Nici eu nu ii inteleg pe posesorii de diesel carora desi masinile le merg gratis incep sa se panicheze si sa genereze threaduri de 20 de pagini pe forumuri cind constata ca pe nus' ce segment de drum le-a crescut lor consumul de la 5.2 la 5.4l/100, desi ei tot la consum au mersSonyAD scrie:Eu nu înțeleg de ce sunt așa complexați șoferii și propitarii de benzinare.Întotdeauna parcă au ceva de demonstrat celor cu diesel.
Vai, o fi de la motorina, sa schimb uleiul, oare mi-s dezechilibrate rotile, dar oare placutele nu stau pe discuri, o fi blocata frina de mina, oare s-a intimplat ceva cu cutia, ah, o fi de la faptul ca masina e dotata cu instalatie de climatizare, poate e de la volanta, sau ambreaj ca-mi patineaza si se tureaza motorul de fapt insesizabil mai mult decit ar trebui la viteza aia, si am intrebat si in service si aia m-au tratat cu indiferenta (si mai deschid inca un thread de 50 de pagini in care sa spurce service-ul respectiv), sau, shit!!
Eu n-o sa le am de reprosat nimic posesorilor de diesel in afara de faptul ca imput atmosfera cu jegurile alea de motoare, fie ele si cu filtre de particule. Orice altceva e admirabil incepind de la anumite greutati ale masinii si respectivi cilindree a motoarelor (adica da, la masini mici un motor diesel e cretinism curat): consum, eficienta per kilometru cu tot ce presupune asta (cuplu/putere, costuri, samd).