Problema cu Aerul Conditionat/ Clima

Scrie răspuns
Romeno

Problema cu Aerul Conditionat/ Clima

Mesaj de Romeno »

Buna ziua fellow C4 owners.
Mi-a aparut o problema, si din pacate ieri nu am reusit sa ajung la intalnire, dar dupa ce am stat cateva zeci de minute in masina si am incercat sa o rezolv am recunoscut ca nu stiu ce sa fac, asa ca as vrea sa va intreb daca s-a mai deparat cinva cu o astfel de problema sau daca stiti cum as putea sa o rezolv.

Acum ca tot a venit caldura am dat drumul la A/C dar am incercat si ventilatorul pe aer rece.
Am clima bi directionala/ zona, asa ca am apasat butonul A/C, am pus pe amandoua laturile 15 grade si dar pe jumatatea mea aerul care iese este rece, si pe cel al pasagerului este cald, dar chiar foarte cald, parca ar fi la maxim pe caldura.

Am incercat sa piun doar ventilatorul, dar s-a intamplat la fel, jumatate de masina primeste aer rece, iar cealalta aer cald.

Am schimbat "gaurile" de vintilatie prin care sa vina aerul fata, jos, parbriz si tot acelasi lucru.

Am incercat sa las pe optiunea de a dezaburi parbrizul, si tot la fel, aer cald cu aer rece.

Am schimbat si la alte temperaturi, la Low, 16, 17, 18 ..... etc dar tot nu a rezolvat nimic.

Nu stiu ce sa zic, o fi ramas blocata partea dreapta a masina pe temparaturi calde si nu mai comunica partea vizuala/ digitala cu cea mecanica?

Poate reuseste cineva sa imi da o indicatie a ceea ce s-ar putea sa se intample. [-o<
C4 VTS 2.0 L, 180 HP - BLACK - A.K.A CITRO
Imagine
Mihay
Supermoderator

Re: Problema cu Aerul Conditionat/ Clima

Mesaj de Mihay »

e problema clasica . s-a mai scris . spor la cautat
Victor.VR
Teh STIG
Marca si model masina: Leon FR 2015 (+Audi)

Mesaj de Victor.VR »

viewtopic.php?f=28&t=4710" onclick="window.open(this.href);return false;
Citroen C4 Coupe Facelift, 2009
Chevrolet Nubira CDX, 2005
Romeno

Mesaj de Romeno »

Mersi mult Victor.
Incepusem sa citesc deja, dar gasisem doar despre, apa de la A/C, mirosuri, toate cele.

Cred ca pana la urma o sa fac la reprezentanta ca nu sunt asa de handy :P
Si cred ca voi schimba amandoua rotile dintate ca sa nu trebuiasca sa fac asta iar cand se strica si cea din stanga.

Am avut norocul sa se usuce si plasticul de la stergatorul din spate asa ca voi schimba si bratul acela.

Weekend, placut. :drive
C4 VTS 2.0 L, 180 HP - BLACK - A.K.A CITRO
Imagine
Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme tehnice...sau mai putin tehnice”