jurnal de bord C4 PICASSO, cel mai frumos C4 din Romania

Cum se comporta C4-ul tau de-a lungul timpului,cat consuma,iti mai place, nu-ti mai place etc
Scrie răspuns
commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Re: jurnal de bord C4 PICASSO, cel mai frumos C4 din Romania

Mesaj de commandorsteel »

tie nu ti-au trimis graficele on-line?
poate le mai ai prin computer...pe undeva :|

(stiu ca daniel nu ar face lucruri rele [-X .. numai impielitatii ailalti... mai mult ca sigur #-o )
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

te rog frumos sa iti vezi "varful capotei" :!: noi ne-am legat de captatoarele tale si atat :mrgreen: chiar nu poti sa recunosti ca intr-un acces de sinceritate ai scris ce ai scris? :mrgreen:
imm

Mesaj de imm »

Salut!
Probleme cu climatizarea am avut şi eu vara. La mine când o aveam pe ac îmi băga aer rece la picioare şofer indiferent de orientarea pe care o dădeam eu aerului din bord aşa că la drumuri lungi mergeam neapărat în adidaşi şi şosete că altfel mă dădeam jos cu piciorul drept congelat.
În plus am constatat că atunci când e soare puternic şi mergi mult spre sud aerul pur şi simplu nu mai face faţă nici pe manual nici pe automat din cauza parbrizului uriaş şi a bordului negru cu toate că parbrizul e cu protecţie termică. La service (Galaţi) am păţit ca şi tine, totul era OK, iar ei mi-au spus că sistemul este foarte performant dar complicat şi că probabil nu îl reglez eu cum trebuie. Mă rog între timp a venit iarna şi problema s-a rezolvat de la sine.
(C4 picasso 2.0 hdi semi automată. oct.2007 .27.000 km.). Apropo mie mi-au spus că prim revizie se face la 30.000 km. Mă întreb cât o costa.

P.S. Tari de tot fetele cu trompeta!
commandorsteel
PowerSteel

imm scrie: (C4 picasso 2.0 hdi semi automată. oct.2007 .27.000 km.). Apropo mie mi-au spus că prim revizie se face la 30.000 km. Mă întreb cât o costa.

P.S. Tari de tot fetele cu trompeta!
ai fost mai destept decat mine si ti-ai luat un motor adecvat ptr autobuz =D>
s-o stapanesti sanatos la cat mai multi km.
pe mine revizia de 30.000 nu mai stiu sigur cat m-a costat... cred ca am postat pe aici pe undeva la revizii.... oricum pana in 1200 lei (cred ca vreo 800 lei...parca....in care am schimbat tot , mai putin placutele de frana)
acum mi-am luat un gen de breloc (smart fortwo ::P ) ptr picasso :drive ... dar pe care vreau sa-l incalt de iarna si nu gasesc jante + caucioace :(

cere aveti idee de unde as putea lua rotile echipate de iarna? m-ar interesa in primul rand ca jantele sa fie sh, iar caucioacele...noi sau aproape noi. din pacate pe fata... are roti de bicicleta :( de 135/70/15...iar pe spate 175... na ca nu mai stiu dimensiunile exacte #-o ...oricum sunt tot pe 15"
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
commandorsteel
PowerSteel

azi 26.11.2008 mi-am luat bijuteria din service. am asteptat ceva ptr ca electromotorul de-abia-l puneau (pe la ora 16,30), iar rotile de iarna erau puse la misto pe masina ptr ca nu le dadusem prezoanele ptr jante de tabla.... asa ca... dupa ce l-am dat si prezoanele... in 2 ore au terminat treaba. arata cam ciudat cu jantele negre de tabla pe ea , dar... asta e :mrgreen:
ATENTIE: un schimb de roti m-a costat 127 lei :shock: ...
daca stiam ca e atat... ma duceam naibi la o vulcanizare ceva...
eu am crezut ca.... daca tot mi-au tinut masina aiurea pe bara 1 saptamana... macar puteau sa faca si ei un schimb de roti....la un pret mai rezonabil.
ti-ai gasit..... fomisti... mi-au luat dublu fata de o vulcanizare normala :? .
in fine... macar are botosi de iarna. cu ocazia asta mi-am dezactivat si senzorii de presiune roti..... ca sa nu-mi dea erori la bord.
momentan nu am reusit sa-mi caut surubul de tractare care se monteaza in bara, ptr ca am portbagaju plin de roti (5) si cum afara ploua frumos.... nu mi-a venit sa le mai dau jos ca sa caut eu sub ce-l de-al 3-lea rand de scaune... surubu buclucas :roll:
cu prima ocazie... sper sa-l caut si sa-l gasesc [-o<
ImagineImagine
Imagine
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

