Bancuri
Reguli forum
Continut explicit!!!!
Continut explicit!!!!
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Bancurile pe care le-ai postat sint destul de bune, asa ca noi pierdeamtimp kcndu-ne pe noi de ris deodamdata 
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
-
lecram
-
lecram
"A garanta proprietatea inseamna a limita dreptul omului asupra proprietatii lui " - Ion Iliescu
"Bancile sunt conduse de bancheri in toata lumea in afara de Cismigiu si
Herastrau" - Bogdan Balthazar (director de banca)
"Omul este o persoana umana"
Gheorghe Hagi (fotbalist)
"Marlen Ottey se bucura de fizicul ei, pe care ea insasi il are" - Dumitru Graur comentator sportiv
"Domnul Ion Cristoiu a spus despre mine ca sunt corupt pe vremea cand nu eram, in 1993" - Viorel Hrebenciuc (parlamentar P.S.D.)
"Eu in tinerete eram amfitrion pe oriunde ma duceam"
Gigi Becali
"Eu sunt pe toate listele de corupti si arestati, dar nu am nicio greata"
Viorel Hrebenciuc
"Exista aici, in aceasta sala, tineri care au murit in revolutia din
decembrie 1989" - Viorel Catarama
"M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren,
eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat."
Gigi Becali
"Fiecare are gusturile lui in muzica.. N-are cum sa asculte toata lumea
numai Schopenhauer" - Costi Ionita - manelist
"Bancile sunt conduse de bancheri in toata lumea in afara de Cismigiu si
Herastrau" - Bogdan Balthazar (director de banca)
"Omul este o persoana umana"
Gheorghe Hagi (fotbalist)
"Marlen Ottey se bucura de fizicul ei, pe care ea insasi il are" - Dumitru Graur comentator sportiv
"Domnul Ion Cristoiu a spus despre mine ca sunt corupt pe vremea cand nu eram, in 1993" - Viorel Hrebenciuc (parlamentar P.S.D.)
"Eu in tinerete eram amfitrion pe oriunde ma duceam"
Gigi Becali
"Eu sunt pe toate listele de corupti si arestati, dar nu am nicio greata"
Viorel Hrebenciuc
"Exista aici, in aceasta sala, tineri care au murit in revolutia din
decembrie 1989" - Viorel Catarama
"M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren,
eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat."
Gigi Becali
"Fiecare are gusturile lui in muzica.. N-are cum sa asculte toata lumea
numai Schopenhauer" - Costi Ionita - manelist
basic instinct ( mers pe jos )
-
lecram
Un tip oarecare astepta in Maybach-ul lui culoarea verde la semafor, cand, fara sa observe, in spatele acestuia intra cu viteza mare un alt tip, fiind la volanul unui Fiat Seicento.
Soferul Maybach-ului, doar foarte putin zdruncinat, se uita pe displayul computerului de bord, cand tocmai ii apare un mesaj nou: "New hardware found!" "Do you want to install it?"
Soferul Maybach-ului, doar foarte putin zdruncinat, se uita pe displayul computerului de bord, cand tocmai ii apare un mesaj nou: "New hardware found!" "Do you want to install it?"
-
newt
- CPatratzel
- Marca si model masina: Mercedes-Benz CLA 250 4matic
...sau un nou monitor... pe banii vostri evident!!!
Jupiter Red CLA 250 4matic | AMG Sport | AMG Exclusive | Night | ILS | Command Online | RVC | Sunroof | Harman/Kardon
Ex: Golf V alb, 1.9TDI 105CP M6 Comfortline, ESP, clima bi-zona, cotiera
Ex: C4 coupe luciferos 1.6i 16v 110cp, VTR + clima bi-zona, monograme, sticker, '06
Ex: Golf V alb, 1.9TDI 105CP M6 Comfortline, ESP, clima bi-zona, cotiera
Ex: C4 coupe luciferos 1.6i 16v 110cp, VTR + clima bi-zona, monograme, sticker, '06
-
lecram
Firma serioasa, angajam hacker. Va rugam sa plasati CV-ul pe prima pagina la www.microsoft.com
-
lecram
Mai stiu un banc!
Doi nebuni in padure gasesc o pusca...
Ia unul un capat al pustii, se uita... o armeaza... celalalt apuca
din capatul opus, se uita si el...
primul apasa pe tragaci...pusca se descarca si il loveste pe celalalt
fix in fata..
Cel care a tras zice...
"Ho, ba, ca si eu m-am speriat, dar n-am facut fatza asta!!"
Doi nebuni in padure gasesc o pusca...
Ia unul un capat al pustii, se uita... o armeaza... celalalt apuca
din capatul opus, se uita si el...
primul apasa pe tragaci...pusca se descarca si il loveste pe celalalt
fix in fata..
Cel care a tras zice...
"Ho, ba, ca si eu m-am speriat, dar n-am facut fatza asta!!"
