Fiat Fiorino Qubo(Citroen Nemo)

Ultimile aparitii auto
Dan pasare
Numar Inmatriculare: B 35 DOX

Fiat Fiorino Qubo(Citroen Nemo)

Mesaj de Dan pasare »

Aceasta varianta pt persoane mi se pare interesanta, mai ales ca va aparea si sub sigla Citroen.
E o masina simpatica, versatila, la un pret rezonabil care e posibil ca, in Romania, sa fie mai mic decat in restul Europei.In plus am citit pe undeva ca are si varianta cu 6 locuri (2+2+2) :)
http://www.auto.ro/stiri/galerie-foto-fiat-fiorino-qubo" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.auto.ro/stiri/fiat-qubo-s-a- ... 2-500-euro" onclick="window.open(this.href);return false;
Imagine
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
Mr_kokaa
Maniac
Numar Inmatriculare: TSE

Re: Fiat Fiorino Qubo(Citroen Nemo)

Mesaj de Mr_kokaa »

da mie mi se pare interesant
mi ar trebui o utilitara mica

am vazut Fiorino la Brico la Ploiesti .. afis pe el 9900 euro ! pret bun dar de dotari nu stiu nimik !
Oricum nu mi as lua FIAT. Raman la Citroen mai ales ca am auzit destule de Berlingo ca utilitara !
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
candymann

Mesaj de candymann »

varianta citroen se numeste Nemo si este disponibila in romania de prin aprilie. nu se vand tocmai k painea calda, dar se vand. sunt echipate cu 2 motorizari 1.4i si 1.4HDi. cel din urma a fost ales pentru fiabiliatea s-a.
Dan pasare

Mesaj de Dan pasare »

candymann scrie:varianta citroen se numeste Nemo si este disponibila in romania de prin aprilie. nu se vand tocmai k painea calda, dar se vand. sunt echipate cu 2 motorizari 1.4i si 1.4HDi. cel din urma a fost ales pentru fiabiliatea s-a.
Intr-unul din articolele postate de mine scrie:''Fiat Qubo va fi disponibil in Romania abia la inceputul anului viitor'' adica 2009.
Topicul se refera la varianta pt persoane, nu la cargo.Iar motorizarea diesel e alta la acest model. Asa ca ma indoiesc ca ai vandut vreun astfel de Nemo din moment ce inca nu a aparut :roll:
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
candymann

Mesaj de candymann »

pasare scrie:
candymann scrie:varianta citroen se numeste Nemo si este disponibila in romania de prin aprilie. nu se vand tocmai k painea calda, dar se vand. sunt echipate cu 2 motorizari 1.4i si 1.4HDi. cel din urma a fost ales pentru fiabiliatea s-a.
Intr-unul din articolele postate de mine scrie:''Fiat Qubo va fi disponibil in Romania abia la inceputul anului viitor'' adica 2009.
Topicul se refera la varianta pt persoane, nu la cargo.Iar motorizarea diesel e alta la acest model. Asa ca ma indoiesc ca ai vandut vreun astfel de Nemo din moment ce inca nu a aparut :roll:
am in curte 2 bucati de Nemo combi, cu motor 1.4 Hdi.
Dan pasare

Mesaj de Dan pasare »

Pune o poza cu unu ca sa te cred :mrgreen:
candymann

Mesaj de candymann »

iti pun chiar mai multe in care va aparea si noul berlingo. diseara le pun k nu am cu ce sa le descarc de pe tel.
candymann

Mesaj de candymann »

ete si poze!
Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
baty_san

Mesaj de baty_san »

si bmv-ul din spate e al lui sefu'!? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Don't steal...goverment hates competition!
candymann

Mesaj de candymann »

dap. ala e facut din bucatzi.
Dan pasare

Mesaj de Dan pasare »

Candy, m-am lamurit, stii vorba aia,''seamana dar nu....rasare'' :lol:
Ce ai tu in curte este varianta cargo cu geamuri la care eventual se poate adauga si randul doi de banchete.Nu este varianta de pasageri. care are usa culisanta si pe partea soferului, are inca un rand de geamuri in spate, bari si oglinzi in culoarea caroseriei iar dotarile sunt cu siguranta superioare.
Deci inca nu ai asa ceva, probabil la inceputul lui2009 vor ajunge si la tine, cum de altfel scrie si in articol :wink: Ma miram eu ca astia de la auto.ro sa bata campii :roll: :)
Dan pasare

Mesaj de Dan pasare »

Cine e interesat de vacante in aer liber a aparut masina ideala :lol:
http://www.auto.ro/stiri/premiera-citro ... o-romahome" onclick="window.open(this.href);return false;
Imagine
Bogdan98
Citroen Fan
Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)

Mesaj de Bogdan98 »

@pasare, daca vrei sa-l vezi pe Nemo de pasageri, stii unde ma gasesti :) ... avem si noi unu, 1.4HDI, la fel de rosu ca ala din poze :)
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Cindva retarzii de la peugeot au scos peugeot 1008, care era o masina cam invers (gay?). Astia de la citroen doar vor sa inceapa o colaborare cu fiat si nu stiau cum sau care e miscarea? Sau asta e cu adevarat o masina utilitara, pe o platforma mai mare, si nu o strutocamila ca 1008?
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
candymann

Mesaj de candymann »

colaborare cu fiat exista la utilitare mari si medii. a se vedea jumper-boxer-ducato si jumpy-expert-scudo.
Scrie răspuns

Înapoi la “Noutati Auto”