu prea inteleg de ce se tot plange toata lumea de radio. Eu folosesc cu precadere radioul si de cand o am nu am patit inca niciodata sa am probleme la receptie sau sa nu ramana fixat pe post .
C4 1.6i 16V 110CP Hatchback Gris Fer SX
silman63

Mesaj de silman63 »

radio cd ok . oare de ce se plang cei din capitala de el?? am 19k la bord si 2 revizii, :Ddecifara probleme [-X. va pupa tata pe toti iubitorii de citroen :3some:
C4 berlina sx 1.6 110 cp (transformers) 2007 + stiker
job: seat cordoba 1.4-75 caluti (2005)
stevey
Marca si model masina: C4 1.6i BLACK

Mesaj de stevey »

Si eu am un capat de bara de schimbat pe partea dreapta fata.Dar totusi...la alte masini nu prea am auzit sa se schimbe asa repede.Nici eu nu am avut probleme cu radio.
Dan pasare
Numar Inmatriculare: B 35 DOX

Mesaj de Dan pasare »

dicodaniel scrie:Eu nu prea inteleg de ce se tot plange toata lumea de radio. Eu folosesc cu precadere radioul si de cand o am nu am patit inca niciodata sa am probleme la receptie sau sa nu ramana fixat pe post .
Ne plangem de radio pt ca e prost. Daca la tine merge bine, nu pot decat sa ma bucur, dar din pacate esti una dintre putinele exceptii :)
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
Deese
Omul cu plasticele
Numar Inmatriculare: B22DSM

Mesaj de Deese »

Problema cam e in Bucuresti.
Eu am fost la bunici, in Giurgiu si acolo posturile se prind ok si nu prinzi paraziti din 2 in 2 min.

Care sunt simptomele garniturii de simering defecte si ale bieletei ?
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
manuxxl
Numar Inmatriculare: BT 11 KAT

Mesaj de manuxxl »

dicodaniel scrie:Eu nu prea inteleg de ce se tot plange toata lumea de radio. Eu folosesc cu precadere radioul si de cand o am nu am patit inca niciodata sa am probleme la receptie sau sa nu ramana fixat pe post .
de acord cu tine...nu am ce reprosa la radio-cd... doar pacat ca nu e mp3 player :lol:
si inca ceva e de tot rahatul economy-mode... mai ales vara... sezonul gratarelor... locul unde micul si bera se impaca bine cu muzica .... nu cu economy mode
C4 berlina 1.4i 16V Gris Fer ::::: BT-11-KAT
Mr_kokaa
Maniac
Numar Inmatriculare: TSE

Mesaj de Mr_kokaa »

pasare scrie: Ne plangem de radio pt ca e prost. Daca la tine merge bine, nu pot decat sa ma bucur, dar din pacate esti una dintre putinele exceptii :)
si radioul e ok la mine .. indiferent ca e Braila , Ctza , Arges , Sibiu ! Vedeti daca aveti activat RDSul.

bgd81 . tu de unde esti ? poate s probleme cu radiourile akolo !
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
Dan pasare
Numar Inmatriculare: B 35 DOX

Mesaj de Dan pasare »

Mr_kokaa scrie:......si radioul e ok la mine .. indiferent ca e Braila , Ctza , Arges , Sibiu ! Vedeti daca aveti activat RDSul........
N-are nici o treaba RDS-ul cu receptia. Receptia e proasta indiferent ce faci radioului, singura solutie de remediere a problemelor e..... sa-l inlocuiesti. E drept insa, ca problemele apar mai des in Bucuresti, dar daca un radio nu merge aici, tot prost e, ca doar nu Bucurestiul e de vina :mrgreen:
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Radio-ul e ok, insa nu prinde posturile in anumite conditii, de obicei atunci cind semnalul e prea slab sau cind sint multe alte semnale radio prin zona (antene radio de telecomunicatii, statii puternice pentru comunicatii pe distante scurte cum ar fi cele de taximetristi, sau cind pur si simplu esti la distanta mare de sursa semnalului).
Pentru cei care stiti drumul, de exemplu daca las pe radio21 sau kissfm la iesirea din iasi, dupa ce intru in "groapa" de la tg. frumos adio semnal cu c4, trebuia sa dau pe radio cd. Cu radio-cd-ul de la mazda pot sa las pe radio pina la suceava, chiar daca se aude "cu purici" pe anumite tronsoane (dar nu si in "groapa", culmea).
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Mesaj de commandorsteel »

mie-mi merge rasnita bine si in bucale si pe afara...:D (si nici nu pot scoate rds-ul :( )
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
Mr_kokaa
Maniac
Numar Inmatriculare: TSE

Mesaj de Mr_kokaa »

manuxxl scrie: de acord cu tine...nu am ce reprosa la radio-cd... doar pacat ca nu e mp3 player :lol:
si inca ceva e de tot rahatul economy-mode... mai ales vara... sezonul gratarelor... locul unde micul si bera se impaca bine cu muzica .... nu cu economy mode
de acord cu tine
dar la gratar iei un Cas portabil , ceva pe bacterii.

prea ne am balcanizat cu "portierele deschise"
no offence! :?
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
Scrie răspuns

Înapoi la “Jurnal de Bord”