Kit reparatie climatronic

Radu_CBU

Re: Kit reparatie climatronic

Mesaj de Radu_CBU »

sincer eu nu te as sfatui sa o faci in fata blocului decat daca te pricepi la asa ceva. eu de exemplu nu am reushit. e destul de complicat cu rotitele alea. eu pana la urma m am dus la un prieten cu service electric (twister) si am facut o amandoi. stiu ca par banale dar e destul de complicat. si un sfat ... cand pui rotita da aerul ori la cel mai frig, ori la cel mai cald ... si fa o proba.
spor. imi pare rau ca nu am facut tutorial. ar fi ajutat mult.
Coupe VTR 1.6i 16v, 110 cp, rosu lucifer, pavilion vitrat, jante ATP Inox 17'', cauciucuri Vredenstein Ultrac 215/45 R17 , distantiere 25mm, eleron VTS original, ornamente praguri, folii Llumar

Locul II Cupa Clubc4 Etapa. Sambata de Sus 2008

Premiul Special AutoExpert: "Cel mai curat interior si cea mai lucioasa caroserie"
simply the lex
aLEX YO!...
Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
Numar Inmatriculare: AG 85 LEX

Mesaj de simply the lex »

Cine zicea ca search-ul face minuni :?: :mrgreen:

viewtopic.php?f=28&t=4710&hilit=tutoria ... limatronic" onclick="window.open(this.href);return false;
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
Radu_CBU

Mesaj de Radu_CBU »

fratioare din moment ce ai cerut sfaturi si eu ti am dat, tu imi multumesti zicandu mi sa dau un search sa caut? de ce nu ai cautat tu inainte sa deschizi subiectul ... eu nu am dat search ca nu ma intereseaza... am avut problema asta si am rezolvat o probabil inainte sa ai tu c4 ... nu e nevoie sa ma iei peste picior. succes la lucrare!
Coupe VTR 1.6i 16v, 110 cp, rosu lucifer, pavilion vitrat, jante ATP Inox 17'', cauciucuri Vredenstein Ultrac 215/45 R17 , distantiere 25mm, eleron VTS original, ornamente praguri, folii Llumar

Premiul Special AutoExpert: "Cel mai curat interior si cea mai lucioasa caroserie"
alexc4
Numar Inmatriculare: B 688 SKN

Mesaj de alexc4 »

Radu_CBU scrie:fratioare din moment ce ai cerut sfaturi si eu ti am dat, tu imi multumesti zicandu mi sa dau un search sa caut? de ce nu ai cautat tu inainte sa deschizi subiectul ... eu nu am dat search ca nu ma intereseaza... am avut problema asta si am rezolvat o probabil inainte sa ai tu c4 ... nu e nevoie sa ma iei peste picior. succes la lucrare!
daca erai putin atent vedeai ca eu am cerut sfaturi, el a deschis topicul in 2009 cand a avut problema si apoi a facut si un tutorial dupa ce a rezolvat-o. cred ca te cam aprinzi degeaba
C4 VTS 2.0HDI black
ex c4 1.6 16v black in transformare
Radu_CBU

Mesaj de Radu_CBU »

bine ma scuza ma ca am indraznit sa dau sfaturi. salut!

simply the lex
aLEX YO!...
Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
Numar Inmatriculare: AG 85 LEX

Mesaj de simply the lex »

:mrgreen: Se mai si aprinde lumea p-aici ce sa-i faci...

Alex sper sa te ajute tutorialul ala,cum spuneam si acolo parca,daca esti un pic indemanatic te descurci singur,ideea e sa iti si placa sa mesteresti,nu e greu.Daca puteam faceam si niste poze atunci dar locul e destul de stramt(in general e bine stramt dar nu si in cazul asta :ok).O sa iti dai seama pe parcurs ce desfaci cum sta treaba.Deci daca nu capitulezi la desfacutul cutiei de acte e bine.Eu mi-am dat seama ca are surub sub abtipildul de la switch-ul airbagului dupa vreo 30 de min,timp in care ma apucasem sa trag ca apucatu :oops: .

Seara buna tuturor :hi
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

Radu_CBU scrie:bine ma scuza ma ca am indraznit sa dau sfaturi. salut!
Radule e perioada aia cu 20 de ore de bezna pe zi :mrgreen:
Radu_CBU

Mesaj de Radu_CBU »

:ok bai acum parca bate spre 5-6 ore ziua ... oricum tot e noapte :hi
sry de offtopic baieti

andresis
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6HDi, 2012

Mesaj de andresis »

Aveti idee daca kit-ul de reparatie de pe vechiul C4 se potriveste si pe noulC4(B7)? Am incercat sa aflu informatia asta de la cei de la Radacini(Bucuresti-Militari), pe email, si degeaba. Merci!
Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme tehnice...sau mai putin tehnice”