Am facut deja loc pentru altele, pe astea urmeaza sa le arunc. Nu am adunat sumele din ele pentru ca nu vreau sa-mi stric restul anului, insa ce pot sa va spun este ca vor mai fi si altele, si respectiv s-au purtat discutiile de principiu pentru a pune la punct cea mai puternica mazda din Romania inscrisa in circulatie (sint sanse sa fi fost deja o perioada sau inca sa mai fie, ca gradul de betegire e minim

).
Referitor la gradul de betegire, lucrurile stau cam asa:
1. la plecarea din Iasi uleiul era la maxim si bun;
2. la sosirea in bucuresti uleiul era cam 200ml lipsa si inca bun, dar s-a completat ce era lipsa;
3. la sosirea inapoi in Iasi uleiul era vizibil innegrit, dar inca bun, si lipsa cam 400ml adica cam la jumatate pe joja (pe masura ce se uzeaza dispare mai mult).
In concluzie miine-poimiine voi schimba iarasi uleiul (~2300km de la ultimul schimb). Millers EE LongLife 5w40 de data asta, nu mai are sens sa dau 85RON/l pe superuleiuri in conditiile in care am 15 litri de ulei foarte bun nefolosit si respectiv am determinat deja cauza consumului de ulei ca nefiind uleiul si s-au facut deja primii pasi pentru rezolvarea problemei