electro valva EGR !!!!

Scrie răspuns
explorer34

electro valva EGR !!!!

Mesaj de explorer34 »

Dragi prieteni, detin un C4 Hdi 110cp care in ultima vreme mi-a facut probleme.
A inceput prin a se aprinde martorul ESP pe bord pina aici nimic grav dupa care a urmat si martorul de motor ...in afara de asta masina functiona doar ca in momentul care acceleram mergea putin gatuita dupa care isi revenea.
Am mers la service ul Citroen din Berceni unde mi sa spus ca valva EGR trebuie schimbata si costa 16 milioane !>!>! de aia ma mir cind unii pe aici vehiculeaza sume mai mici poate imi spuneti si mie unde gasesc asa ceva mai ieftin.
In sfarsit a sosit EGr ul l-am schimbat ...toate bune nimic nu se mai aprindea pe bord ...CIND ...ies in proba si ...CE CREDETI ???? masina avea martorii stinsi pe bord DAR scotea fum ca un godin ...ma intorc le explic,se apuca baietii de verificat sta iar masina 2 zile in service si astazi am scos-o ...fericit o iau iar sa merg ...CIND ..masina nu mai scoate nici un fel de fum nu mai merge gatuita ..DAR :)) s-au aprins becurile din nou pe bord ..acum astept plin de sp[eranta noul EGR comandat iar cei de la service mi-au spus ca daca nici noul EGR nu va merge atunci este calculatorul ..
Daca CINEVA dintre posesori acestei minunate masini au mai intalnit asa ceva va rog sa imi scrieti si mie deja imi vine sa ii dau foc !?#@!$%$%#@%@!!
wonka jr.
Marca si model masina: Citroen DS3 1.6 hdi 92 cp
Numar Inmatriculare: GL 88 WNK

Re: electro valva EGR !!!!

Mesaj de wonka jr. »

egr-ul se poate si curata, nu neaparat inlocui. eu n-am avut parte de lipsa de putere si fum, dar in schimb mi s-au aprins si mie beculetele in bord, care s-au stins de la sine dupa 1-2 zile. ai grija, ca nu tot ce zboara se mananca. daca nu mai ai garantie, iti recomand sa nu te mai duci la citroen pentru rezolvarea problemelor. cazul prezentat de tine e un fel de ala bala portocala pe masina si pe banii tai.
DS3 1.6 Hdi 92cp, 30.000km Imagine
ex DS4 So Chic 1.6 VTi 120cp, 67.110 km Imagine
ex C2 VTS 1.6i 125cp, 107.344 km Imagine
ex C4 Coupe VTR 1.6 Hdi 110cp, 216.164 km Imagine
George

Mesaj de George »

Auzi, dar oamenii astia de la prestige nu au facut si ei teste cu masina inainte sa ti-o dea??
explorer34

Mesaj de explorer34 »

wonka jr. scrie:egr-ul se poate si curata, nu neaparat inlocui. eu n-am avut parte de lipsa de putere si fum, dar in schimb mi s-au aprins si mie beculetele in bord, care s-au stins de la sine dupa 1-2 zile. ai grija, ca nu tot ce zboara se mananca. daca nu mai ai garantie, iti recomand sa nu te mai duci la citroen pentru rezolvarea problemelor. cazul prezentat de tine e un fel de ala bala portocala pe masina si pe banii tai.
Al meu a ramas aprins ...si deocamdata piesele de la ei au garantie
explorer34

Mesaj de explorer34 »

George scrie:Auzi, dar oamenii astia de la prestige nu au facut si ei teste cu masina inainte sa ti-o dea??
Ce fel de test ?? da au mers cu ea dar masina este inca la reparat ..asteptam cu drag noul EGR
Luc

Mesaj de Luc »

ceva coduri de eroare ti-au listat la diagnoza sau au stres toate erorile ca desteptii cu speranta desarta ca au reparat-o;
apoi daca n-au nimerit-o se apuca de schimbat componentele masinii dupa ureche ca sa-si faca norma ?

Auzi la ei rezolvare sa schimbe ECU injectie daca scoate fum cu noul EGR... pai ce legatura or fi gasit ei intre ele mi-e prea greu sa-mi dau seama.

Daca ai martori aprinsi pe bord e foarte bine; sa puna aia testerul pe masina si sa listeze erorile inregistrate in TOATE CALCULATOARELE MASINII ca de aceea platesti diagnoza ca sa ai rezultatele investigatiei printate pentru posteritate ... mai apoi putem si noi sa ne dam parerea.

FAP are masina ? In ce stare este, cati km reali are masina ?
CerteZ
Marca si model masina: Citroen C4 1.6 hdi

Mesaj de CerteZ »

...imi dai miee calculatorul vechi daca il schimbi :hi ..ca sunt sigur ca sunt sigur ca ala nu are nimic....nu sunt ei destul de priceputi..eu asta vara mi am curatat singur egr-ul ...si de curiozitate cu toate ca stiam ca nu merge (cum merge la 1.9 tdi PD 90cp) l-am blocat intentionat sa vad ce se intampla..si simptomele erau....la inceput primi 500 de m masina nu zicea nimic tragea bine rau apoi s aprins check engine si masina sa limitat la 2000 de ture dupa teste mi am sters eroarea.. am deblocat egr si masina mergea normal,eu cred ca la tine e vorba de un senzor ceva stricat sau electrovana (atentie electrovana este tot o supapa dar care controleaza turbina sa nu incurci cu electro valva de egr) ..si parerea mea este ca astepti pe degeaba cu drag noul egr pentru ca nu o sa mearga,cam greu sa fie stricat unul nou..mai ales ca este o piesa destul de fiabila ... sa ia pe rand senzorii la puricat eventual sa puna de la alta ..e pacat sa arunci banii pe fereastraa pentru prostia lor...si din cate stiu eu daca piesa schimbata nu este devina ar trebuii sa iti dea banii inapoi pe ea..dar la noi te iaaa cu... oricum urmaa sa se strice ...sau erau ambele devinaa ..ma bate mama ..nu mi permite religiaa ...gasesc ei cevaa ..doar sa se eschiveze ...
C4 Coupe 1.6 HDi 110Cp ImagineImagineImagineBEEP!BEEP!
atenzaC4
Numar Inmatriculare: CT

Mesaj de atenzaC4 »

Pana la urma ce fu? Ca am ramas nelamuriti!
De ce Facebook nu are si optiunea de DISLIKE?
Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme tehnice...sau mai putin tehnice”