vuiet de cutie si esapament zgomotos

Scrie răspuns
tin
Numar Inmatriculare: IS50MIC

vuiet de cutie si esapament zgomotos

Mesaj de tin »

am facut abia 1500 de km cu masina mea si cred ca problemele enuntate in "subiect sunt cele pe care le voi semnala la prima intalnire cu sercice-ul de la 2000 de km
vuietul se aude intre 50-60 km si in viteza a 3 si in a 4a in sarcina in special (atunci cand accelerez)
se aude inca de la primii km si intotdeauna cand ajung la acea viteza.
esapamentul zgomotos nu sunt sigur ca e chiar o problema... ma gandesc ca s-ar putea sa fie o chestie normala la motorul de 120 cai...
as aprecia f mult daca imi spuneti si voi ce parere aveti de cele semnalate de mine.
1,6 BENZINA 120 CAI SX+CONFORT +SIGURANTA - BLACK BEAUTY
Silviu Mustata

Re: vuiet de cutie si esapament zgomotos

Mesaj de Silviu Mustata »

tin scrie:am facut abia 1500 de km cu masina mea si cred ca problemele enuntate in "subiect sunt cele pe care le voi semnala la prima intalnire cu sercice-ul de la 2000 de km
vuietul se aude intre 50-60 km si in viteza a 3 si in a 4a in sarcina in special (atunci cand accelerez)
se aude inca de la primii km si intotdeauna cand ajung la acea viteza.
esapamentul zgomotos nu sunt sigur ca e chiar o problema... ma gandesc ca s-ar putea sa fie o chestie normala la motorul de 120 cai...
as aprecia f mult daca imi spuneti si voi ce parere aveti de cele semnalate de mine.
Zgomotul de cutie se mai estompeaza, iar esapamentul este mai zgomotos atunci cand ii dai talpa.
Am ajuns la 4200 km si s-a mai linistit din punct de vedere al zgomotelor.
Fost posesor Citroen C4 1.6 SX Vti 122 CP Pack Confort+Siguranta
tin
Numar Inmatriculare: IS50MIC

Re: vuiet de cutie si esapament zgomotos

Mesaj de tin »

multumesc ptr precizari!
1,6 BENZINA 120 CAI SX+CONFORT +SIGURANTA - BLACK BEAUTY
Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme tehnice...sau mai putin tehnice”