Alfa Romeo Mi.To
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Re: Alfa Romeo Mi.To
wikipedia de multe ori sucks!!
aia cu audi = luxury , si Mercedes = executive e o prostie!
aia cu audi = luxury , si Mercedes = executive e o prostie!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

-
nero
- Robotizat
Sportiva pot spune ca e Honda Civic, la care cel mai slab motor are 140cp si cea mai slaba echipare contine jante de 17, suspensii sport si tot alfabetul (ABS, EBD, AFU, ESP, ASR, etc.). La 147 gasesti motorizari de 1.6, 105cp cu jante de tabla de 15" la minunatul pret de 18k euro. Hai sa fim seriosi.
Citroen C4 - 1.6HDI - SX Pack
-
Dan pasare
- Numar Inmatriculare: B 35 DOX
Noutati despre Mi.To.
http://www.auto.ro/salon-auto-paris/par ... i-complete" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.auto.ro/salon-auto-paris/par ... i-complete" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
vai cat de urata pote fi
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Da, arata ca o proteza dentara, cel putin din inghiul din care a fost "pozata" pe site-ul ala.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
-
onacus
Motorul cel mai mic de 1.4 si 78 de cai este ceva.... Cum sa pui asa un motor pe o masina premium in conditiile in care acum un motor de 1.4 este de la 90 de cai in sus.
Honda Civic Sedan ES 1.8 M/T New Red Pearl
Ex C4 Coupe UJ 1.6i Gri Aluminium ...
Ex C4 Coupe UJ 1.6i Gri Aluminium ...
- Bogdan98
- Citroen Fan
- Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)
Este o lege la italieni, care spune ca in primul an de soferie (sau primii trei, nu mai tin minte bine), NU ai voie sa conduci masina cu mai mult de 75CP-80CP. Ceea ce mi se pare un lucru "extrem de minunat", pentru ca toti copiii care la 18 ani si-au luat permis, vor masini cu 250CP sau mai mult. Si uite cate accidente se intampla.
In concluzie, motorul respectiv de 78CP, s-ar preta pentru "incepatori"
In concluzie, motorul respectiv de 78CP, s-ar preta pentru "incepatori"
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF
-
nero
- Robotizat
Ideea legii e interesanta, dar aberanta ca implementare. Sa zicem ca te-a lovit norocul si te-ai hotarat sa-ti iei o masina buna... ce faci? Iti iei intai o masina de 75cp, apoi o vinzi (cu o pierdere de 20-30%) si iti iei ce vrei tu de fapt? E cam stupid.
Interesant ar fi ca pentru a conduce masina mai puternica sa ai nevoie de permis diferit.
Interesant ar fi ca pentru a conduce masina mai puternica sa ai nevoie de permis diferit.
Citroen C4 - 1.6HDI - SX Pack
-
Dan pasare
Cum ce faci? nu îti iei, daca asa e legea. Dar ma intreb cati norocosi din astia sunt, ca legea sa se faca dupa einero scrie:.... Sa zicem ca te-a lovit norocul si te-ai hotarat sa-ti iei o masina buna... ce faci? ......
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;- Bogdan98
- Citroen Fan
- Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)
Din cate am inteles, la ei (n.r. italieni) se cam aplica. Si "premiul" pentru incepatorul prins pe o masina mai puternica, e simplu: ANULARE permis, plus o amenda de ii ustura si pe ei.
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF
-
Dan pasare
MiTo GTA
http://www.auto.ro/stiri/alfa-romeo-mi- ... ign=zilnic" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.auto.ro/stiri/alfa-romeo-mi- ... ign=zilnic" onclick="window.open(this.href);return false;

viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;-
mobutu
Masina gay a anului 2009 e Alfa Romeo Mi.To! - AutoMarket
Organizatia franceza Ledorga a publicat in acest weekend rezultatele finale ale competitiei "Gay Car of the Year", pe care homosexualii din Hexagon o organizeaza la inceputul fiecarui an. Marele invingator al anului 2009 in ineditul concurs este Alfa Romeo Mi.To, modelul italiana de clasa mica reusind sa adune 82 de puncte, cu 11 mai multe decat modelul clasat pe al doilea loc la final, Volkswagen Scirocco.
Organizatia franceza Ledorga a publicat in acest weekend rezultatele finale ale competitiei "Gay Car of the Year", pe care homosexualii din Hexagon o organizeaza la inceputul fiecarui an. Marele invingator al anului 2009 in ineditul concurs este Alfa Romeo Mi.To, modelul italiana de clasa mica reusind sa adune 82 de puncte, cu 11 mai multe decat modelul clasat pe al doilea loc la final, Volkswagen Scirocco.
-
PsH
- PasHa
- Numar Inmatriculare: B 58 HDI
mobitu, de dimineata am vrut sa pun si eu stirea asta, dar tot nu am avut timp...
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Credeam ca soricico e masina pentru labari, nu pentru gay. Ma rog...
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
-
PsH
- PasHa
- Numar Inmatriculare: B 58 HDI