Achizitie "masca" grila
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Re: Achizitie "masca" grila
Mituc, nici cu cazul asta concret, care l-ar putea pati oricare din noi, nu crezi ca un plastic de 80 lei te salveaza de mai multi bani ?
- commandorsteel
- PowerSteel
- Numar Inmatriculare: B-88-
pana la urma... l-ai luat? (ai zis doar ca l-ai comandat
)
daca... da, l-ai avut montat iarna asta? si cum ai simtit masina dupa montaj?
daca... da, l-ai avut montat iarna asta? si cum ai simtit masina dupa montaj?
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)

- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
L-am comandat, dar intre timp am renuntat la comanda pt ca a venit primavara. La anul nu ma mai dau la o parte si o sa il comand din timp.
- exdani
- Marca si model masina: Citroen C4 Coupe 1.6i
- Numar Inmatriculare: B 94 WRR
m-am tot uitat la alte marci de masini si am obs ca Citroen e cam singurul ce are ventilatorul in fata radiatorului si nu in spate cum e la majoritatea.
de aici si problemele pe care poti sa le ai iarna cu ventilatorul ca prinde gheata/zapada si apoi ai n probleme - din acest motiv au scos si ei aceasta "masca" la vanzare...
de aici si problemele pe care poti sa le ai iarna cu ventilatorul ca prinde gheata/zapada si apoi ai n probleme - din acest motiv au scos si ei aceasta "masca" la vanzare...
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
- Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI
eu cred totusi ca acest accesoriu e scos pt tarile nordice...
PS: si peugeot`ul tot in fata are ventilatorul
PS: si peugeot`ul tot in fata are ventilatorul
- exdani
- Marca si model masina: Citroen C4 Coupe 1.6i
- Numar Inmatriculare: B 94 WRR
normal ca si Peugeot are la fel fiind acelasi grup. Si da, ptr tarile nordice a fost scos tocmai ca sa evite probleme gen cum am avut si eu! Si la noi sunt acele zile cu lapovita/ninsoare/viscol puternic si daca te prinde pe drum nu prea e bine...ptr ventilator
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
Avind in vedere ca ma asteapta o naveta de Turda-Brasov pina in februarie pt mine e un MUST. Cind se intoarce Baty_san in tara am camandat-o.
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
- Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI
deci o sa se inmulteasca intalnirile pe Valea Prahovei 
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- karateka1978
- Marca si model masina: C4 Grand Picasso Exclusive
- Numar Inmatriculare: yy08vpf
Am tot citit la subiectul asta...Vlad ai comandat sau nu? Pana la urma e ieftin, sau nu e? E utila sau nu e? Se vorbeste atat dar pana la urma nici un raspuns concret...
1.6HDI 110cp sedan 2008 negru
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
Parerea mea:
E utila pt ca nu mai intra toate mizeriile de material antiderapant la ventilator care s-ar putea bloca si arde daca ingheata.
E utila ca nu mai ajunge materialul antiderapant pe radiatorul de climatizare si e posibili (nu sint sigur) ca acel material sa atace aluminiul ceea ce duce in timp la perforarea radiatorului.
E utila pt ca reduce din fluxul de aer rece care trece prin ventilator dar ajunge si la motor si asa motorul ajunge mai repede la temperatura de lucru si poate o pastreaza si mai mare ca fara. Oricum nu ajunge la cea de lucru din timpul verii.
Producatorul zice ca se poate circula cu ea pina la maxim +10 grade Celsius si maxim 120 km/h, deci e si safe si la clima noastra.
Costa un pic sub 80 lei.
Iarna trecuta am renuntat sa o mai comand dar deja vreau sa o iau si astept pe colegul nostru de la Citroen sa revina din concediu si o comand.
Cind intru in posesia ei revin cu pareri.
E utila pt ca nu mai intra toate mizeriile de material antiderapant la ventilator care s-ar putea bloca si arde daca ingheata.
E utila ca nu mai ajunge materialul antiderapant pe radiatorul de climatizare si e posibili (nu sint sigur) ca acel material sa atace aluminiul ceea ce duce in timp la perforarea radiatorului.
E utila pt ca reduce din fluxul de aer rece care trece prin ventilator dar ajunge si la motor si asa motorul ajunge mai repede la temperatura de lucru si poate o pastreaza si mai mare ca fara. Oricum nu ajunge la cea de lucru din timpul verii.
Producatorul zice ca se poate circula cu ea pina la maxim +10 grade Celsius si maxim 120 km/h, deci e si safe si la clima noastra.
Costa un pic sub 80 lei.
Iarna trecuta am renuntat sa o mai comand dar deja vreau sa o iau si astept pe colegul nostru de la Citroen sa revina din concediu si o comand.
Cind intru in posesia ei revin cu pareri.
- cpv_13
- Numar Inmatriculare: VL 21 CPG
M-ai facut curios si am cerut si o oferta de pret si un termen de livrare. Chiar vreau sa-mi iau pentru ca o consider utilia - ultimele doua ierni in Bucuresti au fost ceva mai.... intepatoare.
Anul trecut cu frigurile alea de -23 de grade (am plecat intr-o dimineata din militari, pe langa Metro, si pana la mall-ul de pe Progresu imi urcase temperatura la o liniuta
) si anul asta cu ploaia supra racita - dadeai gheata jos cu dalta...
Anul trecut cu frigurile alea de -23 de grade (am plecat intr-o dimineata din militari, pe langa Metro, si pana la mall-ul de pe Progresu imi urcase temperatura la o liniuta
C4 Berlina - Rosu Lucifer
1.6 HDI 92 CP
1.6 HDI 92 CP
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
In sfirsti mi-a ajuns masca aia.

E total diferita ca cea de pe masina din Finlanda. Am intrebat in stinga si in dreapta si inca astept raspunsuri sa vad ce e cu masca celui din Finlanda. Singurul raspuns pina acum a fost de la cei de pe C4Owners si ziceau ca aia nu e originala Citroen. Mai caut sa vad daca chiar asa o fi.
O sa revin si cu pareri dupa ce o voi folosi la iarna.
Masca e disponibila si pt C4 antefacelift si pt C4 facelift, dar si pt Picasso si Grandpicasso (fiecare avind coduri diferite, bineinteles).

E total diferita ca cea de pe masina din Finlanda. Am intrebat in stinga si in dreapta si inca astept raspunsuri sa vad ce e cu masca celui din Finlanda. Singurul raspuns pina acum a fost de la cei de pe C4Owners si ziceau ca aia nu e originala Citroen. Mai caut sa vad daca chiar asa o fi.
O sa revin si cu pareri dupa ce o voi folosi la iarna.
Masca e disponibila si pt C4 antefacelift si pt C4 facelift, dar si pt Picasso si Grandpicasso (fiecare avind coduri diferite, bineinteles).
- commandorsteel
- PowerSteel
- Numar Inmatriculare: B-88-
masca e chestia aia micuta de deasupra numarului?
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)

- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE