Am intrat in posesia lui (are si un nume da nu vi-l spun... e personal
Atunci cand ma gandesc la plusuri, in acesti aproape 12000 de km, ma gandesc la:
- absolut nici o problema de ordin tehnic
- consum de ulei insignifiant
- consum de carburant decent si direct proportional cu stilul de condus pe care l-am abordat in diferite ocazii: min: 5.7, max: 13.5-14.
- tinuta de drum impecabila din punctul meu de vedere
- personalitate cu carul... (aici o zic cu sens bun
- ..... si poate cel mai important: bucuria si satisfactia imensa pe care o am la volanul masinii mele.
Daca ma gandesc la minusuri, va vorbesc despre multe lucruri pe care deja le stiti:
- puntea spate care rupe cate o bucatzica din mine de fiecare data cand trec peste gropi si alte asemenea
- mp3 player cu personalitate ...muuuuulta personalitate.
- greieri de toate natiile (mamii lor..) si felurile.
- placute de frana si ele cu personalitate multa...
- doua mici zgaraituri pentru care am fost nevoit sa vopsesc toata bara fata
- ....si cam atat.
Ca si echipare el este un stock VTR de 1.4 cu tot ce inseamana asta + cateva optionale despre care am mai vorbit (volan imbracat in piele, inchidere supercentralizata, alarma, mp3player..). Pe langa asta, el a mai primit si niste praguri de la Citroen de curand... A vazut la cineva si s-a tinut de capul meu pana cand i le-am cumparat....
In ceea ce priveste regimul in care si-a trait viata de pana acum, sunt destul de incantat de faptul ca am reusit ca aproximativ 50% din cei aproape 12000 sa ii facem la drum lung.
Cam atat deocamdata. Am sa revin pe parcursul vietii lui si cu alte detalii sper eu toate incadrate la plusuri.
Aveti grija!!!