1.6 110 cai sau 1.4 75 de cai

Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

Am si eu o intrebare...pt diesel exista aditivi de curatare sau de marire a cifrei centanice???
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Mesaj de Tomita »

silvius eu imi bazez punctul de vedere pe baza celui de la bmw club. el zicea ca omv100 e cea mai plina de balarii (pt ca e imbunatatita la CO ~98 si poi adaugate alte porcarii pt a reduce sulful etc) oricum altceva in afara de omv100 si omv95 nu pun. sunt indoctrinat :D
omul a testat mai multe benzine si a povestit despre ele
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
silvius
Numar Inmatriculare: B08BBK

Mesaj de silvius »

inteleg, eu am informatiile asupra benzinei de la un prieten mecanic la porche romania, pe porche, nu alte alea, tip care a pus mana pe destule scumpeturi precum lamborghini, ferarri si alte alea.
Nu spun ca e cea mai pura, insa e cea mai buna momentan la noi. Pretul oricum a scazut simtitor, de la 4,1 la 3,75 RON, adica putin peste un euro, ceea ce e bine pentru o benzina de export. Asta nu inseamna ca sunt scutit de aditivi pentru ca la acei 50k de care ai spus sa nu am un motor care trage .... sa moara :lol:
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
KereKash_KRK
Dracusor

Mesaj de KereKash_KRK »

Ca tot vorbiti de aditiv propun deschiderea unui topic in care cei care cunosc sa ne ofere mai multe informatii cum ar fi de care, ce face, de unde se cumpara ....eu sincer sunt afon, as vrea sa aflu si sunt sigur ca mai sunt multi doritori
C4 coupe 1.6i 16v 110cp iridis B.61.KRK
m.s.

Mesaj de m.s. »

Shadow scrie:Am si eu o intrebare...pt diesel exista aditivi de curatare sau de marire a cifrei centanice???
Exista DAR mie, cei de la Citroen mi-au spus sa nu ii pun aditivi. In nici o situatie. Ar fi bine sa-i intrebi si tu inainte.
Berlina 1.6HDI Neagra
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

Cei de la Citroen mi-au spus si sa nu aduc nici o modificare masinii, asta nu inseamna ca i-am ascultat :lol:
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
m.s.

Mesaj de m.s. »

Foarte corect!
Dar parca totusi, cand e vorba de motor...parca i-as lasa pe altii sa fie "deschizatori de drumuri" :twisted:
Daca incerci,nu uita sa ne anunti si pe noi :wink:
Berlina 1.6HDI Neagra
sebi

Mesaj de sebi »

am fost la service si mi-au rezolvat toate problemele, si in legatura cu motoru mi-au zis sa astept pana fac 2-3000 km, pt ca doar atunci o sa inceapa sa-si dezvolte toti cei 110 cai. asa sa fie?
silvius

Mesaj de silvius »

sebi: asa e, insa nu uita ca daca vrei putere de la motor trebe sa il 'antrenezi' Mersul subturat este un inamic al puterii, asta nu ma poate contrazice nimeni.
In leg. cu aditivii.... este valabil sa nu pui atata timp cat locuiesti in FR de ex. In Ro avem probleme cu benzina. Si chiar daca multi am trecut pe carerra 100 care si ea este aditivata, trebe din cand in cand sa mai punem aditiv. E valabil pentru orice motor modern de la noi, indiferent ca e citroen, renault, PSA, skoda, ferrari sau mai stiu eu ce. O sa va spun ce aditiv si de unde exact. Puneti insa numai dupa 10K ca altfel nu prea are rost.
tipitip
Admin

Mesaj de tipitip »

De pe la 3k mi se pare că se mişcă altfel!
Kia Cerato 1.6 crdi roşu B 19 PFR
Imagine
silvius

Mesaj de silvius »

in general oricum ei spun sa nu o fortezi pana la 3k asa ca nu ai cum sa ai performante.
tipitip a vazut cum trage a mea de 90CP cat scrie in manual, bine asta pe cei cateva sute de metri.
Nu a apucat inca sa vada cu adevarat toate trick-urile :wink:
sebi

Mesaj de sebi »

cand lam luat nu miau zis nimic de rodaj pana nu am intrebat eu. si au zis ca nu e necesar 100% rodajul, dar e bine sa nu trec de 4000 si sa nu merg mult timp cu viteza mare. dar cati km ar trebui sa aplic regulile astea? eu deja am inceput so turez mai mult... urcari, depasiri, etc peste 4500. e bine sau nu so turez mai mult la inceput? inceput adica am trecut deja de 1000 km
Krm

Mesaj de Krm »

si mie mi s-a spus la fel - la livrarea masinii. sa nu trek de 4k rpm. cat? pana la prima revizie - deci cel putin pana la 1500 km :)
the most beautiful C4
Urban Jungle Coupe
1,6I, 110CP
sebi

Mesaj de sebi »

dar intrebarea ramane... e grav sa treci de limitele impuse inainte de 1500?
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Puteti sa treceti limitele astea.
Ce va recomand eu insa: treceti-le, ocazional, distrati-va si la 5200, nu e nici o problema. Insa nu faceti asta zi de zi, nu o faceti abuziv doar ca sa vedeti cum blinkane turometrul pe rosu (sau in mai situ eu ce curse ad-hoc de la semafor), ci doar daca e nevoie si doar ca sa mai faceti curat prin injectoare.
A mea pina in 1000km a vazut maxim vreo 10 treceri peste 4000 (care de fapt erau 5000-5100 si sau intimplat in primii 600km) iar pina in 11000 km (cind se termina de fapt total rodajul la motor) nu stiu daca a vazut 30 (dar si cind le-a vazut :twisted: ).

Recomandarea celor de la service-urile citroen este ca in primii 1000-2000km sa nu stati constant peste 3000rpm - aici eu as spune sa nu stati constant peste 3500 si asta in primii 4000-5000km.
Dupa ce motorul se aseaza (iar 5000-6000km trec repede) ii puteti da in bot, dar nu inainte de a se aseza putin.

Teoretic motoarele astea nu au nevoie de rodaj, insa practic viata bate filmul, astfel ca exista o perioada de acomodare a lui cu mediul inconjurator, cu modul de exploatare, etc. Deci nu fortati rablamentul inutil ca e masina de strada in versiunea pe care o aveti, nu e de curse (si-a facut-o careva sa fie de curse? ).
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme tehnice...sau mai putin tehnice”