recomandare anvelope de iarna

Discutii despre orice legat de masini
lucyano
Marca si model masina: C4,1.6.i 110 hp,SX
Numar Inmatriculare: OT-03-ZAR

Re: recomandare anvelope de iarna

Mesaj de lucyano »

Sper sa va fie de folos toate aceste informatii in alegerea pe care o s-o faceti! :hi :drive
forever citroen
morpheus80

Mesaj de morpheus80 »

multumesc lucyano!
trebuie sa tinem cont ca si revistele/site-urile astea traiesc mai ales din sponsorizari!!!
C4 Berlina 1.6 VTI
lucyano
Marca si model masina: C4,1.6.i 110 hp,SX
Numar Inmatriculare: OT-03-ZAR

Mesaj de lucyano »

Asta se stie dar macar ne facem o idee!! :hi
forever citroen
tony.iordache
,,crazy pilot ,,
Marca si model masina: citroen c4 II 1,6 hdi 110hp
Numar Inmatriculare: CT-83-TIA

Mesaj de tony.iordache »

mituc scrie:
tony.iordache scrie:ce ziceti de conti winter viking astea ?
Daca sint dintr-alea cu tinte si nu mergi preponderent pe portiuni inzapezite sau cu gheata - FAIL.
La noi iernile sint destul de uscate, iar cind nu sint uscate nu prea au foarte mult polei/gheata si zapada batatorita. Deci nu ai ce face cu tintele, ba dimpotriva, te incurca extraordinar.

de ce sa te incurce???? eu merg cu tinte de 3 ani aproximativ 4-5 luni pe an( sunt in norvegia) si am mers si pe asfalt fara pic de gheata sau zapada, nu pierde ederentza deloc ptr ca tintele alea cand suprafatza e prea dura (asfalt) se ingroapa in cauciuc

In tarile nordice nu au voie in orase cu pneuri de iarna cu tinte pentru ca:
1. distrugi asfaltul;
2. la limita esti cam sanie, firmele de asigurari s-ar putea sa nu prea despagubeasca in cazul in care pocnesti pe careva, se ajunge la diverse complicatii, etc.
Nu mai stiu in ce tara nordica am impresia ca in anumite orase ai voie cu asemenea pneuri contra unei taxe. Finlanda probabil.

in norvegia nu sunt interzise decat in capitala si sudul norvegiei ,in orasul trondhaeim se percepe o taxa asa cum ai zis si tu si in locvalitatile limitrofe dar nu sunt interzise iar in nord sunt permise fara taxe
scuzati of topicul imens :hi
c4 II 1,6 HDI 110 caluti
honda accord 2,2 i-DTEC 180 hp si ceva dupa resoftare la DIMSPORT, in curs de transformare
Ando
Numar Inmatriculare: VS 04 DVL

Mesaj de Ando »

morpheus80 scrie:dar de BF Goodrich G-Force Winter ce parere aveti?
daca cumpar doar 2 pentru fata ma expun la ceva periculos? se comporta spatele cu anvelope de vara aiurea??
Nu fa prostia asta. Anul trecut am avut o pirueta de toata frumusetea la 60 la ora intr-o curba usoara. Pur si simplu a luat-o spatele inainte. Asa ca mai bine renunti la altceva si o echipezi corespunzator. Personal, prefer 4 anelope de iarna mai ieftine decat 2 calitative de iarna pe fata si 2 de vara pe spate.

Drive safe! :drive
silviuthomas
Numar Inmatriculare: B 81 TPP

Mesaj de silviuthomas »

Tatal meu are si o mica firma de taxi si el cam papa anvelope intr-un timp ft scurt.Marea dezamagire a venit de la Dunlop Winter Sport 3d.Anvelope care s-au uzat ft repede.Noi am fost ft multumiti de raportul calitate-pret-uzura de Vredestein Snowtrac 3.Care au si tinut, au avut si aderenta ok si nici nu au fost asa scumpe.Eu in prezent am pe masina sunt la a doua iarna si am facut anul trecut cam 25000-30000 km cu ele si au o uzura destul de mica pt km astia si nici nu le-am menajat ft tare.
Succes!

