noul Passat CC

Ultimile aparitii auto
nero
Robotizat

Re: noul Passat CC

Mesaj de nero »

Pretul e scos din configuratorul lor. Si tu mi-ai dat o configuratie de 29k cu motor pe benzina. La banii aia te apropii de un C5 Exclusive cu motor 3.0 V6 de 215cp, sau tot Exclusive 2.2HDI de 173cp.
Citroen C4 - 1.6HDI - SX Pack
Dan pasare
Numar Inmatriculare: B 35 DOX

Mesaj de Dan pasare »

Pai si de unde vrei sa scot pretul, din configuratorul meu? :roll:
Orice motive ai cauta, e clar ca masinile sunt comparabile si ca preturi si ca aspect.Diferenta va aparea foarte clar in momentul ravanzarii cind pe CC se va obtine cam 20% mai mult decat pe C5 la aceeasi vechime si uzura.Adica mica deferanta de pret in plus pt CC se recupereaza poate dublu sau mai mult :)
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
nero
Robotizat

Mesaj de nero »

Ma refeream la pretul postat de mine. Uite link din configurator. O diferenta de 8000 de euro nu inseamna ca preturile sunt comparabile, sorry. Chiar si la acelasi pret, tot C5 sau Mazda 6 as alege, si nu din cauza ca as avea ceva cu VW, ci din multe alte motive.
Dan pasare

Mesaj de Dan pasare »

Zi-mi si mie niste motive ca sa-ti inteleg opinia.
Argumente privind calitatea, designul, motorizarile, performantele, pret de piata,etc.,nu exista. Deci raman doar cele de genul ''asa vrea muschii mey'', argument ce,in ultima instanta, trebuie si el respectat.De-aia sunt atatea tipuri de masini :)
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
nero
Robotizat

Mesaj de nero »

In primul rand nu imi place motorul 2.0TDI. Este zgomotos, vibreaza si consuma ulei iar ca fiabilitate nu e extraordinar (citat din service PBN). Apoi, pentru mine e un mare plus suspensia hidro-pneumatica, daca mergi cu ea o sa intelegi. Ca design imi place CC-ul, mai mult decat Accord dar mai putin decat Mazda 6 si C5, in schimb la interior ar fi Accord > C5 > Mazda 6 > Passat CC. Apoi vin problemele "marunte" cum ar fi oglinzi/roti furate de care am vorbit mai devreme (stau la Obor si nu am garaj), sau zgarieturi de invidie (VW fiind simbolul bunastarii :) ). Iar pentru mine conteaza putin si exclusivitatea, ceea ce la un Passat nu exista (oricum ar fi el, tot se vor umple drumurile de ele si va deveni banala).
Stiu, unele sunt argumente subiective, dar atata timp cat avantaje nu exista, nu vad de ce nu le-as lua in seama.
Adrian
Membru 'tunat'

Mesaj de Adrian »

Intrati pe mobile.de .. Audi A4 nou, ultimul model, pleaca de la 22.700... Cheala, dar e Audi...A4 1.8T
Dan pasare

Mesaj de Dan pasare »

nero scrie:In primul rand nu imi place motorul 2.0TDI. Este zgomotos, vibreaza si consuma ulei iar ca fiabilitate nu e extraordinar (citat din service PBN). Apoi, pentru mine e un mare plus suspensia hidro-pneumatica, daca mergi cu ea o sa intelegi. Ca design imi place CC-ul, mai mult decat Accord dar mai putin decat Mazda 6 si C5, in schimb la interior ar fi Accord > C5 > Mazda 6 > Passat CC. Apoi vin problemele "marunte" cum ar fi oglinzi/roti furate de care am vorbit mai devreme (stau la Obor si nu am garaj), sau zgarieturi de invidie (VW fiind simbolul bunastarii :) ). Iar pentru mine conteaza putin si exclusivitatea, ceea ce la un Passat nu exista (oricum ar fi el, tot se vor umple drumurile de ele si va deveni banala).
Stiu, unele sunt argumente subiective, dar atata timp cat avantaje nu exista, nu vad de ce nu le-as lua in seama.
N-ai de unde sa stii cum se aude motorul de care zici, pe CC,daca nu faci un drive test, plus ca motoarele sunt mereu modificate de constructor in vederea inlaturarii deficientelor evidentiate de exploatarea curenta.Cine stie, poate nu se mai aude asa.
Cu suspensie hidro-pneumatica,varianta mai simpla, am mers prima data(la volan) in 1993,evident tot cu un Citroen, si am mers si acum o saptamana cu noul C5. Deci stiu ce inseamna :wink: Numai ca in opinia mea, nu e ceva la care nu se poate renunta. As prefera in locul ei, un motor mai puternic, spre exemplu, sau niste dotari interioare de exceptie. Majoritatea masinilor nu au astfel de suspensie si se descurca pe sosea, cel putin la fel de bine ca C5 :)
Faptul ca nu ai unde sa o parchezi in siguranta(ca dealfel majoritatea de pe aici) este intr-adevar o problema si ma bucur ca realizezi ca totusi Passat-ul reprezinta, de regula, un om cu oarecare succes in viata.
Iar in privinta exclusivitatii...scuza-ma, discutam strict de CC,o masina f noua, inca f rara pe sosele, si care atrage privirile incomparabil mai mult decat un Acord, spre exemplu,masina superioara cel putin dpdv calitativ.
Asa ca, din cele patru modele luate in discutie,pentu mine CC ar fi primul :D
nero
Robotizat

Mesaj de nero »

Deja CC sunt mai multe decat Accord, chiar si decat Mazda 6. In 2 luni o sa fie mai multe decat Sandero.
Am zis ca un Passat e perceput ca (nu este) dovada bunastarii. Cred ca jumate din Passat-urile care circula pe la noi sunt luate second la preturi de Polo.

E clar ca noi ne contram pe gusturi aici, dar am mai zis, ca design exterior imi place CC-ul, dar nu as da niciodata atatia bani in plus care nu aduc niciun avantaj. Deja la 33k pot sa ma gandesc la un Lexus IS, sau mai fac un efort si ajung la Jaguar XF.
Dan pasare

Mesaj de Dan pasare »

Jaguar? :-k Chiar acum vreo 20 min am vazut o reclama cu el la tv: 48000 euro :roll: Poate peste vreo 5 ani o sa-mi permit unul la sh :lol:
Scrie răspuns

Înapoi la “Noutati Auto”