noul Passat CC

Ultimile aparitii auto
sosorin
smarcaz cu C4

Re: noul Passat CC

Mesaj de sosorin »

adrian mi se pare ca exagerezi...sa inteleg ca n-ai merge cu un mercedes gl pentru ca au si tiganii masina asta? sa fim seriosi...cc-ul are motoare foarte ok,mai ok ca noul si mult laudatul c5....arata din punctul meu de vedere mai bine ca c5(aici sunt subiectiv deci no offence) si la ce ofera nu mi se pare scump. Nu o sa inteleg niciodata mentalitatea asta, ce conteaza ce are altul?conteaza ce iti place tie...iar daca tu sustii ca nu-ti place ceva doar pentru ca a avut ceva asemanator cineva inaintea ta e trist....e ca si cum nu te-ai casatori cu femeia pe care o iubesti doar pentru ca a mai fost cu altcineva inainte . Ca nu ti-o permiti (nu tu adrian, ci in general ) e altceva,si invidia poate fi si pozitiva (in sensul ca-ti doresti sa ajungi la acel statut in care sa ti-o permiti). Ca e o masina de show-off? asa si?care-i problema? Ca arata bine pe alb? Majoritatea titiurilor arata....ca e VW?Cu atat mai bine,preferati un TATA sau LADA? Ca si-o cumpara in general cocalarii? Life sucks,dar nu este vinovat producatorul.
Eu daca ash putea scapa de C4 ash investi intr-un CC, nu m-ar itneresa daca langa mine la semafor ar sta un graur cu 3 kile de aur la gat in acelasi tip de masina....sau credeti ca tiganii/cocalarii/sukarii nu cumpara citroen?fac poze si va dovedesc oricand ;)
C4 1.4 !!! 90 cai naravashi,culoarea vantului turbat(gris fer) + Skoda FABiA 1.4 75 CP +(in viitor) Opel Vectra sau Skoda Octavia
Adrian
Membru 'tunat'

Mesaj de Adrian »

Vrei o masina frumoasa, luxoasa, destul de rara?

Recomand SAAB, Volvo... Fac niste sedanuri de toata frumusetea... Si dau si ele bine pe alb.. Asta nu inseamna ca trebuie eu sa conduc ce conduce shatra!
Deci detest Mertanele tocmai din acest motiv.. Poa sa fie ele super bune, elegante, nu dau doi bani! Urasc din tot sufletul BMW seria 3, modelul precedent... TOti si-au luat la mana a doua si e plin de ele, plus ca merg ca nebunii.. Ca deh, are o troaca de BMW, pe care au calarit-o si altii..

In principiu nu sunt de acord de loc cu SH-uri. As merge cu o clasa inferioara, masina ieftina, decat un BMW sh sau orice altceva...
Mai am 2 ani de platit la masina, dar daca nu imi iau casa, as vrea sa am un Megane F1! Sper sa mai fie in productie la anul..
baty_san

Mesaj de baty_san »

parere personala... de 10 ori mai frumoasa noua Honda Accord.... prea multe vw pe drum.... e prea tipic posesorul de vw... basca cu plasa.... vesta de piele.... pantaloni de stofa si adidasi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Don't steal...goverment hates competition!
Adrian
Membru 'tunat'

Mesaj de Adrian »

Si mai e si 2.0Vtec, care e si euro5, care mai scuteste 600 euro taxa de inamtriculare! ;)
Impreuna cu pretul de aprox 21k DDP, eu zic ca nu are concurenta!
Dan pasare
Numar Inmatriculare: B 35 DOX

Mesaj de Dan pasare »

Se preconizeaza aparitia unui CC combi :roll: Pe asta puteti s-o luati, ca pe jmekeri nu-i intereseaza, si nu o sa va mai asocieze nimeni cu manelistii :lol:
http://www.auto.ro/stiri/ipoteza-volksw ... t-cc-combi" onclick="window.open(this.href);return false;
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
nero
Robotizat

Mesaj de nero »

sosorin scrie:adrian mi se pare ca exagerezi...sa inteleg ca n-ai merge cu un mercedes gl pentru ca au si tiganii masina asta? sa fim seriosi...cc-ul are motoare foarte ok,mai ok ca noul si mult laudatul c5....
Ce iti place mai mult la motoarele VAG? Ca nu auzi zgomotul de rulare din cauza motorului sau ca iti face masaj prin vibratii? Sau poate ai prins vreo promotie la ulei de motor.
Compara un 2.0TDi si un 2.0HDi, sau mai bine un C5 Exclusive cu 2.7HDi si un Passat CC cu 2.0TDI ca asa se potrivesc la aceiasi bani si aceleasi dotari.
Tot asa poti compara cu 2.2-ul de la Honda Accord, 2.0 de la Mazda 6.
La benzinare nu ma bag ca nu ma intereseaza si nu le cunosc.