Imagine
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Eu am reusit sa uzez o pereche de wintersport 3d 0.5-0.7mm in vreo 19k km, si probabil asta s-a intimplat doar pentru ca am scos ocazional fum din ele.
Dar e adevarat, 3d-urile sint mai moi si se duc mai repede decit showtrac-urile, ultimile sint mai ok in medii uscate si au o compozitie usor mai dura.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Romeno

Mesaj de Romeno »

Stie cineva care este diferenta intre Continental Winter Contact TS830 P si Continental Winter Contact TS830 simplu fara P

Ma gandeam sa cumpar modelul fara P pe dimensiunile 205/55 R16 ca le-am gasit in jur de 430 Ron bucata.
C4 VTS 2.0 L, 180 HP - BLACK - A.K.A CITRO
Imagine
commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Mesaj de commandorsteel »

eu la breloc mi-am luat pe fata tot continental...dar au dimensiuni de roata de bicicleta, adica: 135/70/R15 :mrgreen:
am dat = 160 lei perechea cu tot cu echilibrare si montaj. e un depozit de anvelope la intrarea in Cornetu

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
Spiry
Marca si model masina: C4

Mesaj de Spiry »

2010 Auto Bild Winter Tyre Test
10th: Fulda Kristall Montero 3
Total: 34 / Dry: 6 / Wet: 6 / Snow: 6 / Rolling Resistance: 9 / Comfort: 7
Positive: Safe handling qualities in the wet, low rolling resistance, good ride comfort.
Negative: Limited traction in the snow, extended wet and dry braking distances.
Overall: Satisfactory.

2010 Auto Zeitung Winter Tyre Test
8th: Fulda Kristall Montero 3
Total: 337 / Dry: 118 / Wet: 101 / Snow: 118
Overall: While offering strong braking in the snow, the Fulda Kristall Montero 3 provides average snow handling. A good dry performance is let down by a poor wet result.

... macar sunt in top 10 :ya
Greu la deal cu boii mici!
C4 1.4 i 90 BP (boii mici de mai sus)
janusRO

Mesaj de janusRO »

cpv_13 scrie:depinde ce Nokian.
Eu de iarna am Nokian WRG2 si sunt foarte multumit de ele. Daca vorbesti de WRG2 atunci pretul este foarte bun (la dimensiunea asta nu prea le gasesti sub 400 si ceva bucata)

Cate ierni ai facut cu ele?
Cum se comporta pe diferite suprafete (uscat/ud/mocirla/zapada/gheata)?
Drive safe! Just drink after, never before! Imagine Imagine

C4 1.4 16v berlina
VeNoM386

Mesaj de VeNoM386 »

Eu am GoodYear Ultra Grip si sunt foarte multumit de ele. Nu am avut nici o problema, am intrat/iesit in zapada mare fara cel mai mic efort. Au un profil foarte misto, zici ca sunt crestate cu cutitul.
Am dat anul trecut 1600 RON pe ele.

http://www.goodyear.eu/home_en/tires/ul ... /index.jsp" onclick="window.open(this.href);return false;
C4 Champion Coupe 1.6 HDI 110 CP
morpheus80

Mesaj de morpheus80 »

janusRO scrie:
cpv_13 scrie:depinde ce Nokian.
Eu de iarna am Nokian WRG2 si sunt foarte multumit de ele. Daca vorbesti de WRG2 atunci pretul este foarte bun (la dimensiunea asta nu prea le gasesti sub 400 si ceva bucata)

Le-am luat pana la urma. 4 buc WRG2. Am facut comanda ieri pe la 14.30 iar azi la 11 le-am primit. Deocamdata sunt pe balcon, le voi monta saptamana viitoare. O sa revin cu impresii. Multumesc pentru sfaturi!!!
C4 Berlina 1.6 VTI
roberth1
roberth-SPB
Numar Inmatriculare: VL 06 SPB

Mesaj de roberth1 »

foarte bine ca te gandesti la siguranta ta si a masinii tale.eu am michelin si se comporta foarte bine ceva frantuzesc pe o masina frantuzeasca.cumpara ceva calitate si o sa vezi diferenta acolo cat de putin dar conteaza.apropo in certificatul masinii ai trecut ca poti si pe 15 ca la mn scrie decat 16 si 17?
gri 1.6,16V benzina,110ponei
morpheus80

Mesaj de morpheus80 »

la mine este trecut si 195/65/r15
C4 Berlina 1.6 VTI
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii diverse”