am facut abia 1500 de km cu masina mea si cred ca problemele enuntate in "subiect sunt cele pe care le voi semnala la prima intalnire cu sercice-ul de la 2000 de km
vuietul se aude intre 50-60 km si in viteza a 3 si in a 4a in sarcina in special (atunci cand accelerez)
se aude inca de la primii km si intotdeauna cand ajung la acea viteza.
esapamentul zgomotos nu sunt sigur ca e chiar o problema... ma gandesc ca s-ar putea sa fie o chestie normala la motorul de 120 cai...
as aprecia f mult daca imi spuneti si voi ce parere aveti de cele semnalate de mine.
vuiet de cutie si esapament zgomotos
-
tin
- Numar Inmatriculare: IS50MIC
vuiet de cutie si esapament zgomotos
1,6 BENZINA 120 CAI SX+CONFORT +SIGURANTA - BLACK BEAUTY
- Silviu Mustata
Re: vuiet de cutie si esapament zgomotos
Zgomotul de cutie se mai estompeaza, iar esapamentul este mai zgomotos atunci cand ii dai talpa.tin scrie:am facut abia 1500 de km cu masina mea si cred ca problemele enuntate in "subiect sunt cele pe care le voi semnala la prima intalnire cu sercice-ul de la 2000 de km
vuietul se aude intre 50-60 km si in viteza a 3 si in a 4a in sarcina in special (atunci cand accelerez)
se aude inca de la primii km si intotdeauna cand ajung la acea viteza.
esapamentul zgomotos nu sunt sigur ca e chiar o problema... ma gandesc ca s-ar putea sa fie o chestie normala la motorul de 120 cai...
as aprecia f mult daca imi spuneti si voi ce parere aveti de cele semnalate de mine.
Am ajuns la 4200 km si s-a mai linistit din punct de vedere al zgomotelor.
Fost posesor Citroen C4 1.6 SX Vti 122 CP Pack Confort+Siguranta
-
tin
- Numar Inmatriculare: IS50MIC
Re: vuiet de cutie si esapament zgomotos
multumesc ptr precizari!
1,6 BENZINA 120 CAI SX+CONFORT +SIGURANTA - BLACK BEAUTY