bye bau
probleme la portbagaj!!!
- VALLY_C4
- Numar Inmatriculare: nt-12-law
Re: probleme la portbagaj!!!
gata.
liniste totala. am ingrosat pastilele alea 2 cu banda. apoi am intrat pe un drum mai nasol;deh, pe sosea normala nu prea se auzea troncaneala de la hayon. surpriza... liniste totala frate
. am pus burete pe hayon in locul unde se imbina cu tavita care desparte portbagajul de interiorul masinii.
sa vad cat tine minunea. ieri am tot mers pe drumuri mai nasoale. concluzia - troncaneala a disparut
. multumesc aiurica pt. sfaturi.
nu am coborat axul de la sistemul de inchidere .
bye bau
bye bau
Citroen c4, 1,4. 16v, 90cp... si atat!!!
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
eu iti recomandasem asta pt ca ai spus ca facusei asta si nu s-a intamplat nimic....
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
- VALLY_C4
am lipit burete atunci. am inlocuit cu banda si totul e ok.
-
random77
- Numar Inmatriculare: B07PHE
alta problema la alt probagaj...
azi am constatat ca la actionarea butonului pentru deschidere centralizata de pe cheie, se deschide automat si portbagajul... evident, de cele mai multe ori nu am treaba cu portbagajul, vreau doar sa urc in masina.
e aiurea ca trebuie sa il inchid de fiecare data.
ceva idei de depanare?
azi am constatat ca la actionarea butonului pentru deschidere centralizata de pe cheie, se deschide automat si portbagajul... evident, de cele mai multe ori nu am treaba cu portbagajul, vreau doar sa urc in masina.
e aiurea ca trebuie sa il inchid de fiecare data.
ceva idei de depanare?
- VALLY_C4
parca mai era cineva cu problema asta. e ceva de la fire.iti recomand sa mergi la service. daca e in garantie masina, e gratis lucrarea. eu nu am avut probleme de astea. e ceva de la inchiderea centralizata. 
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Si eu si Pasare am avut aceasi problema. E foarte murdara si imbicsita clapeta de deschidere a portbagajului si ramine blocata pe apasat. Ia incearca sa apesi pe ea in momentul in care se deschide si portbagajul singur din telecomanda. Daca nu mai face "click" a ramas blocata. Tot ce trebuie sa faci e sa o cureti. Eu am demontat-o, ceea ce nu recomand daca esti in garantie sau nu ai cit de cit abilitati mecanice, dar Dan Pasare parca a dat doar cu spray si a rezolvat problema.
-
Dan pasare
- Numar Inmatriculare: B 35 DOX
Eu am incercat sa demontez manerul dar m-am lasat pagubas. Am bagat in spatele clapetei niste cauciucuri care s-o forteze sa revina la pozitia normala. 
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;-
Ovidiu
- El_Rey
- Marca si model masina: AUDI A6 2013 2.0TDI
VW POLO 2007 1.4i - Numar Inmatriculare: BXX5EBI
nu mi se mai deschide porbagajul incepand de aseara!
nu i-am facut absolut nimic, la serviciu am pus geanta in el si acasa seara nu s-a mai deschis,
nu mai face clickul ala!
ce pot sa fac? cum pot deschide acum porbagajul?
multumesc
nu i-am facut absolut nimic, la serviciu am pus geanta in el si acasa seara nu s-a mai deschis,
nu mai face clickul ala!
multumesc
- 58 ubi
- Numar Inmatriculare: B 58 UBI
Ovidiu scrie:nu mi se mai deschide porbagajul incepand de aseara!
nu mai face clickul ala!
multumesc
Eu am patit treaba asta in Turcia cand ma intorceam din vacanta si atrebuit sa rabatez bancheta si sa bag toate bagajele pe acolo. Ajuns in tara am oprit la un service Citroen si am rezolvat problema.
