Din ce inteleg eu, acea mufa merge in BSI, blocul de sub volan, daca ai gasit masina si ai acces la ea cere-i si mufa cu cablul acela: ca sa-ti fie foarte lejer ulterior.

Masinile cu AC manual nu au acel senzor. Acele masini au un plastic cu aceeasi forma doar pt design dar nimic functional. Cele cu cimatizare autmata au 1 singur senzor de luminozitate care e amplasat intre displayul central (cel ce afiseaza viteza) si parbriz. Nu stiu la ce masini ai vazut tu 2 senzori acolo. Arata ca un timburus; ca senzorul de temperatura din oglinda, ceva de genul.Dan_bv scrie:Vlad, senzorul acela nu este la fel cu ce este standard pe masina? Este alt tip, caci nu am vazut 2 in aceeasi zona la masinile cu clima!vlad scrie: ..., senzorul de luminozitate din plasticul displayului central...

Pe linga instalatia ta electrica e total diferita. Trebuie mutat firul de la ventilator din panoul de comanda la motoras direct; altele anulate. Trebuie schimbat modulul de comanda a turatiei ventilatorului.ZLD_C4 scrie:Revin cu noutati: am luat pana la urma toti senzorii si motorasele si le voi monta pe tulumba mea.Toata instalatia electrica ar veni fix pe cea pe care o am pe masina deja singura problema este cu mufa MARONIE cu 6 pini care vine pe display-ul de la climatronic, se pare ca ei nu ii gasesc pereche pe instalatia mea de pe masina.O schema ar fi utila daca as gasi...

Iti lipsesc modulul de comanda a ventilatorului si ventilatorul pt ca sint reprezentate in partea de sus a schemei tale.