Salut tuturor,revin cu o problema mai veche,eroare ABS/ESP si de data aceasta nu numai

.Mai nou robotelul meu a inebunit complet,cand depasesc 60 km instant imi apare eroare ABS/ESP , mi-am indreptat gentile la AUTOSOFT ff stranbe sincer, dar si-au facut treaba bine,(ma gandeam ca poate fi si de la asta),am fost la o diagnoza, normal ca ei nu au vazut nici un fel de eroare ptr ca apare la 60 km , cand opresc motorul dispare , i-am convins sa faca o tura cu ea pana la urma ,,au citit eroarea, doar au sters-o cu garantia ca acum e ok.Vineri am plecat la drum 700 km surpriza ... 70 km eroare ABS/ESP , la 120 km m-i sa facut bordul rosu si imi apare STOP (eroare sistem de franare) si dintr-o data kilometrajul a luat-o razna ( se amestecau numerele) ,mai rau e ,ca ma asteapta un drum de 5000 km si nu stiu ce sa mai fac, cred ca o sa ma programez la ATS poate sunt ceva mai specializati si imi repara robotelul, exsita cumva vreo actualizare de soft ceva... orice sfat e bine venit

.Va salut si drumuri fara incidente.
( de vreo 2 luni mi-am schimbat pe fata rulmenti, daca ma gandesc mai bine cam de atunci mi-a aparut prima oara eroarea, apoi a disparut....nici eu nu mai stiu)
c4 2007 1.6 hdi 110 cp berlina SX pack