@florinc4 daca vrei sa scoti consum...nu o mai scoate din viteza...chiar si la vale...cand intra in frana de motor , o sa ai consum 0 la robotel
Consum motoare diesel
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
- Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI
Re: Consum exagerat....1.6 HDI?
eu nu am sarit niciodata de 5,5% in ploiesti
@florinc4 daca vrei sa scoti consum...nu o mai scoate din viteza...chiar si la vale...cand intra in frana de motor , o sa ai consum 0 la robotel
, nu stiu daca e valabil si la fabia dar daca iti arata consumul instant poti face un test 
-
candymann
eu am halit un plin in 2 saptamani, aprox 800 km, mers numai in orash shi am ajuns la 7.5%. astea toate in satu mare. vreau eu sa vad acel 6.5% in bucureshti.

- commandorsteel
- PowerSteel
- Numar Inmatriculare: B-88-
ti-o dau duminica sa faci test drive ...Mihay scrie:fiti atenti nababul merge cu Mercedes si va scrie de la Sinaiaaltii stau acasa si se streseaza cu concursul... sper sa n`ai caldura la noapte in camera
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)

- CerteZ
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6 hdi
maaa..eu sunt student.....nu prea am bani...
dar daca alexchivu scoate 6.5 p trafic de zii in bucuresti
eu ii umplu juma' de rezervor!!!!:)) pe bune nu glumesc....scot 8..5-9.5 in buc pe timp de zi daca ies si searaa ...si ma plimb ...7.5...dar eu nu merg incet...nu pot sa ma abtin ....eu am iesit de mai multe ori cu masina lu' sora' ca sa imi mai aduc aminte de vremurilee bunee cand o ardeam in ture fara numar cu superNova...deci: peugeot 307... 1.6 i 110 cp motoru de pe c4 aceeasi cutie acelasi raport final si aceeasi greutate..si pe timp de zii mersul meu 15 16 + shi pe timp de noapte 11.5 sora' la mersu ei a 1a merge 1 m ,a 2 a 20km/h a 3 a 35 a 4 a taxi style mai mult ziua si searaa mai putzin dar tot in oras are 10.5 - 11 oare cum?...aa si inca ceva eu am avut cu a meaa consum mediu (buc-cta,cta orash, buc orash) 6.5 pe 10000 de km ...dupa care s a resetat singur
...asta s a int cand am cumparat mashinaa...a fost doar o ambitziee....care era planuitaa pt 15000 km dar s a saturat si mashinaa...sa tina minte..
)......concluzia -->>chiar as vreaa sa vd eu 6.5 in buc....7.5....7...maaaxim ...dar 6.5..pai care mai e rostu la smart..?
)

C4 Coupe 1.6 HDi 110Cp 

BEEP!BEEP!

BEEP!BEEP!- sorigen
consumul meu maxim de mers in bucuresti este 8. mers foarte agresiv in orice conditii de trafic.
2008 Citroen C4 VTR 1.6HDi 110cp + (Folii Llumar, Faruri Dectane, Xenon GT HID) aici
http://www.info-service.ro
http://www.info-service.ro
- alexchivu
asa arata si crede-ma pe cuvant ca nu am mai iesit cu ea din Bucuresti; iar ceea ce zici tu ca am mers doar noaptea cu masina...chiar nu sunt pasare de noapte...nu-ti cer sa ma crezi, dar atat arata...daca s-a blocat pe consumul asta este altceva...DanOX pasare scrie:N-ai ce sa-mi arati, ca doar n-ai filmat non stop ultima mie de km ca sa vad ca ai mers doar prin Bucuresti.Nu contest ca atat arata computerul,am spus ca nu se poate scoate consumul asta DOAR in Bucuresti.
C4 Berlina 1,6HDI, 109.99 cp... (ex)
- alexchivu
nu cer nimanui sa ma creada...eu va spun ce arata calculatorul, asta vara am am 6.2 dar acum ca s-a racit vremea a crescut la 6.5...; daca voi ii da-ti blana cand plecati de la semafor normal ca si papa...eu merg normal cu ea, nici subturata dar nici blana in disperare... 
si inca un lucru...nu vreau sa fie luata ca reclama mascata, dar cu motorina de la OMV nu scadeam niciodata sub 7.1, dar de asta vara la recomandarea multora de pe aici am trecut pe MOL si de atunci mi-a scazut f mult consumul...asta ca fapt divers
si inca un lucru...nu vreau sa fie luata ca reclama mascata, dar cu motorina de la OMV nu scadeam niciodata sub 7.1, dar de asta vara la recomandarea multora de pe aici am trecut pe MOL si de atunci mi-a scazut f mult consumul...asta ca fapt divers
C4 Berlina 1,6HDI, 109.99 cp... (ex)
-
Dan pasare
- Numar Inmatriculare: B 35 DOX
alexchivu scrie:...chiar nu sunt pasare de noapte...
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;-
comy
- Numar Inmatriculare: B-90-UYK
Re: Consum motoare diesel
alexchivu- nu cer nimanui sa ma creada...eu va spun ce arata calculatorul, asta vara am am 6.2 dar acum ca s-a racit vremea a crescut la 6.5...; daca voi ii da-ti blana cand plecati de la semafor normal ca si papa...eu merg normal cu ea,.......
Si eu am avut prima oara aceasi impresie la inceput pana sa ma prind ca ea imi arata la toti km facuti.
u la computer ai trei etape de calculat consumul:
Prima etapa este consumul constant.
A doua este cea pe care o resetez mereu dupa ce bag motorina
Iar a treia este consumul total la km facuti la masina (Ex: eu am acum 9300 km consumul este de 7,3)
Si eu am avut prima oara aceasi impresie la inceput pana sa ma prind ca ea imi arata la toti km facuti.
u la computer ai trei etape de calculat consumul:
Prima etapa este consumul constant.
A doua este cea pe care o resetez mereu dupa ce bag motorina
Iar a treia este consumul total la km facuti la masina (Ex: eu am acum 9300 km consumul este de 7,3)
Citroen C4 2.0 hdi,Sx Pack
-
tzun
- c4 eXpLoSiF
- Numar Inmatriculare: TCI
consum 6.6 L/100km , viteza medie 26 km/h , km parcursi 850 in oras 
C4 1.6 HDI 110 CP "berlina"
vw passat 1.9 tdi 131 cp 4motion
vw passat 1.9 tdi 131 cp 4motion
- commandorsteel
- PowerSteel
- Numar Inmatriculare: B-88-
ehh.. mie momentan la breloc mi-a iesit un consum de 5% in oras.... ceea ce este colosal de mult
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)

- Bogdan98
- Citroen Fan
- Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)
Da Stefane, dar brelocu e juma de masina sau si mai putin, deci e normal sa aibe consum asa "mare". Oricum, 5 in oras pentru aia e chiar mult. Dar totusi e Bucuresti, ceea ce inseamna ca te apropii de "normal"
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
da tu nu esti mah cu curent electric????

By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
-
clobeq
- Numar Inmatriculare: mm09abp
consumul la a mea este de 3,9-4,5 la exterior in functie de stilul de conducere iar in oras nu depaseste 5.5...am pe undeva un filmulet facut cu bordul...il caut si eventual il trimit
-
Dan pasare
- Numar Inmatriculare: B 35 DOX
3,9-4,5 ????
Da' ce motor ai frate? Si daca e in functie de stilul de condus, 4,5 l/100 e probabil consumul la stilul de condus sportiv? 
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;