Achizitie "masca" grila

Discutii generale,ce cumparam, de unde cumparam, de ce cumparam, ce dotari, ce motorizari etc
Scrie răspuns
commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Re: Achizitie "masca" grila

Mesaj de commandorsteel »

hmm.. si zici ca ai dat vreo 80 lei pe ea? in cat timp ti-a venit si unde ai comandat-o?
din cate observ nu acopera mare lucru si lasa destule spatii libere. chiar o sa faca o branza mare la iarna? :-k
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: BH 57 ELA

Mesaj de vlad »

La berlina, coupe si sedan acopera jumate din grila radiatorului. Cita brinza voi face la iarna ... cred ca foarte putina. ::P
La troleibuze, autobuze adica Grandpicasso si Picasso acopera mai bine: http://c4owners.org/plugins/faq/faq.php?0.cat.2.186" onclick="window.open(this.href);return false;
Imagine
Sint 2 tipuri, pt grila tip fagure sau cu linii si costa 88 sau 94 lei depinde de care iti trebuie.
Cit de repede vine ... nu stiu pt ca eu am comandat-o la Baty_san in iarna trecuta si am uitat de ea iar acum la urmatoarea comanda mi-a gasit-o pe asta.
Black pearl, 1,6 HDI, 90 caluti.

ImagineImagineImagineImagine
commandorsteel
PowerSteel

multumax :hi (dai o bere, se stie )
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
Costi596
Numar Inmatriculare: B 42 CJJ

Mesaj de Costi596 »

si masca aia ar trebuii iarna sa tina motoru mai cald?
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE

Mesaj de vlad »

Teoretic da, dupa cum arata nu pot sa iti confirm asta pina nu probez.
Eu am luat-o mai mult pt a proteja ventilatorul si radiatorul de toate mizeriile de pe sosele. Se pare ca le-am protejat de jumate. ::P

Costi596

Mesaj de Costi596 »

iarna trebuie protejat , dar vara nu vad ce ar putea lovii ventilatorul
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE

Mesaj de vlad »

Rectific: pt a proteja iarna radiatorul si ventilatorul de toata mizga de pe drum, mizga ce poate ingheta si mai contine substante antiderapante care as crede ca sint corozive.
Si aceasta masca este contraindicata a se folosi peste temperaturi de +10 grade sau viteze mai mari de 110-120 km/h. Deci doar iarna o poti folosi.

commandorsteel
PowerSteel

@vlade, din ce am vazut in poza, parca masca de la c4 grandpicasso e mai urata decat a ta #-o
ImagineImagine
Imagine
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE

Mesaj de vlad »

Treaba cu urita e relativa, tine de gusturi. Nu stiu aia pt bara cu faguri cum o fi, dar asta mie mi se pare ok.
Cert e ca acopera mai mult ca la coupe.

simply the lex
aLEX YO!...
Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
Numar Inmatriculare: AG 85 LEX

Mesaj de simply the lex »

Sa vezi ce imi fac eu una din policarbonat :mrgreen: si o fac cat vreau de mare,nu ma intereseaza ca e urata si asa cu rotile de iarna masina arata ca un cotet si vreau sa vad cum ii pun si o husa d-aia de vinilin/piele pe capota,sa nu se mai ciobeasca.Parbrizu e gata spart deci nu il mai menajez in vreun fel. :hi
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
Costi596

Mesaj de Costi596 »

simply the lex scrie:Sa vezi ce imi fac eu una din policarbonat :mrgreen: si o fac cat vreau de mare,nu ma intereseaza ca e urata si asa cu rotile de iarna masina arata ca un cotet si vreau sa vad cum ii pun si o husa d-aia de vinilin/piele pe capota,sa nu se mai ciobeasca.Parbrizu e gata spart deci nu il mai menajez in vreun fel. :hi
greu cu iernile astea, a mea a ramas fara incaltari de iarna , au cedat => ca toata iarna sta cu husa pe ea si doarme (1noiembrie-1martie cat zice legea)
exdani
Marca si model masina: Citroen C4 Coupe 1.6i
Numar Inmatriculare: B 94 WRR

Mesaj de exdani »

dezamagitor.....ma asteptam sa fie identica cu poza de pe C4-ul din Finlanda, asta pe care ai cumparat-o nu acopera nici jumatate.
sigur este de C4?!! #-o
ar trebui sa cumperi 2 ca sa protejeze bine ventilatorul :)
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE

Mesaj de vlad »

Nu se pune problema daca ce am luat eu e sigur pt C4, pt ca asa e. Mai bine intrebam masina aia din Finlanda sigur are masca aia originala de la Citroen sau e aftermarket sau custom made. Sa nu cumva ala sa aibe Webasto.
2 nu poti pune ca ar presupune sa se incalece pe un rind si nu se poate.

Cristian Decusara
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI / Skoda Karoq 1.5 TSI
Numar Inmatriculare: CT-30-XYZ / CT-66-XYZ

Mesaj de Cristian Decusara »

Imagine
Dupa cum vad componenta 16 este exact ca cea luata de tine, deci pe original. Mai mult ca sigur cea care ai vazut-o tu este aftermarket.
C4-1.6HDI-110CP
ImagineImagine
Imagine
vladutz76
Marca si model masina: C4 1.6 HDI 90
C4 1.6 HDI 110 VTR+
Kawasaki ZX12R

Mesaj de vladutz76 »

Salutare.
Eu stau in Norvegia si nu am vazut asa ceva. Intredevar unele masini au o priza in bara in fata care poate fi cuplata la 220. Din acea priza de poate lega incalzitor de motor si o aeroterma de habitaclu. O bagi in priza si mentine motorul cald si cald inauntru. Cald inauntru mai mult pentru ca sa mai poti sa intrii in masina, aici ploua costant pe tot parcursul anului atat si vara cat si iarna....si dupa aia ingheata. Binenteles ca iarna nige dar si ploua. Acu e soare acu incepe s-a clipoceasca (sa ploua).
Incalzitorul de motor e de 3 feluri:
1. o rezistenta bagata in baia de ulei
2. incalzitor de bloc (se insurubeaza pe bloc undeva si incalzeste motorul prin conductivitate)
3. incalzitor de antigel care se pune pe un furtun si are si o pompa care plimba lichidul si il incalzeste
Nu prea am vazut prize de astea pe masinile noi (adica de cativa ani), singurele care au sunt rablamentele. Acu si-or fi pus ascunsa mufa pe sub masina, dar nu cred. Deci asa ca nici in reprezentanta nu am vazut. Eu nu am nimic pe masina. Sigur nu iti trebuie nici o porcarie deasta. Ulei 0W si gata, nu ai nici o problema. Companiile mai mari au in parcare pentu fiecare loc de parcare cate o priza cu cheita frumos la purtator. Deschizi, bagi cheita, cuplezi firul. Nu am vazut se le mai foloseasca cineva. Poate sus de tot in Finmark dar nu am fost acolo inca.
Eu cred ca e aftermarket, nu exita la configurator pe site-ul citroen.no, .se. Finlandeza nu inteleg.
In alta ordine de idei eu stiu pe cineva care a bagat la un ford (ce+i drept mai vechi) o bujie incandescenta in circuitul de antigel. Pur si simplu a scos o sonda de temp si a bagat bujia. Mai departe nu mai stiu cum a facut legaturile.
C4 1.6 HDI 2005 coupe alb ca manelistii
C4 1.6 HDI 110 VTR+ 2007 coupe rosu
pièce de résistance: kawasaki ZX12 R
Scrie răspuns

Înapoi la “Citroen C4 Coupe, Berlina & Sedan”