A inceput prin a se aprinde martorul ESP pe bord pina aici nimic grav dupa care a urmat si martorul de motor ...in afara de asta masina functiona doar ca in momentul care acceleram mergea putin gatuita dupa care isi revenea.
Am mers la service ul Citroen din Berceni unde mi sa spus ca valva EGR trebuie schimbata si costa 16 milioane !>!>! de aia ma mir cind unii pe aici vehiculeaza sume mai mici poate imi spuneti si mie unde gasesc asa ceva mai ieftin.
In sfarsit a sosit EGr ul l-am schimbat ...toate bune nimic nu se mai aprindea pe bord ...CIND ...ies in proba si ...CE CREDETI ???? masina avea martorii stinsi pe bord DAR scotea fum ca un godin ...ma intorc le explic,se apuca baietii de verificat sta iar masina 2 zile in service si astazi am scos-o ...fericit o iau iar sa merg ...CIND ..masina nu mai scoate nici un fel de fum nu mai merge gatuita ..DAR
Daca CINEVA dintre posesori acestei minunate masini au mai intalnit asa ceva va rog sa imi scrieti si mie deja imi vine sa ii dau foc !?#@!$%$%#@%@!!

BEEP!BEEP!