Consum motoare diesel

Cum se comporta C4-ul tau de-a lungul timpului,cat consuma,iti mai place, nu-ti mai place etc
Scrie răspuns
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Re: Consum motoare diesel

Mesaj de Bogdan »

La Baia Mare, e posibil consumul asta..
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
Dan pasare
Numar Inmatriculare: B 35 DOX

Mesaj de Dan pasare »

@clobeq spunea ca in afara are consum 3,9-4,5. Sunt curios cum poate scoate 4,5 la mers sportiv? Poate daca ''sportiv '' ar insemna max 90km/h cu viteze schimbate la max 3000 de ture :roll:
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

poate cind spunea mers "sportiv" nu se referea la mers cu fie cu acceleratia sau fie cu frina la podea, ci la luat curbe mai tare fara sa frineze, la retrogradat in trepte la timp reducind nevoia de frinare, si altele asemenea cu adevarat caracteristice unui mers "sportiv".
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
nero
Robotizat

Mesaj de nero »

Dan pasare scrie:@clobeq spunea ca in afara are consum 3,9-4,5. Sunt curios cum poate scoate 4,5 la mers sportiv? Poate daca ''sportiv '' ar insemna max 90km/h cu viteze schimbate la max 3000 de ture :roll:
La mers "sportiv" papa si dizelu' binisor. De exemplu anul trecut m-am grabit (rau) sa ajung la mare, cu masina plina (4 persoane + bagaje) mers numai 130-180 pe autostrada si cat s-a putut in rest, am avut consum de 8.9. Bine, daca vedeai cum am mers, ti s-ar fi parut un consum cel putin rezonabil :).
Citroen C4 - 1.6HDI - SX Pack
clobeq
Numar Inmatriculare: mm09abp

Mesaj de clobeq »

nu am pomenit de condus sportiv...daca ati conduce cat conduc eu ati avea un stil propriu...ma refer mai mult la trafic...si de a scoate acceasi viteza medie in condtii diferite de trafic. ca sa ma exprim mai corect eu circul mult in tara si am programate intalniri in diverse localitati. media orara este intre 70-80 km (eu spun ca este mare....chiar nu conduc ca un pensionar)....e si acum consumul difera in functie de trafic...astfel incat intr-un trafic mai aglomerat ca sa scot aceasta viteza media necesita depasiri un pic mai agresive....franari mai profunde....apropo...consumul mediu este foarte influentat de franari...mai mult decat de accelerari...franati mai putin si doar cand trebuie(dupa fiecare franare urmeaza o accelerare:)) ) si veti consuma mai putin....dar nu exagerati...totusi franati cand trebuie:)
apropo...varful inferior de consum a fost eforie nord-baia mare....12 ore ca durata si un consum de 3.6...a fost un pariu cu un prieten care era cu mine la mare...pe care l-am pierdut insa...am crezut ca scot sub 3.5 desigur acest consum este obositor de scos...si nu pot sa spun ca am condus confortabil:))
mai sus spuneam ca sunt un tip care conduce mult...sper ca vi se pare mult in jur de 100.000 km /an
apropo...mituc sa apropiat cel mai mult de ce am vrut sa scriu... :mrgreen:
Dan pasare
Numar Inmatriculare: B 35 DOX

Mesaj de Dan pasare »

La un post anterior ai spus:
clobeq scrie:consumul la a mea este de 3,9-4,5 la exterior in functie de stilul de conducere ......