Si nu, nu prea vezi colorati in C4 pentru ca isi cumpara bemveu second.
Citroen C4 - 1.6HDI - SX Pack
DMX
Fan C4
Marca si model masina: Saab

Mesaj de DMX »

mda ...saab .... good choise ... :wink:
sosorin
smarcaz cu C4

Mesaj de sosorin »

nero am vecini care au si c3 si c4 si asculta exclusiv manele,daca vreti va dau si numarul,sa recunoasteti in trafic....si da,prefer tot ce-i facut de vag in dauna celor de la psa.care-i problema? eu am repetat de cateva ori pe site ca n-am nimic cu cei care iubesc marca citroen, eu unul am luat masina in graba,fara sa ma documentez si probabil va fi ultimul citroen pe care il voi conduce.poate sa fie c5 si cu reactie ca tot nu ma intereseaza. voi puteti cumpara /aprecia insa orice...nu mi se pare normal sa criticam o marca din cauza posesorilor.pun pariu ca designerii de la vw nu au conceput masina asta cu gandul la manelisti ;)
cat despre saab si honda,jos palaria...ash alege oricand un accord in dauna unui c5 nou ;)
C4 1.4 !!! 90 cai naravashi,culoarea vantului turbat(gris fer) + Skoda FABiA 1.4 75 CP +(in viitor) Opel Vectra sau Skoda Octavia
DMX
Fan C4
Marca si model masina: Saab

Mesaj de DMX »

Eu eram ..."fara numar fara numar" :D

Sorin

Ai testat C5 ??
Ai testat Honda Acord 2008 ??

Sau vorbesti doar din ce ai mai vazut pe ici colo ???

Eu m-am dat cu honda acord 2008 2.2 . D 150 CP si sa stii ca nu m-a dat pe "spate" asa cum ma asteptam ... !!!

Citroenul C5 e o masina reusita parerea mea ... sincer imi place mai mult in interior decat honda acord 2008 .
Exteriorul ..... imi plac amandoua ....
Fiabilitate ...ramane de vazut ..... sunt amandoua modele recent aparute si oricate mituri ar fi nu ai de unde sa stii care va fi mai fiabila .
Deese
Omul cu plasticele
Numar Inmatriculare: B22DSM

Mesaj de Deese »

pun pariu ca designerii de la vw...
good joke :lol:
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
sosorin
smarcaz cu C4

Mesaj de sosorin »

am intrat in cc,d-aia sunt si asa impresionat.cat despre c5....nu ma atrage...e genul de masina mai linistita asa...e un pas inainte fata de generatia veche...e mult mai misto decat laguna sau 407 dar nu o vad luptand cu honda,saab sau vw;).
legat de mercedes.acum cand veneam acasa am vazut in fata un ml 63 amg (cel putin cred ca 63 era,scria pe aripa :) ). Inauntru era un domn la costum si o doamna f cocheta(repet,doamna...nu pipita,nu printesa,nu piranda).asa ca nu mai discutati ca numai cocalarii au mercedes. e o masina care arata foarte bine si are prestanta. cam atat pt azi :)
nero
Robotizat

Mesaj de nero »

sosorin scrie:....si da,prefer tot ce-i facut de vag in dauna celor de la psa.care-i problema?
Nici o problema. Ca doar tie-ti dauneaza, nu mie :p
Eu imi aleg masina in functie de bani, necesitati si preferinte, nu in functie de marca.
sosorin
smarcaz cu C4

Mesaj de sosorin »

eu sunt subiectiv si-mi aleg masina care-mi place si pe care mi-o permit ;) nu ma uit dak e condusa de cocalari ,imparati,faraoni sau pitipoance.....acum ca la mom. in care mi-am laut c4 era alegerea care parea cea mai buna e altceva,acum s-au schimbat multe si simt nevoia sa tradez citroen,da' el nu ma tradeaza pe mine :d
nero
Robotizat

Mesaj de nero »

Am mai zis, nu m-ar deranja asa tare ca toti cocalarii conduc masina la fel ca a mea, dar m-ar deranja faptul ca au nevoie de oglinzi, jante si alte maruntisuri care le gasesc pe masina mea. Si cand piata e atat de variata, iar masinile respective nu au niciun fel de avantaje, nu vad de ce mi-as lua.
dumiflo
The Citroen C4 man

Mesaj de dumiflo »

ma bag si eu in vorba cu un sfat !
luati-va masina care va place/care vi-o permiteti...nu are importanta daca o mai are sau nu cineva, si nici din ce "clan" face parte ;)

acum sa revin la bmw/Vw...si cei care le conduc
Voi chiar credeti ca din totalul soferilor/posesorilor acestor marci toti sunt cocalari,etc... ?
e vorba de auto-sugestie ;) , mit popular

LE : e dragutz VW passat CC...inca nu m-am suit in ele, in consecinta doar despre design pot spune ceva
ca tot vorbeam de auto-sugestie :daca as face un versus intre VW cc si Honda Accord , ghici cine castiga ;) :D
ex: '07 Civic 5D, 1.8 M/T Sport - Alabaster Silver
['06 C4 Coupe-VTR PLUS 1.6i 16V ] ...RIP
I don't drive fast, I fly low! ... ;)
Scrie răspuns

Înapoi la “Noutati Auto”