eroare ABS/ESP si nu numai:(

Scrie răspuns
justmy779

eroare ABS/ESP si nu numai:(

Mesaj de justmy779 »

Salut tuturor,revin cu o problema mai veche,eroare ABS/ESP si de data aceasta nu numai :cry: :cry: :cry: .Mai nou robotelul meu a inebunit complet,cand depasesc 60 km instant imi apare eroare ABS/ESP , mi-am indreptat gentile la AUTOSOFT ff stranbe sincer, dar si-au facut treaba bine,(ma gandeam ca poate fi si de la asta),am fost la o diagnoza, normal ca ei nu au vazut nici un fel de eroare ptr ca apare la 60 km , cand opresc motorul dispare , i-am convins sa faca o tura cu ea pana la urma ,,au citit eroarea, doar au sters-o cu garantia ca acum e ok.Vineri am plecat la drum 700 km surpriza ... 70 km eroare ABS/ESP , la 120 km m-i sa facut bordul rosu si imi apare STOP (eroare sistem de franare) si dintr-o data kilometrajul a luat-o razna ( se amestecau numerele) ,mai rau e ,ca ma asteapta un drum de 5000 km si nu stiu ce sa mai fac, cred ca o sa ma programez la ATS poate sunt ceva mai specializati si imi repara robotelul, exsita cumva vreo actualizare de soft ceva... orice sfat e bine venit :help :help :help.Va salut si drumuri fara incidente.
( de vreo 2 luni mi-am schimbat pe fata rulmenti, daca ma gandesc mai bine cam de atunci mi-a aparut prima oara eroarea, apoi a disparut....nici eu nu mai stiu)

c4 2007 1.6 hdi 110 cp berlina SX pack
simply the lex
aLEX YO!...
Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
Numar Inmatriculare: AG 85 LEX

Re: eroare ABS/ESP si nu numai:(

Mesaj de simply the lex »

Senzorii ABS,corelez cu schimbarea rulmentilor! Bafta !
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
alex82
Alex Ploiesteanu'
Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI

Mesaj de alex82 »

rulmentii noi sunt cu senzor de abs ?
Imagine
Se vinde leul - 2.0 HDI 190 cp fara FAP , an 2005
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: BH 57 ELA

Mesaj de vlad »

Rulmenti pe fata au integrati in ei niste magneti cu rolul de a putea citi senzorul ABS turatia rotilor, necesara la ABS, la citirea vitezei, etc.
E foarte posibil ca acei rulmenti sa nu fie buni pt C4 si atunci de la o anumita viteza iti da peste cap ECU ABS pt ca il induce in eroare spunindu-i ca rotile pe fata se invirt cu x turatie iar cele pe spate cu o alta turatie.
Mai mult ca sigur rulmenti nu sint cumparati pe original.
Cine ti-a citit eroarea cind mergeai cu masina ce a citit ? Doar a vazut-o si a sters-o ? Nu a incercat sa ii afle cauza ? Era incoerenta a turatiilor rotilor ?
Black pearl, 1,6 HDI, 90 caluti.

ImagineImagineImagineImagine
justmy779

Mesaj de justmy779 »

revin cu precizari,rulmenti schimbati sunt FAG cu senzori de ABS si nu au fost ieftini 580ron(amandoi) ....din cate am auzit sunt ok ca si rulmenti...

c4 2007 1.6 hdi 110 cp berlina SX pack
jordan

Mesaj de jordan »

Posibil sa fie montati invers.
N-are baba ce-are moshu',citroen cu scaun roshu' ....
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: BH 57 ELA

Mesaj de vlad »

Nu a zis nimeni ca ai luat produse ieftine si FAG sint buni, dar esti absolut sigur ca sint pt C4 ?
Black pearl, 1,6 HDI, 90 caluti.

ImagineImagineImagineImagine
justmy779

Mesaj de justmy779 »

Salut,
sincer ei asa mi-au spus, au verificat dupa talon mai mult de atat nu stiu nici eu...ce e indicat sa fac acum, sa caut un services autorizat citroen gen ATS ....stiti prin bucuresti un services de incredere ca de carpaci gen:Speed Service, unde mi-au montat rulmenti,,revin cu mai multe info legate de acest services de 2 bani.
justmy779

Mesaj de justmy779 »

multumesc tuturor celor care au incercat sa imi de-a un sfat ptr problema mea,care incepuse sa ma deranjeze, sa rezolvat in cele din urma dupa o vizita la ATS Baneasa,m-au facut sa stau o gramada acolo 4 ore de fapt,,, initial mi-au spus ca e posibil ca rulmetul stanga sa fie montat aiurea, dupa ce mi-au citit toate erorile posibile,in cele din urma dupa ce au dezmontat roata,mi-au inlocuit fuzeta :drive , gresise ceva ex mecanicul care mi-a montat rulmenti,in fine sa rezolvat si asta in cele din urma....va salut
simply the lex
aLEX YO!...
Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
Numar Inmatriculare: AG 85 LEX

Mesaj de simply the lex »

Pai daca a gresit la montarea rulmentului de ce ti-au schimbat fuzeta??? Era agresata in vreun fel,nu inteleg de ce ti-ar da eroare din cauza fuzetei,o astfel de piesa nu o strici cu una cu doua.Ma gandesc ca ar fi trebuit sa iti schimbe rulmentu cu senzorul de abs sau unul din cele doua...

Cat te-a costat?
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
justmy779

Mesaj de justmy779 »

mi-au luat 210 ron, din care 156 ron + TVA ( diagnosticul + inlocuit fuzeta) solutie curatat frane (11 ron) + tva .Sincer nu sunt mecanic,asa m-i sa spus din cauza fuzetei imi dadea erorile astea( abs ,esp mai nou pe la 120km imi aparea semnul scris STOP si kilometrajul imi dadea eroare, m-i se amestecau cifrele),Va salut
Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme tehnice...sau mai putin tehnice”