Mi-a aparut o problema, si din pacate ieri nu am reusit sa ajung la intalnire, dar dupa ce am stat cateva zeci de minute in masina si am incercat sa o rezolv am recunoscut ca nu stiu ce sa fac, asa ca as vrea sa va intreb daca s-a mai deparat cinva cu o astfel de problema sau daca stiti cum as putea sa o rezolv.
Acum ca tot a venit caldura am dat drumul la A/C dar am incercat si ventilatorul pe aer rece.
Am clima bi directionala/ zona, asa ca am apasat butonul A/C, am pus pe amandoua laturile 15 grade si dar pe jumatatea mea aerul care iese este rece, si pe cel al pasagerului este cald, dar chiar foarte cald, parca ar fi la maxim pe caldura.
Am incercat sa piun doar ventilatorul, dar s-a intamplat la fel, jumatate de masina primeste aer rece, iar cealalta aer cald.
Am schimbat "gaurile" de vintilatie prin care sa vina aerul fata, jos, parbriz si tot acelasi lucru.
Am incercat sa las pe optiunea de a dezaburi parbrizul, si tot la fel, aer cald cu aer rece.
Am schimbat si la alte temperaturi, la Low, 16, 17, 18 ..... etc dar tot nu a rezolvat nimic.
Nu stiu ce sa zic, o fi ramas blocata partea dreapta a masina pe temparaturi calde si nu mai comunica partea vizuala/ digitala cu cea mecanica?
Poate reuseste cineva sa imi da o indicatie a ceea ce s-ar putea sa se intample.