Vaca cu 6 viteze

Cum se comporta C4-ul tau de-a lungul timpului,cat consuma,iti mai place, nu-ti mai place etc
Scrie răspuns
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Re: Vaca cu 6 viteze

Mesaj de mituc »

Vaca la moment aniversar:

Imagine

Pentru ca a fost cuminte azi a primit un tratament cu ceara si straluceste nevoie mare. De consumat nu stiu ce consuma ca benzina ia super rezonabil, ulei nu maninca nici un gram: http://www.spritmonitor.de/en/detail/266351.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

20 000 km? foarte tare eu exact intr-un an ii am...La multi ani Vaco :mrgreen:
mituc

Mesaj de mituc »

Vaca a mers in weekend pe aratura, prin hirtoapele dintre toplita si reghin. Cu pneurile de iarna si presiune 2.4bar in toate confortul e apropiat de al c4-ului. Claxonul de pe scaunul pasagerului nu s-a declansat nici la 130Kmph prin serpentinele din pasurile mestecanis si tihuta :mrgreen: si nici intre gura humorului si intrarea pe E85 la spataresti unde am fost efectiv nevoit sa las in spate un 330d (bizonul era sa sara de vreo citeva ori afara, + ca la prima vedere avea o presiune de toata jena in pneuri), eu nedepasind sub nici o forma nici marcajul central nici pe cel de pe margine 8)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
DMX
Fan C4
Marca si model masina: Saab

Mesaj de DMX »

1. poza speram sa fie cu un max speed .... nu cu un numar de kilometrii ..dezamagitor
2.tractiunea spate te va face oricand la acelasi numar de CP sau poate chiar si mai putin

"succesuri" in continuare cu vaca
mituc

Mesaj de mituc »

1. care e placerea sa duci o masina la max speed pe drumurile din romania? Cea de a sta incordat si concentrat sa nu-ti vina vreun porumbel in parbriz, sa nu-ti iasa vreun ciine in fata, sau sa se trezeasca un meltean sa depaseasca cu 80Kmph un cretin care mergea cu 65 pe drum european? Prefer oricind reprizele (60-150, 80-150, samd).

2. Nu neaparat, nu are nici o legatura. Ar face diferenta pe viraje foare strinse sau pe portiuni unde nu sari mai sus de treapta 3, fwd-ul va fi tras in jos de traction control care va intra la greu, iar in cazul mazdei 3 MPS in treptele 1 si 2 se va limita si cuplul la 320 respectiv 350 N*m in treptele 1 si 2.
Uite un versus de pe fastestlaps.com intre 130i (265cp bwd) si 3mps (260cp fwd):

Cod: Selectaţi tot

Track                                                               Time 3MPS                Time 130i             Diff
Hockenheim Short                                             1:19.60                      1:19.20                0.40s
Oschersleben                                                    1:52.34                      1:52.32                0.02s
Autozeitung test track                                        1:47.50                      1:47.41                0.09s
Top Gear Track                                                 1:32.0                         1:31.9                 0.01s
Nordschleife                                                      8:39:00                       8:35:00               4.00s
Tsukuba                                                            1:10.27                      1:09.184              1.085s
Serres Racing Circuit                                         1:37.40                      1:37.90                0.50s
Inta                                                                   1:16.26                      1:16.09                0.15s
Sa fiu rau si sa dau toate diferentele pe cei 5CP in plus si 35kg in minus ale lui 130i? :twisted: ...respectiv pe faptul ca la turbate tre' sa schimbi treptele semnificativ mai des decit la aspirate? Oricum, in general diferentele sint mici spre neglijabile, chiar si intre ture de pista succesive cu o masina de F1 diferentele sint mai mari.