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Cei 7 pitici ajung la Vatican la Papa. Morocanosul iese in fata si intreaba - Excelenta voastra, am o intrebare mai delicata... - Spune, fiule! - Aici la Vatican, aveti calugarite pitice, ca noi asa? - Nu, fiule! In spate, ceilalti sase pitici isi dau coate. Morocanosul se uita urat la ei si continua : - Dar asa, in general, in Europa... exista calugarite pitice? Inca o data raspunsul a fost negativ. Ceilalti sase izbucnesc in ras. Morocanosul, vizibil enervat, le cere sa se calmeze si continua : - Dar in lumea asta mare, exista calugarite pitice? - Nu, fiule! Dupa stiinta mea, nici macar una! Explozie de ras in spate. - Dar de ce intrebi, fiule? Ceilalti sase, deja in delir, striga printre hohote : - A f***t un pinguin! A f***t un pinguin!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

-
lecram
-
lecram
Un canibal la o morga:
- Vreau si eu un om!
Administratorul ingrozit:
- Vai domnule, nu se poate asa ceva!
- Va rog, vin dintr-o calatorie obositoare. Macar o mana!
- Nu se poate, domnule. Oamenii vin, iau mortii, ii ingroapa sau ii incinereaza.
- Da? Atunci imi dati macar putina cenusa sa-mi fac un ness?
- Vreau si eu un om!
Administratorul ingrozit:
- Vai domnule, nu se poate asa ceva!
- Va rog, vin dintr-o calatorie obositoare. Macar o mana!
- Nu se poate, domnule. Oamenii vin, iau mortii, ii ingroapa sau ii incinereaza.
- Da? Atunci imi dati macar putina cenusa sa-mi fac un ness?
-
bezz
Intr-o mare companie {multinationala daca vreti} se duce unul la sef: sefu e ora 16.00 ma invoiti si pe mine sa ma duc mai devreme acasa azi?
Sefu sta, se gandeste un pic: mda, sigur ca da, poti sa mergi acasa.
A doua zi iarasi, pe la aceeasi ora se duce ala la sef si-i cere invoire, seful ii da drumul acasa.
A treia zi, a patra zi la fel ...
Un alt angajat, martor in fiecare zi la scena se enerveaza, ce pana mea, io-s mai fraier sa stau pana la opt seara? Ia sa ma duc... Sefu', ma invoiti si pe mine azi ca am niste probleme de rezolvat pe acasa.
Sefu se uita la el: imi pare rau dar nu te pot invoi.
Cum sefu', aveti ceva cu mine, asta-i discriminare, pe ala il invoiti de cateva zile la rand?!
Da, dar ala e in concediu!
Unu vinde rosii pe marginea soselei si vine o gagica la el si-l roaga frumos sa-i dea o rosie. Asta se gandeste ca o rosie dintr-o gramada nu-i paguba, ii da rosia, tipa o mananca si-i multumeste.
Peste 15-20 de minute tipa se intoarce si-l mai roaga sa-i dea o rosie, asta de tarsha ii mai da o rosie, tipa iar o mananca cu pofta si dispare.
Peste alte 30 de minute vine iarasi tipa si iar il roaga sa-i dea o rosie, vanzatorul explodeaza: ce palaria mea mananci atatea rosii? de ce nu cumperi ca altii?
Tipa: pai eu sunt la produs in parcarea de mai sus si nici nu-ti poti inchipui ce branza buna au tiristii astia.
Sefu sta, se gandeste un pic: mda, sigur ca da, poti sa mergi acasa.
A doua zi iarasi, pe la aceeasi ora se duce ala la sef si-i cere invoire, seful ii da drumul acasa.
A treia zi, a patra zi la fel ...
Un alt angajat, martor in fiecare zi la scena se enerveaza, ce pana mea, io-s mai fraier sa stau pana la opt seara? Ia sa ma duc... Sefu', ma invoiti si pe mine azi ca am niste probleme de rezolvat pe acasa.
Sefu se uita la el: imi pare rau dar nu te pot invoi.
Cum sefu', aveti ceva cu mine, asta-i discriminare, pe ala il invoiti de cateva zile la rand?!
Da, dar ala e in concediu!
Unu vinde rosii pe marginea soselei si vine o gagica la el si-l roaga frumos sa-i dea o rosie. Asta se gandeste ca o rosie dintr-o gramada nu-i paguba, ii da rosia, tipa o mananca si-i multumeste.
Peste 15-20 de minute tipa se intoarce si-l mai roaga sa-i dea o rosie, asta de tarsha ii mai da o rosie, tipa iar o mananca cu pofta si dispare.
Peste alte 30 de minute vine iarasi tipa si iar il roaga sa-i dea o rosie, vanzatorul explodeaza: ce palaria mea mananci atatea rosii? de ce nu cumperi ca altii?
Tipa: pai eu sunt la produs in parcarea de mai sus si nici nu-ti poti inchipui ce branza buna au tiristii astia.
just cruisin'
xs mk2 2.0 hdi 90hp 2004
xs mk2 2.0 hdi 90hp 2004