Scaun uzat

Scrie răspuns
Mihay
Supermoderator

Re: Scaun uzat

Mesaj de Mihay »

sa ti aduca aminte de "prietenul meu " care nu stia de ce m-a chemat ca pe urma sa aflu ca el dadea ok`ul pentru inlocuire?
Deese
Omul cu plasticele
Numar Inmatriculare: B22DSM

Mesaj de Deese »

Byte, tu le-ai trimis poze celor de la Citroen Romania pt problema ta?
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

sau mai bine zis, inainte sa faci reclamatia la ei, ai fost la service sa reclami acest lucru ? daca nu asa ar trebui sa faci : mergi la service, reclama, asteapta raspunsul, apoi fa reclamatia la citroen romania si daca tot refuza abia atunci are/merita sa faci scandal la opc etc
PsH
PasHa
Numar Inmatriculare: B 58 HDI

Mesaj de PsH »

pana nu aud ca iti refuza garantia pe motiv ca ai facut s..x in masina, mai sunt sanse :ok :ok :ok
Imagine

C4 VTR 1.6 16v Bleu Oriental B 58 HDI - merg cu cioara vopsita doar numarul este de diesel, masina merge cu benzina
byte
Numar Inmatriculare: TM-11-NDZ

Mesaj de byte »

Eu am fost la service la Eveman prima data, ei au trimis la Citroen Romania si m-au anuntat ca a fost refuzata schimbarea pe garantie.
Apoi am sunat la cei de la Citroen Romania si am cerut confirmarea scrisa. Cei de la Eveman au facut poze pentru cererea de schimbare pe garantie.
Ceea ce vroiam sa mai fac era sa ma duc cu o poza si cu raspunsul celor de la Citroen Romania la OPC insa nu am mai avut timp si pentru asta, iar intre timp masina a iesit din garantie.
Asta este, oricum daca-mi schimba sezutul cu unul la fel ma mai tinea 1 an si iar se rupea ... asa ca mai bine ma chinui sa gasesc o solutie la problema ....
TM-11-NDZ
C4 berlina, SX, 1.6 16V Gris Aluminium
Deese
Omul cu plasticele

Mesaj de Deese »

Pai singurele solutii zic eu sunt fie gasesti niste scaune in stare aproape perfecta de pe la dezmembrari (dar iti spun din proprie experienta avand aceasi tapiserie cu a ta ca e cam greu, majoritatea au tapiseria de coupe neagra) - dar problema asta fiind cam generala la C4 peste 1-2-3 ani cel mai probabil iarasi patesti cei ai patit, fie iti faci niste huse, iar cele mai frumoase si non-kitsch pe care le-am vazut sunt cele de la XXL Tg Mures (combinatie piele perforata cu piele, sau alcantara, etc) Asta din urma ar fi cam solutia ideala.
Singurul dezavantaj e ca te costa.
Iar probabil singurull lucru care nu prea imi place la ele este faptul ca dispare cuta aia de pe sezut&spatar (vezi ca zisesem ceva de asta pe topicul lor). Dar asta nu e vina lor si probabil te obisnuiesti in timp.
Deese
Omul cu plasticele

Mesaj de Deese »

Byte, ai gasit o solutie?
Eu as dori sa stiu de la cineva care a facut operatiunea de desfacere, daca buretele e lipit cumva de textila tapiseriei exterioare?
Pt ca daca nu e, poti inlocui acel burete cu altul mai bun.
Am vazut ca din cauza buretelui se fac cutele si gaurile alea, tapiseria exterioara (textila adica) nu are nimic.
Dan pasare
Numar Inmatriculare: B 35 DOX

Mesaj de Dan pasare »

Tapiteria e lipita de burete, nu se poate face nimic. Solutia: niste huse de calitate. :wink:
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
Deese
Omul cu plasticele

Mesaj de Deese »

Asa stiam si eu, dar cineva pe aici care a spus ca a schimbat buretele a spus ca nici vorba de asa ceva, se poate schimba doar buretele.
58 ubi
Numar Inmatriculare: B 58 UBI

Mesaj de 58 ubi »

si eu stiu ca la C4 si 307 buretele este lipit de tapiserie. Eu am 82000km si docamdata arata destul de bine scaunele. Sper sa mai ma tina.
C4, 1.6HDI 90CP hatchback - cu el pe strazi din 2005
Dan pasare
Numar Inmatriculare: B 35 DOX

Mesaj de Dan pasare »

Deese scrie:Asa stiam si eu, dar cineva pe aici care a spus ca a schimbat buretele a spus ca nici vorba de asa ceva, se poate schimba doar buretele.
Eu nu vad cum se poate face asta din moment ce tapiteria e lipita :roll:
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
byte
Numar Inmatriculare: TM-11-NDZ

Mesaj de byte »

nu am reusit nimic ... am inceput sa nu mai bag in seama micile detalii
TM-11-NDZ
C4 berlina, SX, 1.6 16V Gris Aluminium
iacobang
Numar Inmatriculare: b-57-gjf

Mesaj de iacobang »

Daca intradevar vreti sa faceti ceva solutia este urmatoarea:

Dupa raspunsul de la OPC si discutia cu ei am fost sfatuit sa merg la tribunal si sa iau de acolo de pe tabel un expert tehnic care sa imi faca o expertiza. Lucru si facut, am vorbit cu el si maine ma intalnesc pentru a incepe actiunea.

De la OPC au spus ca daca expertiza dovedeste ca masina este neconforma(scaune,cheie, pana si scrumiera unde raman urme de topit), pot cere clar schimbarea pe garantie si pot ajunge pana la retragerea de pe piata in cazul in care citroen nu rezolva cererile. Va informez maine si apropo o perna scaun este peste 2000 lei. Va tin la curent cu ce imi spune maine expertul la prima vedere despre scaune. Un sfat important! ORICE problema aveti in perioada de garantie, mergeti la service si deschideti fisa pentru a avea dovada ca problema a fost comunicata.

Si daca in primele 6 luni aveti cute, scamosari,etc mergeti la service sa vi le schimbe, caci sunt obligati fara sa comenteze(sfat opc), considerandu-se neconforme, dupa 6 luni deja sunt altele, vedeti discutiile.
Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme tehnice...sau mai putin tehnice”