"Pacate" in ale condusului
- Mr_kokaa
- Maniac
- Numar Inmatriculare: TSE
Re: "Pacate" in ale condusului
o fi nu o fi pacat ?!?!?!
mie imi place sa depasesc dupa o curba, in urcare ... sa se uite "puturosii" dupa robotel si sa zica : ala sigur e nebun !
mie imi place sa depasesc dupa o curba, in urcare ... sa se uite "puturosii" dupa robotel si sa zica : ala sigur e nebun !
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
-
alecu260579
sunt asa multe drumuri facute....dar cine crezi ca te ajuta cand te bagi ca dobitocul in depasire?chainsaw scrie:putin offtopic: eu niciodata n-o sa inteleg de ce exista drumuri cu o banda pe sens. nu e clar ca acolo vor fi mii de accidente si de morti? de ce nu fac drumu' suficient de lat, incat, chiar de-i doar o banda pe sens, sa incapa simultan 3 masini pe latimea drumului ... astfel, daca te bagi sa depasesti si nu aproximezi bine, sa nu intri in ala din fata ... mi se pare o solutie extraordinar de evidenta pentru a evita mii de accidente, si totusi ...
Hai ca ala din fata va trage si el de volan, dar ala pe care il depasesti crezi ca se va baga la limita in dreapta? In plus de asta...daca e si noapte, fara parapeti si semnalizari calumea habar nu ai unde e marginea drumului.
Pe langa asta...mai sunt si soferi prosti ca toti ne credem sumacheri si vrem sa depasim si stam lipiti de ax...nu de partea din dreapta a drumului. Acum a inceput o companie nationala sa zic asa...in care reabilitarile de drumuri se vor face prin cresterea platformei la 10 metri. Tot doua benzi de 3,5 vor ramane...dar acostamente vor fi asfaltate.
O solutie mult mai logica e ca din loc in loc...la fiecare 5-6 km sa fie pusa o zona cu 3 benzi...in care sa se scape de camione si dubite cel putin....
1,6 Hdi coupe rouje lucifer 110CP, Champion
- Mr_kokaa
- Maniac
e buna ideea ta ...
cu amenajarea unor sectoare de drum dupa cca 5 km cu dublura pentru depasiri!
Totusi hai ca gindim ca si daca am avea drumuri mai late,
1) tot ne am impiedica de "adormiti" pe linga axul drumului care uita ca mai au si oglinzi.
2) in curbe si in locurile dificile , tot vor fi unii care sa nu poata sa depaseasca niste tir_uri sau niste camioane pentru ca le e frica de asta (depasirea in curba , sau pur si simplu trecerea pe linga ei pe banda 2)
uite de exemplu pe DN85 sectorul Sinesti - Urziceni ii vezi blocati in curbe in spatele camioanelor la cca 10 m si dupa curba se baga.
Stiu probabil o sa mi zici ca : au obiceiu sa taie curba datorita gabaritului. Dar are si obligatia sa si pastreze banda !
cu amenajarea unor sectoare de drum dupa cca 5 km cu dublura pentru depasiri!
Totusi hai ca gindim ca si daca am avea drumuri mai late,
1) tot ne am impiedica de "adormiti" pe linga axul drumului care uita ca mai au si oglinzi.
2) in curbe si in locurile dificile , tot vor fi unii care sa nu poata sa depaseasca niste tir_uri sau niste camioane pentru ca le e frica de asta (depasirea in curba , sau pur si simplu trecerea pe linga ei pe banda 2)
uite de exemplu pe DN85 sectorul Sinesti - Urziceni ii vezi blocati in curbe in spatele camioanelor la cca 10 m si dupa curba se baga.
Stiu probabil o sa mi zici ca : au obiceiu sa taie curba datorita gabaritului. Dar are si obligatia sa si pastreze banda !
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
- chainsaw
- Numar Inmatriculare: B-58-HDY
sunt o gramada de drumuri in care daca e sa incapa 3 masini pe latime, cred ca'si ating si oglinzile laterale... ideea e ca atunci cand unu' se baga prost in depasire, sa aiba loc pe langa cel din sens opus daca acesta trage pe banda de urgenta (care ar trebui sa fie oriunde) ...
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp
1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.

