Voila!
Mi se pare cam uratica sincer (spatele si fata)
Nu dau impresia de cine stie ce robustete.
Pretul insa va fi vital, daca va fi scumpa nu va avea cine stie ce vanzari zic eu.
Sa vedem daca va avea 4x4.
Exterior mie mi se pare mai mult decat ok...
sunt curios de motorizari si interior. Daca va avea un dci de 105cp eu zic ca e suficient . La fel si interiorul sper sa fie ceva mai calitativ decat la modelele precedente..
ca exterior mi se pare chiar fff reusita... evident acum sa vedem si preturile.
foarte tare....e loc si de mai bine dar oricum nu e mai urata decat altele. asta sigur are 4x4 ca au si anuntat . stiu si locul unde e facuta foto in uzina
Cutie pe 4 roti. Nu imi place de nici`o culoare.Sunt sigur ca si interiorul va fi plin de plastic urat. iar de caracterul offroad nu cred ca sunt prea multe de spus. Sa vedem ce va iesi.
loganul phase 2 mi se pare mult mai reusit decat orice model dacia lansat pana acum, inclusiv dacia suv. asta va fi buna pentru cei care stau in zone montane ca va fi ceva mai ieftina decat concurenta. prima impresie este de masina de politie de frontiera.
DS3 1.6 Hdi 92cp, 30.000km
ex DS4 So Chic 1.6 VTi 120cp, 67.110 km
ex C2 VTS 1.6i 125cp, 107.344 km
ex C4 Coupe VTR 1.6 Hdi 110cp, 216.164 km
poate exagerez eu...dar botu aduce mult cu nissan pathfinder...la fel si patele...doar ca zici ca a intrat nitel cam mult la apa....cu bara fata vopsita in culoarea caroseriei si grila fata gri ...eu zic ca e de luat in seama...chiar imi place...sper ca nu se astepta lumea la ML sau Q7 sau alte cifre visatoare