Te risti sa ne mutam la rubrica versus, am putea discuta si despre costuri de intretinere, pret de achizitie, consum, si eventual unde ti-as putea spune niste lucruri picante si despre cita prostie bat vinturile din cutia craniana a majoritatii soferilor de bmw si "foltvagan tedei frate"? :twisted:

baty_san

Mesaj de baty_san »

care cutie craniana??? :shock: :shock: :shock: astia nu sunt moluste?? ca azi dimi m-am intersectat cu un bmw cu "blitzuri" montate pe masina si .. FUNCTIONAU !!! :shock: :shock: :shock: asa ca oricand privesc cu drag orice motorizat care lasa in urma un bmw "tunat" la poplaca.. :applause :applause
P.S. ai grija ca au evoluat... "foltvagan tedei" se spune "tidiai" [-o<
Don't steal...goverment hates competition!
DMX
Fan C4

Mesaj de DMX »

Ai unde , sa ii dai mai ales cand ai atatia cai sub capota.

Oricum daca mai ai rabdare , poate copii nostrii or sa aibe autostrazi unde sa mearga in siguranta , acuma intr-adevar e mai riscant , dar un pic de adrenalina nu strica nicioadata .

Uitandu-ma la consumul afisat de tine , imi dau seama ca e menajata rau masina ta .

Oricum te apreciez ca poti sa tii sub control atatia cai , eu i-as fi lasat demult sa se dezlantuie "fiara"
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

nu-l bagati in seama pe acest om..nu stie ce vorbeste...orice ar fi sa nu-i dati un bidon de 5 L de ulei ca e grav :mrgreen:
mituc

Mesaj de mituc »

DMX: nu pot sa spun ca e menajata sau nu, insa mergind cu ea pe strada cel mult pot accelera pina pe la 140-160Kmph dupa care eventual sa mergi constant, ca nu mai ai unde te duce. Si daca merg constant cu 140Kmph imi ia intre 8 si 10. Iar prin oras... chiar nu ai ce face. Acum afara e umed, 10-14C, tractiune fata, pardon, o DROAIE de tractiune fata, si mi se invirt rotile pe loc si intr-a 4-a si a 5-a (vara doar intr-a 3-a, maxim a 4-a daca e mizerie pe jos). De mers incet cu ea e destul de usor, prin oras rar apas acceleratia mai mult de 1cm.

Mihay: Pai de ce? O sa-l bea sau ce? Pune0i scrum de tigara in el ca sa-l ia de cap, sa vezi cum face :twisted:

Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

iti poluam topicul...sa-si recunoasca el faptele mai bine :mrgreen:
mituc

Mesaj de mituc »

Inca un moment aniversar la vaca. A implinit un sfert de secol:
Imagine

La 25000 fix eram in trafic, nu puteam opri :)

DMX
Fan C4

Mesaj de DMX »

La 25000 fix eram in trafic, nu puteam opri

dezamagitor ma asteptam la mai mult ....
Cosma Adrian
Numar Inmatriculare: SJ-45-ADY

Mesaj de Cosma Adrian »

Abia acum am intrat pe topicul tau. Numa cuvinte de lauda pt motorizarea asta a ta. E tare de tot. Intradevar, parca e un lup deghizat in miel. Designul e prea cuminte fata de ce poate masina dar e frumoasa si asa.
Sa o folosesti sanatos si sa te bucuri de ea cat mai mult, eu unul m-as bucura la greu de o motorizare ca asta.
C4 berlina, 1,6i ,16v (110cp),gri iceland
mituc

Mesaj de mituc »

DMX: nu inteleg nimic din ce vrei sa spui. Ce voiai sa fac, sa pun manelistic avariile si sa ma opresc pe banda 3 imedia ce am primit verde la semafor ca sa fac poze? Eu nu am nevoie sa pun avariile, masina mea nu se strica :twisted:

Adrian: cu hirtoapele aparute in ultima vreme prin oras si neastupate de hotii si manelistii urbei... ocaziile sint din ce in ce mai rare, dar si cind prin un Exxx liber si fara radare... :twisted: is spaima si deliciul politistilor de frontiera mai nou :mrgreen:

Cosma Adrian
Numar Inmatriculare: SJ-45-ADY

Mesaj de Cosma Adrian »

Asa te vreau, ai cu ce...sa fie doar CASCO la masina si sa nu te ranesti prea rau sau sa ranesti. Si mie imi place sa le duc la limita. Pacat ca nu avem drumuri pt masinile noastre
C4 berlina, 1,6i ,16v (110cp),gri iceland
Scrie răspuns

Înapoi la “Jurnal de Bord”