-
alecu260579
E suficient sa fie multe zone, macar la urcare, cu o banda suplimentara. Ceva de genul...Dealu Negru de pe langa Valcea...sau drumul intre Cernavoda si Constanta. Oricum...cand drumul si-a depasit capacitatea de circulatia si este aglomerat spre congestionat...nu mai ai ce-i face.
1,6 Hdi coupe rouje lucifer 110CP, Champion
- florinc4
- Operat ESTetic
- Numar Inmatriculare: B 94 URH
stau si citesc de vreo ora...te furnica asa nitel pielea...cred ca nici nu mai tin socoteala ce si cum...majoritatea boacanelor le-am facut cand de abia mi-am luat permisu...cea mai recenta care mi-o aduc aminte...intamplata ieri
...depasirea coloanei la calea ferata de la baicului
...in fiecare dimineata imi cer scuze de la doamne doamne sa ma ierte si pe mine
...si alta amintire "intrecerea" prin tartasesti cu un audi TT...eu aveam supernova
...atunci am realizat ca mai mult de 165 km/h nu merge masinutza
...din fericire nu m-a luat nici un radar find in localitate 
C4 coupe facelift: 1.6l cu 122 de ponei
- chainsaw
no offence florine, da' eu de'as avea un hummer h1 as intra in toti aia care taie coloane, de orice fel ... chiar ma cert mult cu aia de vor sa se bage in fata mea, si ii injur si p-aia care ii lasa sa o faca ... n-are nimeni dreptul sa fie "MAI" grabit ... n-am taiat in viata mea o coloana, nici macar pe sina de tramvai (daca avea linie continua in dreapta) si nici n-o s-o fac

- florinc4
- Operat ESTetic
Stiu si eu ma injur pe mine cand o fac...dar daca ai vedea ca la biacului inainte de barierea intra 2 masini pe sensul de mers...si de cele mai multe ori asa se merge...iar 2 bariera se creeaza 2 benzi sanatoase...e ceva de genu pipera venind dinspre baneasa.....oricum nu obisnuiesc sa tai coloana...asta e doar o feblete a mea 
- chainsaw
pai (pont invatat de la aiurica, indirect, mergea in fata mea, a disparut, si a reaparut
) cand vii dinspre doamna ghica, sa nu faci stanga la planorama pe baicului, tine-o tot inainte (eu credeam ca e dead end acolo, da' de fapt e o strada mult mai buna) si o sa fie un cedeaza mai in fata, unde faci stanga ... si iesi langa spalatoria aia de langa bariere

- florinc4
- Operat ESTetic
offtopic...eu vin dinspre muncii
...si o iau printre stradute...nu prea am pe unde sa o iau
...oricum ms de sfat...si nu ma calca cu hummeru sunt sigur ca doare 
- Mr_kokaa
- Maniac
treci cumva pe linga ADP sect 2. strada e refacuta din toamnachainsaw scrie:pai (pont invatat de la aiurica, indirect, mergea in fata mea, a disparut, si a reaparut) cand vii dinspre doamna ghica, sa nu faci stanga la planorama pe baicului, tine-o tot inainte (eu credeam ca e dead end acolo, da' de fapt e o strada mult mai buna) si o sa fie un cedeaza mai in fata, unde faci stanga ... si iesi langa spalatoria aia de langa bariere
e bun pontul !
- IceRidder
- Uichi Sec
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6HDi 92 cai
- Numar Inmatriculare: . . . B 113 RDR
aia este straduta dar el nu trece pe langa adp. ADP este mai aproape de Kaufland.
Strada merge de la Kaufland pana sus la Bariere si este super
Strada merge de la Kaufland pana sus la Bariere si este super
Marele Alb - 1.6 HDI 90 CP
- florinc4
- Operat ESTetic
Si undeva la mijloc e locu meu de munca...cu vreo 200 de m...inainte de bariere....drumu se numeste sos electroniciiIceRidder scrie:Strada merge de la Kaufland pana sus la Bariere si este super
-
PsH
- PasHa
- Numar Inmatriculare: B 58 HDI
Pai unde trebuie sa ajungi? Ca mai sunt cateva trasee
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
SUNTETI OFFTOPIC!!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews