Aseara am ajuns in Bucuresti dupa primul meu drum mai lung cu robotelul. Ruta aleasa a fost urmatoarea:
Bucuresti - Pitesti - Ramnicu Valcea - Sibiu - Sebes - Turda - Cluj - Dej - Baia Mare la dus
in Baia Mare (Maramures) multe drumuri prin oras si o iesire din oras pana la statiunea Izvoare
la intors:
Baia Mare - Dej - Beclean - Reghin - Tg. Mures - Sighisoara - Rupea - Brasov - Ploiesti - Bucuresti
Oprire in Brasov cateva zile, cu plimbari in oras si o tura pana in Poiana.
In total aproximativ 1500 KM facuti in acest concediu cu un consum mediu pentru toata ruta de 5.2 L / 100KM
Probleme intampinate cu masina: nici macar una.
Ce mi-a placut: motorul care desi nu foarte puternic nu te lasa la greu, stabilitate excelenta cu suspensiile originale, masina nu parea chinuita nici la 180 pe autostrada Bucuresti Pitesti, iar la 130 constant a fost extrem de placuta, consumul mic, aerul conditionat care si-a facut treaba pe tot parcursul calatoriei, farurile care lumineaza foarte bine.
Ce nu mi-a placut: drumurile rele pe anumite portiuni, tirurile in spatele carora a trebuit sa stau zeci de km, nebunii care depasesc in curba pe linie continua sau dubla continua, aceeasi nebuni care la 70-80km/h in localitate vin si se lipesc de spatele tau... cat despre masina, si-a facut datoria mult mai bine decat mi-as fi imaginat.
Inainte sa plec la drum i-am facut schimbul ulei si filtrul de ulei, filtrul de polen si o igienizare de clima.
Voi reveni cu pozele mult promise cu masina si cateva din concediu.