Noul Polo!
-
candymann
Noul Polo!
mie mi se pare k este un golf in miniatura, dar nu e urat!
http://www.sotto.ro/articol/Modele-noi/ ... 750_0.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.sotto.ro/articol/Modele-noi/ ... 750_0.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
- Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI
- Cosma Adrian
- Numar Inmatriculare: SJ-45-ADY
Re: Noul Polo!
...chiar ca e mai frumos decat golfu asta nou. Foarte bine arata
C4 berlina, 1,6i ,16v (110cp),gri iceland
- florinc4
- Operat ESTetic
- Numar Inmatriculare: B 94 URH
Nu vi se pare ca are mult mai multa personalitate...noul polo arata atat de bine parerea mea, incat vrea sa te lauzi cu el...are parca o imagine mult mai friendly si totusi agresiva...nice job zic eu
C4 coupe facelift: 1.6l cu 122 de ponei
- Mihay
- Supermoderator
sincer C2 imi place mai mult desi e mai vechi ca si design. greu imi va fi sa`mi scot citroen din cap cand o fi sa schimb masina...
- Ripperbgd
- Numar Inmatriculare: B-75-XRS
Nu pot decat sa fiu de acord cu florinc4...chiar arata mai bine decat golful nou...good job...iar la interior e chiar interesant...
- chainsaw
- Numar Inmatriculare: B-58-HDY
arata bine de tot masinuta. de 1000000 de ori mai bine ca atrocitatea aia de golf 6. daca preturile au ramas la la fel (la 10.000 prin vara iti luai 1.4 tdi prin remat) si calitatea interiorului a crescut, e o masina foarte misto. ma rog, mie probabil tot nu-mi vor incapea picioarele in ea cat sa stau decent, da' noah, inaltimea medie e sub 1.80, sau pe-acolo 
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp
1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.

1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.

-
Andrei.c4
- Numar Inmatriculare: c4 1.6i berlina.. rouge lucifer...B 65 sla
Masina arata f bine fata de generatia anterioara.. si chiar mai bn ca si golf VI...
f interesanta masina...
c2 imi place la nebunie.. mai ales VTS-ul.. dar totusi polo este un model nou care chiar merita apreciat
ar fi ceva sa scoata cei de la citroen un c2 care sa semene cu c4
f interesanta masina...
c2 imi place la nebunie.. mai ales VTS-ul.. dar totusi polo este un model nou care chiar merita apreciat
ar fi ceva sa scoata cei de la citroen un c2 care sa semene cu c4
-
mugurel
- Marca si model masina: DS3, DS4 Crossback, DS5 160HDi BVA.
mie personal nu imi inspira nimic nou. este chiar o incercare stearsa de a incerca sa vanda masini intr-un segment unde italienii si francezii sunt imparati! o asociere intre un bot aerodinamic si un fund complet neinspirat. o sigla care in romania face furori amplasata exact ca la soricico aducand cu un deja vu neinspirat in clasa ei. ma uit la c3 si mi se pare muuult mai simpatic.
de fapt lor le lipseste inspiratia. daca va uitati la golf I care a fost desenat de un maestru italian, si pana la golf 6 nu sunt decat esecuri stilistice. nu comentez, pt k n'are rost, fiabilitatea dar daca ma uit la nemti, toate modelele frumoase, in afar de porsche, au fost desenate de latini. merc 190, bmw seria 3 din 1991, opel calibra sunt exemple care sustin afirmatia mea. dupa aia au fost numai retusuri nemtesti, probabil ceea ce cautam cu disperare numai noi. dar daca luati trecerea de la Xantia la C5, daca luati trecerea de la Xsara la C4 veti intelege despre ce evb in frazele de sus.
asa si la japonezi! orice stil incercat (vezi Honda) entuzieasmeaza in primele luni si trece neobservat dupa 1 an. daca iei corolla de acum 10 ani si aia de acum te umfla rasul. daca iei un BX, sau un Cx ai deja semne de intrebare de ce nu se mai fabrica! citroen a adus intotdeauna ceva nou, ceilalti doar se zbat sa caute un design atragator. daca nu ar fi sigla, o marca gen VW ar fi de mult la cimitir! u
de fapt lor le lipseste inspiratia. daca va uitati la golf I care a fost desenat de un maestru italian, si pana la golf 6 nu sunt decat esecuri stilistice. nu comentez, pt k n'are rost, fiabilitatea dar daca ma uit la nemti, toate modelele frumoase, in afar de porsche, au fost desenate de latini. merc 190, bmw seria 3 din 1991, opel calibra sunt exemple care sustin afirmatia mea. dupa aia au fost numai retusuri nemtesti, probabil ceea ce cautam cu disperare numai noi. dar daca luati trecerea de la Xantia la C5, daca luati trecerea de la Xsara la C4 veti intelege despre ce evb in frazele de sus.
asa si la japonezi! orice stil incercat (vezi Honda) entuzieasmeaza in primele luni si trece neobservat dupa 1 an. daca iei corolla de acum 10 ani si aia de acum te umfla rasul. daca iei un BX, sau un Cx ai deja semne de intrebare de ce nu se mai fabrica! citroen a adus intotdeauna ceva nou, ceilalti doar se zbat sa caute un design atragator. daca nu ar fi sigla, o marca gen VW ar fi de mult la cimitir! u
DS3 1,6HDi 92CP
-
Alm
- pescuitor
- Numar Inmatriculare: - -GL 91 UNU-
mugurel scrie:mie personal nu imi inspira nimic nou. este chiar o incercare stearsa de a incerca sa vanda masini intr-un segment unde italienii si francezii sunt imparati! o asociere intre un bot aerodinamic si un fund complet neinspirat. o sigla care in romania face furori amplasata exact ca la soricico aducand cu un deja vu neinspirat in clasa ei. ma uit la c3 si mi se pare muuult mai simpatic.
doamne ce bine le mai zici:niciodata nu m-am gandit asa
vw passat variant 1.8T,150cp
- Mihay
- Supermoderator
o solutie a crizei ar fi ceva de genul celor de la Mini. Motoare benzina comune cu PSA , motorina cu Ford si Fiat . Probabil in viitor aici se va ajunge, platforme tehnice si motoare comune la cat mai multe marci, design diferit. Gustul va alege
-
candymann
asta e mugurel. eu de regula dupa ale lui nu spun decat pam-pam!Alm scrie:doamne ce bine le mai zici:niciodata nu m-am gandit asa
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Asta de la radio ai auzit-o ma!! exact asa a zis si unu pe un post de radio!!Mihay scrie:o solutie a crizei ar fi ceva de genul celor de la Mini. Motoare benzina comune cu PSA , motorina cu Ford si Fiat . Probabil in viitor aici se va ajunge, platforme tehnice si motoare comune la cat mai multe marci, design diferit. Gustul va alege
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

-
Shadow
- AfterDark Racing Club
Asa o fii, dar macar ei stiu sa faca motoare!!!mugurel scrie: asa si la japonezi! orice stil incercat (vezi Honda) entuzieasmeaza in primele luni si trece neobservat dupa 1 an. daca iei corolla de acum 10 ani si aia de acum te umfla rasul. daca iei un BX, sau un Cx ai deja semne de intrebare de ce nu se mai fabrica! citroen a adus intotdeauna ceva nou, ceilalti doar se zbat sa caute un design atragator. daca nu ar fi sigla, o marca gen VW ar fi de mult la cimitir! u
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
- Mihay
- Supermoderator
tereacu ma oligarhule sa vad ce reducere obtii tu la apartament in weekend cand ti`or vedea aia masina cu care umbliiBogdan scrie:Asta de la radio ai auzit-o ma!! exact asa a zis si unu pe un post de radio!!Mihay scrie:o solutie a crizei ar fi ceva de genul celor de la Mini. Motoare benzina comune cu PSA , motorina cu Ford si Fiat . Probabil in viitor aici se va ajunge, platforme tehnice si motoare comune la cat mai multe marci, design diferit. Gustul va alege
da nu eu am inventat teoria aia , e si prin Saptamana Fiananciara si prin Top Gear deci si radioul a transmis`o mai departe ca si mine