sigur i`a trebuit unuia acel surub :wink:
commandorsteel
PowerSteel

nu
ca nu l-am folosit niciodata....
doar sa mi-l fi luat cineva pana sa-mi livreze masina.... dar nu cred.
eu banuiesc, ca o fi pus bine pe undeva... foarte bine :?
duminica, cand am fost in vizita de lucru prin ats baneasa... am vazut la un c4 berlina ca avea surubu ala infipt in bara. dar nu m-am indurat sa-l rechizitionez :mrgreen: ... ma gandeam ca omu ala o mai avea nevoie de el si e naspa cand nu-l ai sau nu-l gasesti :cry:
ImagineImagine
Imagine
commandorsteel
PowerSteel

mda... deci... in saptamana 12-17.01.2009 am scos autobuzu din depou si am dat o tura pana la predeal. consumul a fost maricel (cam 9%) ptr ca am avut si remorca dupa mine. in rest, am facut cam 600 km (bucuresti-predeal, predeal-rasnov, rasnov-predeal, predeal-brasov si retur + ce m-am mai plimbat prin zona). masina s-a comportat super bine, am prins si zapada, astfel incat am fost placut surprins ca in portiunea rasnov predeal sa nu patinez deloc, cu toate ca se pusese cam 5-10 cm de zapada pe carosabil, iar camioanele patinau de zor si o octavia a trebuit sa-si puna lanturile :shock: . in fine... nu toti au c4 :mrgreen: . cu prima ocazie o sa postez si niste imagini.

si... mi-am gasit carligul de remorcare. sub randul 3 de scaune, sub compresor l-am gasit. statea bine merci, numai astia de la ats habar nu aveau unde se afla #-o
ImagineImagine
Imagine
candymann

Mesaj de candymann »

commandorsteel scrie:si... mi-am gasit carligul de remorcare. sub randul 3 de scaune, sub compresor l-am gasit. statea bine merci, numai astia de la ats habar nu aveau unde se afla #-o
parca ti-am spus sa cautzi pe acolo? :mrgreen:
commandorsteel
PowerSteel

mda... numai ca trusa compresorului si alte maruntisuri sunt puse in polistiren. ehh..polistirenu ala eu am crezut ca se ducea pana la tabla, dar nu era asa... era format din 2 bucati puse una peste alta... si in a 2-a parte era carligu ' :|
ImagineImagine
Imagine
candymann

Mesaj de candymann »

era imposibil sa nu ai asha ceva.
commandorsteel
PowerSteel

acum ca mi-am adus aminte, am fost de paste prin ungaria la hajduslobozlo si dupa un drum de 1700 km cu o medie de 57 km/h, mi-a consumat 6,1 % :ya
sunt mandru de mine si de consum :ya
de atunci nu am mai mers cu ea :oops: pana ieri cand am dus-o la ats sa-mi vopsesc pe casco niste zgarieturi (bara fata, bara spate usa dr spate si aripa dr spate), schimbat proiectorul stanga , indoitura de piatra pe capota, parbrizul ciobit putin si de schimbat aparatoarea de noroi dr fata care era crapata.
sper sa imi recuperez masina pana pe 5.06.2009
ImagineImagine
Imagine
florinc4
Operat ESTetic
Numar Inmatriculare: B 94 URH

Mesaj de florinc4 »

felicitari poate o vedem si noi mai des :D ...sa intelegem ca autobuzu va fi din nou pregatit de taiat bilete ::P
C4 coupe facelift: 1.6l cu 122 de ponei
commandorsteel
PowerSteel

pai... momentan e la cosmetizat la ats :(
sper sa-l iau cat mai repede :|
ImagineImagine
Imagine
commandorsteel
PowerSteel

puii mei :( am lasat masinuta la ats de 2 saptamani ptr vopsirea unole zgarieturi pe usa dr spate+ aripa, ambele bari, schimbat proiector si aparatoarea de noroi din cadrul aripei si, dupa ce m-au anuntat ieri ca e gata masina, am zbughit-o vesel sa o recuperez, dar oha:
- aparatoarea de noroi nu era schimbata (cu toate ca era trecuta atat pe constatarea de la casco cat si pe foaia lor de ctc :shock: )
- un ornament de la bara spate era iesit binisor afara (si incercau sa ma convinga ca asa e linia masinii pe acolo :shock: )
- usa spate si aripa sunt de alta nuanta :( ... aici... nu stiu ce sa le mai zic, ca nu cred ca or sa mi-o vopseasca din nou :(

naspa
ImagineImagine
Imagine
Scrie răspuns

Înapoi la “Jurnal de Bord”