cutia de viteza s-a spart :(

simply the lex
aLEX YO!...
Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
Numar Inmatriculare: AG 85 LEX

Re: cutia de viteza s-a spart :(

Mesaj de simply the lex »

E posibil sa aiba si benzinar mai nou nu stiu,daca e tipul care a activat pe aici pe forum parca diesel avea,acum vezi tu cum o lamuresti.
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
cristi.ionescu
Numar Inmatriculare: B-51-CDJ

Mesaj de cristi.ionescu »

Urat ce ti s-a intamplat.
Imi pare rau si sper sa reusesti sa gasesti o soluti mai ieftina decat cea oferita de Citroen

Uitate si aici:
http://www.dezmembrari-auto.ro/dezmembr ... t-3510.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Citroen C4 Berlina 1.6hdi
Dadu
Numar Inmatriculare: B 26 C L Z

Mesaj de Dadu »

multumesc, o sa sun si la ei sa vad ce zic si va tin la curent. respect
Citroen C4 coupe, 1.6 I 16v, 110 CP, aproape full, Iridis, B 26 C L Z
Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Mesaj de Tomita »

referitor la ce zicea userul SonyAD.
or fi piesele separate de comandat, dar oricum la dezmembrari nu le poate lua separat :D
pt a comanda piese noi tre sa stie sigur ce vrea sa sa caute el piesele, caci nimeni nu il va baga in seama si ii va oferi cum au ei. si pretul cred ca va fi mai mare.
in fine, important este un mecanic adevarat nu panaramele din ziua de azi. unul care sa munceasca si cu bun simt. nu stric si apoi, las ca se lipeste. eu, daca rup ceva, si lipesc e una, pt ca nu am rulaj si experienta suficienta in a-mi demona masina, dar unul care toata ziua numai aia face, da-l incolo, tre sa viseze. si daca este nou, sa spuna ca il caut pe altul vechi care sa faca treaba bine.
bafta pt solutii.
PS: dezmembratul din corabia are 1.6 benzina 110cp
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
Dadu

Mesaj de Dadu »

@ lex am vorbit cu tipul din pitesti, are cutia pe stoc la 1000 de ron. tu il sti ? e ok? ce poti sa imi zici despre ei? eu oricum o sa ma duc cu un mecanic acolo , mecanic care mi-a mai reparat 1 data cutia , demontata toata bucata cu bucata si asamblata la loc (deci omul se pricepe) dar mi se pare cam mic pretul... tu ce zici?
simply the lex
aLEX YO!...

Nu ma cunosc cu el,l-am gasit pe un site de dezmembrari pt ca aveam nevoie de un disc de frana si fiind din Pitesti mi-era la indemana.Altfel ce sa zic,piesa pe care am luat-o e buna,pretul ok,omul a fost prompt.In cazul cutiei de viteze de care ai nevoie chiar nu stiu ce sfat sa iti dau,eventual sa te intelegi cu el ca in cazul in care vei avea probleme cu cutia in primii kilometri sa i-o retrunezi sau ceva de genul asta.Si e un sfat pe care ti-l dau indiferent de la cine ai lua pt ca e second hand in speta.Vezi poate mai negociezi cu el,mi-e mi-a mai lasat la bani cand am luat discul.

...iar pretul mi se pare ok,tine cont ca sunt multi care vand la suprapret pt simplul motiv ca un eventual client nu stie cat costa o astfel de piesa ci doar ca trebuie sa fie scumpa.Oricum,fii atent si nu da cu ochii pe foc,sunt banii tai in joc.
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
Dadu

Mesaj de Dadu »

da ideea e ca pana acum am gasit cutii de viteze la 1000 de ron, 450 de euro, 500 de euro, nu stiu ce sa zic o sa vad , ma orientez eu, si sa mai negociez cu el? :)) pai 9 milioane? pentru o cutie de viteze de la o masina care are 30k km? :) mi se pare putin rau, si ideea e ca piesa originala la citroen e 3000 de euro, deci la mana a doua cam pe la pretul asta de 500 de euro se invart... oricum multumesc pentru contact ai o bere :D
caraman
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6HDI, 66,2kw 2006
Numar Inmatriculare: CJ 13 WDV

Mesaj de caraman »

@Dadu, in situatia ta sunt foarte putini, nu stiu daca tipul din Pitesti a mai fost sunat pentru cutia de viteze, asa ca probabil va fi bucuros sa o dea si mult sub pretul pietei! Daca la cineva sa defectat un angregaj, il schimba, dar nu cumpara toata cutia.
Succes si drumuri line!
Imagine
Dadu

Mesaj de Dadu »

asa e, ai dreptate, o sa ma duc pana acolo sa o vad si poate am noroc :D si scap ieftin... va multumesc la toti inca o data pentru ajutor... respect men pentru voi toti
simply the lex
aLEX YO!...

Ia in considerare si de ce dezmembreaza masina,daca e pocnita frontal sau cine stie cum sa fi luat vreun soc in cutie...oricum riscul ti-l asumi.sper sa nu fie cazul de asa ceva si sa iei o cutie buna.

Bafta :hi
Dan_bv
Numar Inmatriculare: BV-09-NCN

Mesaj de Dan_bv »

@Dadu,

Ai reusit sa montezi cutia noua? Cum merge? Asteptam detali
C4 coupe - A.D.2006 - 1.4 16v X - "X" and proud

Înapoi la “Probleme tehnice...sau mai putin tehnice”