C4 Coupe 1.6HDI - by WENOX

Prezinta-ti masina chiar daca e stock sau are modificari. Obligatoriu poze
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
WENOX

Re: C4 Coupe 1.6HDI - by WENOX

Mesaj de WENOX »

vlad scrie:M-am interesat acum. In motor intra 3.75 litri daca schimbi si filtrul, iar diferenta pe joja intre maxim si minim e de 1.55 litri.
vlad, inca o data iti multumesc pentru ajutorul acordat cu mansonul de la turbo!

in alta ordine de idei, m-ati bagat in ceata, eu am luat datele de pe http://lubricantadvisor.valvolineeurope.com/" onclick="window.open(this.href);return false; si intotdeauna am bagat conform indicatiilor
de acolo, indicatii care in cele din urma au corespuns foarte bine, poate s-au gresit la masina
asta, am 1.6 hdi 66KW 92CP.

eu sper sa fie doar 3.75, ca asa iau o canistra de 4 litri si am terminat.
Imagine
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: BH 57 ELA

Mesaj de vlad »

Iti spun sigur ca informatia e corecta si verificata de mine. 4 litri sigur iti ajug si mai si ramine de o completare dupa 8.000 km. ::P
Black pearl, 1,6 HDI, 90 caluti.

ImagineImagineImagineImagine
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: BH 57 ELA

Mesaj de vlad »

Eu acum am vazut ce ulei vrei sa iti cumperi. Eu zic totusi sa nu il bagi pe ala. Sigur nu ai probleme cu motorul incit sa bagi 10W. Daca chiar nu iti plac uleiurile Total (cele recomandate de producator) macar baga altceva cu aceleasi specificatii, adica 5W40. Nu 10W40 sau de care vroiai tu.
Black pearl, 1,6 HDI, 90 caluti.

ImagineImagineImagineImagine
WENOX

Mesaj de WENOX »

vlad scrie:Iti spun sigur ca informatia e corecta si verificata de mine. 4 litri sigur iti ajug si mai si ramine de o completare dupa 8.000 km. ::P
m-am uitat si la capacitatile afisate in manualul postat aici pe forum, si acolo zice 3.85. oricum ar fi, e clar ca 4 litri imi ajung. 1 litru de ulei in minus, 9 litri de motorina in plus :drive

PS: am prins numar preferential WNX :ya cine ghiceste de la ce? :D
Imagine
WENOX

Mesaj de WENOX »

Aseara am ajuns in Bucuresti dupa primul meu drum mai lung cu robotelul. Ruta aleasa a fost urmatoarea:

Bucuresti - Pitesti - Ramnicu Valcea - Sibiu - Sebes - Turda - Cluj - Dej - Baia Mare la dus

in Baia Mare (Maramures) multe drumuri prin oras si o iesire din oras pana la statiunea Izvoare

la intors:

Baia Mare - Dej - Beclean - Reghin - Tg. Mures - Sighisoara - Rupea - Brasov - Ploiesti - Bucuresti

Oprire in Brasov cateva zile, cu plimbari in oras si o tura pana in Poiana.

In total aproximativ 1500 KM facuti in acest concediu cu un consum mediu pentru toata ruta de 5.2 L / 100KM

Probleme intampinate cu masina: nici macar una.

Ce mi-a placut: motorul care desi nu foarte puternic nu te lasa la greu, stabilitate excelenta cu suspensiile originale, masina nu parea chinuita nici la 180 pe autostrada Bucuresti Pitesti, iar la 130 constant a fost extrem de placuta, consumul mic, aerul conditionat care si-a facut treaba pe tot parcursul calatoriei, farurile care lumineaza foarte bine.

Ce nu mi-a placut: drumurile rele pe anumite portiuni, tirurile in spatele carora a trebuit sa stau zeci de km, nebunii care depasesc in curba pe linie continua sau dubla continua, aceeasi nebuni care la 70-80km/h in localitate vin si se lipesc de spatele tau... cat despre masina, si-a facut datoria mult mai bine decat mi-as fi imaginat.

Inainte sa plec la drum i-am facut schimbul ulei si filtrul de ulei, filtrul de polen si o igienizare de clima.

Voi reveni cu pozele mult promise cu masina si cateva din concediu. :)
Imagine
WENOX

Mesaj de WENOX »

Desigur si pozele :D

Imagine Imagine

Imagine Imagine

Imagine Imagine
Ultima oară modificat Sâm Aug 01, 2009 4:59 pm de către Mihay, modificat 1 dată în total.
Motiv: Ti le-am aranjat eu :))
Imagine
Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Mesaj de Tomita »

vad un gtr in prima poza sau visez.
se pot inmatricula masinile cu volan pe dreapta la noi in tara?
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

mai nou da dar exista GTR si pe stg :wink:
WENOX

Mesaj de WENOX »

T.rac3Er scrie:vad un gtr in prima poza sau visez.
se pot inmatricula masinile cu volan pe dreapta la noi in tara?
nu e GTR, e un GTS-T cu embleme de GTR. da se pot inmatricula si masini cu volan pe dreapta dar trebuie sa le schimbi farurile, adica sa pui faruri normale de masina cu volan pe stanga fiindca bate lumina in alta directie.
Imagine
WENOX

Mesaj de WENOX »

Mihay scrie:mai nou da dar exista GTR si pe stg :wink:
exista si cu volan pe stanga dar doar R35, R34 cu volan pe stanga sunt facute aftermarket, nu din fabrica, si parca e aceeasi poveste si cu R33
Imagine
catalin4u24
StarShip Pilot
Marca si model masina: Lancer Sportback

Mesaj de catalin4u24 »

Ce marfa.. :ya
Avem robotele identice.
Cu siguranta ti-a placut traseul Tg Mures - Brasov :drive
Spune-mi te rog la cat ti-a calculat taxa pe poluare ca si eu sunt cu inmatricularea...
Eu in fiecare weekend fac Ploiesti - Bistrita Nasaud, tot pe ruta aia si vreau sa-ti spun ca e o placere Hdi-ul asta la drum. Si consumul este identic cu al tau 5.2.
Sa auzim numai de bine !
Eu mi-am pus azi xenoane! :D
Sac, ca tu n-ai ::P :D
WENOX

Mesaj de WENOX »

catalin4u24 scrie:Ce marfa.. :ya
Avem robotele identice.
Cu siguranta ti-a placut traseul Tg Mures - Brasov :drive
Spune-mi te rog la cat ti-a calculat taxa pe poluare ca si eu sunt cu inmatricularea...
Eu in fiecare weekend fac Ploiesti - Bistrita Nasaud, tot pe ruta aia si vreau sa-ti spun ca e o placere Hdi-ul asta la drum. Si consumul este identic cu al tau 5.2.
Sa auzim numai de bine !
Eu mi-am pus azi xenoane! :D
Sac, ca tu n-ai ::P :D
Da, cred ca a fost cea mai buna portiune de drum din toata calatoria. Taxa mi-a iesit 1682 Lei, si cred ca scade cu cat ai mai multi km la bord, nu foarte mult, dar scade.
Si eu m-am gandit la xenoane sa fiu sincer, dar am zis sa astept sa vad cum stau cu lumina la drum lung pe noapte, si a fost mult mai bine decat ma asteptam, mai ales ca eu eram obisnuit cu lumina slaba data de farurile escamotabile, asa ca prioritatea xenoanelor a scazut deocamdata.
Ce ma roade pe mine acum, sunt niste jante.
Ultima oară modificat Sâm Aug 01, 2009 11:04 pm de către Mihay, modificat 1 dată în total.
Motiv: incearca sa nu mai dai "Citeaza" la mesajul anterior
Imagine
WENOX

Mesaj de WENOX »

Noutati cu privire la robotelul meu, a primit o cotiera, pedale sport, o pernita la scaunul pasagerului ca sa se relaxeze prietena mea cand calatorim impreuna si o antenuta scurta. Pozele sunt cam de proasta calitate fiind facute cu telefonul dar va dati seama cat de cat despre ce e vorba 8)
Imagine Imagine Imagine Imagine
Imagine
WENOX

Mesaj de WENOX »

Inca o mica modificare la interior, am savarsit-o zilele trecute. In realitate arata de 100 ori mai bine decat in poze.
Imagine
Imagine
WENOX

Mesaj de WENOX »

S-au mai inmultit roboteii! :D

Imagine

Imagine
Imagine
Scrie răspuns

Înapoi la “C4-ul tau”