C4 offroad :D
-
bizkit1
C4 offroad :D
Dupa 1 saptamana de lucru la masina, dupa ce am strans tot ce se numeste surubel, legat fire, pus pres insonorizant..etc, peste tot , in usi, haion...am zis sa fac testul final
Nu stiu daca ati auzit de Teghes, este un sat, pe langa care trece Argesul. Pe acolo pe langa faptul ca sunt paduri si locuri bune de scaldat si dat la peste, este si drumul ....care este praf si tandari in tot sensul cuvantului. Am zis sa ma duc cu masina pe acolo sa ne plimbam sa facem un gratar. Eh am fost foarte surprins ca masina nu mai trancanea, desi am dat prin gropi de mi-a sarit si numarul din fata, si mi s-a frecat si bara din spate de pamant, dar nu a patit nimic. Deci nu a a mai scartait nimic, nici geamurile, usile sunt mai tepene. Oricum ne-a zdranganit destul de tare din cauza suspensiilor, dar in rest totul a mers foarte bine. Acum pot sa zic si eu ca sunt mandru de ea
Aaa, ca sa nu zic pe acum pe drum asfaltat nici nu se mai aude de afara.
C41.6 diesel 110 CP, TRACTOR VERSION + honda accord (echipare sportline) 2.2 diesel
- SAMmy
- My C4 Rocks!
- Marca si model masina: Citroën C6 Exclusive
Citroën C4 Coupé VTR - Numar Inmatriculare: VN 29 SAM
-
[DeaMoN]
- Tomita
- cre8or
- Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
- Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS
si io ma bag la acest tratament. imi zici cand ar fi disponibilia miscarea.
ca la doua zile dupa ce am fost cu niste greieri la geamuri in service au reaparut...banuiam asta din munca prestata anterior...
...
ca la doua zile dupa ce am fost cu niste greieri la geamuri in service au reaparut...banuiam asta din munca prestata anterior...
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led