Jurnal de bord WHZ

Cum se comporta C4-ul tau de-a lungul timpului,cat consuma,iti mai place, nu-ti mai place etc
Scrie răspuns
WhiZaH
Marca si model masina: Honda Civic Sedan 1.8 i-VTEC
Numar Inmatriculare: B 57 WHZ
B 55 WHZ

Jurnal de bord WHZ

Mesaj de WhiZaH »

Avand in vedere ca am cam scapat de iarna :ya ,ieri am fost sa schimb rotile cu cele de vara.
Iarna am trecut-o cu jante de tabla si Continental Winter Contact,iar acum am revenit la jantele de 17" si Pirelli P7.
La service am avut neplacuta surpriza sa constat ca doua dintre jantele de aliaj erau strambe.Cand le-am pus la echilibrat se vedea evident cum sareau,astfel incat am decis sa le indrept acolo.
Au iesit bine in cele din urma,fara vreun fel de fisura sau avarie pe jante.
La fel,cauciucurile erau un pic mai tocite pe interior,semn ca trebuie sa ii reglez unghiul.Operatiunea cred ca o voi face la revizie,la sfarsitul lui Aprilie.
Toata distractia m-a costat 235 RON (schimbat roti,echilibrat,indreptat,spalat,etc.)
Honda Civic 1.8 i-VTEC
C4 2006 1.6HDI 110 CP SX Pack
alex82
Alex Ploiesteanu'
Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI

Re: Jurnal de bord WHZ

Mesaj de alex82 »

cam mult... pe mine m`a costat 100 de lei montat cauciucuri pe jante ( tot Pirelli P7 :mrgreen: ) , echilibrat si montat pe masina , 100 de lei...
iar de indreptat , am indreptat 4 jante si nu`mi aduc aminte pretul exact , dar parca n`am dat mai mult de 100 de lei...
Imagine
Se vinde leul - 2.0 HDI 190 cp fara FAP , an 2005
lelu_z
Eolian
Numar Inmatriculare: PH 88 SIA

Mesaj de lelu_z »

unde ai indreptat tu mestere 4 jante cu pana'n 100 de lei? ca eu nu am gasit sub 50 de lei bucata...
am indreptat una..si mai am inca una..
Si totusi se invarte!
WhiZaH
Marca si model masina: Honda Civic Sedan 1.8 i-VTEC
Numar Inmatriculare: B 57 WHZ
B 55 WHZ

Mesaj de WhiZaH »

La Autosoft costa 67 RON janta parca (17"-18").Pentru diamentru mai mic era mai ieftin.
Honda Civic 1.8 i-VTEC
C4 2006 1.6HDI 110 CP SX Pack
Scrie răspuns

Înapoi la “Jurnal de Bord”