Clapeta este electrica, iar cablajul trece prin partea de sus a haionului undeva langa balama. La mine problema a fost ca se retezase un fir de acolo. Ca sa deschizi mecanic portbagajul te bagi prin masina, ajungi la incuietoare si trebuie sa aibe in carcasa de plastic o gaura. Bagi o surubelnica si invarti. Asa mi-au deschis si mie in service. Bafta.
C4, 1.6HDI 90CP hatchback - cu el pe strazi din 2005
- eduardo_didi
- Edi Talent
@ovidiu
te duci la service ca e problema cu priza/cablurile de la portbagaj aia care vine in stg la haion
te duci la service ca e problema cu priza/cablurile de la portbagaj aia care vine in stg la haion
http://www.motorsportnews.ro" onclick="window.open(this.href);return false;
- acondrea
- Halatu' cat e halatu'.
Intru si eu in randul celor carora nu li se mai deschide portbagajul. Descrierile sunt deja inutile, problema a aparut cam ca la toata lumea, nu a mai vrut sa se deschida si gata.
Mi-am facut programare la ATS, insa pana LUNI este o gramada de vreme si deja asta este a doua zi de cand am aceasta problema.
Vreau si eu un pic de ajutor, in special din partea celor care s-au confruntat cu aceasta situatie, sa imi rezolv singur aceasta problema, si as vrea, in special, sa deschid portbagajul.
Am inteles ca se poade deschide "mecanic" prin introducerea unei surubelnite intr-un locas anume. Aratati-mi si mie pe unde se gasesce acel orificiu ca m-am chinuit cateva minute bune incercand toate orificiile gasite pe interiorul haionului si nu am reusit sa-i dau de cap.
Multumesc anticipat.
Mi-am facut programare la ATS, insa pana LUNI este o gramada de vreme si deja asta este a doua zi de cand am aceasta problema.
Vreau si eu un pic de ajutor, in special din partea celor care s-au confruntat cu aceasta situatie, sa imi rezolv singur aceasta problema, si as vrea, in special, sa deschid portbagajul.
Am inteles ca se poade deschide "mecanic" prin introducerea unei surubelnite intr-un locas anume. Aratati-mi si mie pe unde se gasesce acel orificiu ca m-am chinuit cateva minute bune incercand toate orificiile gasite pe interiorul haionului si nu am reusit sa-i dau de cap.
Multumesc anticipat.
C4 cupe 1.6i VTR 110CP noir obsidien
- Mihay
- Supermoderator
vorbeste`i frumos sau spune-i fraza magica :"Sesam deschide-te "
au fost mai multe probleme cu el: clapeta blocata,cablurile retezate , etc . eu am data balamaua aia de pe caroserie mai jos putin ca sa nu mai faca zgomote si il mai apuca si pe al meu cateodata dar trag putin mai sanatos de el si`si da drumul 
- eduardo_didi
- Edi Talent
@acondrea daca mai ai garantie du-te frumos la ei nu incerca tu ca n-ai ce sa-i faci, nu stiu daca si-a reparat cineva singur treaba asta cam toti care am avut probleme am fost la service, problema fiind cunoscuta se sectioneaza fire , priza etc nu stiu exact da se face repede la service.
http://www.motorsportnews.ro" onclick="window.open(this.href);return false;
- acondrea
- Halatu' cat e halatu'.
Edi, este adevarat ca se rezolva relativ repede operatia, insa cu ce costuri, mai ales ca nu mai am garantie de prin vara. Mai mult de asta am cerut ajutorul, ca poate reusesc sa ii dau de cap singur. Mi-e putin teama de costurile interventiei, mai ales daca este sectionat vre-un cablu si va trebui inlocuit.
C4 cupe 1.6i VTR 110CP noir obsidien
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Cablul daca e sectionat nu o sa ti-l inlocuiasca nimeni. O sa ti-l lipeasca din nou. Eu am facut personal aceasta operatie si pot sa spun ca nu e tocmai usor de reparat. Cineva de pe aici a facut aceasta operatiune in service si l-a costat in jur de 200 lei.