Din ce ai afirmat ulterior am inteles ca nu ai decat un singur stil de conducere, cel economic.Corect ar fi fost sa spui ''3,9-4,5 la exterior in stilul meu de conducere'' si atunci totul era clar. :)
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
clobeq

Mesaj de clobeq »

nu imi permit alt stil. dupa cum am spus circul mult. astazi mi-a venit ideea sa filmez bordul sa vedeti ca nu exagerez.pun mai tarziu filmulet sa vedeti si voi acuma iarna consum mixt de 4,9 in 1350 km...la vit de 44km/h media. mentionez ca cei 1350 de km sunt cam juma_juma oras/extern...asa dupa cum sigur va dati seama din viteza medie orara.nu am resetat km ca sa demonstrez ceva dupa ce am scris aici. fac asta ca sa demonstrez ca sunt corect si voi foarte suspiciosi:)
clobeq

Mesaj de clobeq »

apropo eu mai am antecedente din aste am scos cu honda(civic-2006) unui prieten care are motor de 1.8 bennzina 5,5 nici el nu a vrut sa creada dar nu a avut de ales, caa era cu mine in masina....si media a fost de 70 km/h
p.s. am fost ajutat si de cutia 6 trepte
clobeq

Mesaj de clobeq »

nu pot sa atasez un fisier aici?

Imagine

Imagine
si urmarea in mesajul urmator
clobeq

Mesaj de clobeq »

pozele nu sunt foarte clare deoarece sunt facute cu telefonul...dar e suficient cred eu....nu am putut sa postez filmuletul dar pentru cei care nu cred...pot trimite pe messenger
Imagine
spooky
Numar Inmatriculare: B-112-UFO

Mesaj de spooky »

Bucuresti - Bistrita: 5 ore, vineri noaptea... (prin Brasov, Sighisoara) vit. medie undeva la 88km/h
consum mediu de 5.6

dupa ce m-am intors in Bucuresti (Tihuta, Vatra Dornei, Gura Humorului, Bacau) si mai mult de 1200km per total, consumul a fost de 5.9, in conditiile in care pe portiunea Bacau - Bucuresti am dat cat am putut.

PS: s-au montat zilele astea camere noi pe E 85: Pufesti, Calimanesti, Haret, Centura Focsani si inainte de Focsani cum vii dinspre Buzau, Cotorca, Dumbraveni, Cosereni etc. Pe unele le montau chiar ieri.
C4 1.6 HDi 110CP SX, gris fer, 299.000 km din 07/2006
Mitsubishi Pajero Sport GLS 2.5TD din 2003 - expeditii offroad
Radioamator YO3INP - Yeasu FT-8900 + antena fixa
Statie CB President Harry III ASC + antena fixa
INFOCON, RUFOn, UFOpedia, Statie Meteo
florinc4
Operat ESTetic
Numar Inmatriculare: B 94 URH

Mesaj de florinc4 »

Scuze daca sunt offtopic...dar la mine la fabia la motor 1.4 diesel nu stiu ce sa-i mai fac...pai imi arata un consum de 9,4 in oras...mie mi se pare fantastic de mult...si sincer un pic anormal...acum un an aveam max 7 dar in conditii de ger naprasnic...mentionez ca merg normal...fara manevre bruste sau ceva de genu...cei care au diesel si au consum mai mai mic felicitari :mrgreen:
C4 coupe facelift: 1.6l cu 122 de ponei
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

da-i foc si schimb-o pe casco cu un c3 1.4hdi sau yarris cu acelasi motor.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
candymann

Mesaj de candymann »

mituc scrie:da-i foc si schimb-o pe casco cu un c3 1.4hdi sau yarris cu acelasi motor.
:ok :ok :ok :ok :ok :ok :ok mituc cel unic. :ok :ok :ok :ok
florinc4
Operat ESTetic
Numar Inmatriculare: B 94 URH

Mesaj de florinc4 »

Nu am cum ca e masina de firma adica de la fabrica :mrgreen: ...si e motorina platita de firma...dar cu cat consuma mai mult...cu atat merg mai putin....deci nu ma avantajeaza...eu incerc sa reduc consumu dar e destul greu...e foarte pretentioasa :mrgreen: :oops:
C4 coupe facelift: 1.6l cu 122 de ponei
Scrie răspuns

Înapoi la “Jurnal de Bord”