Offtopic Room !

Discutii despre orice va taie capul
Scrie răspuns
vmeremia
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6HDi, 92cp (no FAP)

Re: Offtopic Room !

Mesaj de vmeremia »

fanut scrie:Ma Vlad bine ca esti tu bine vezi ca este la noi pe forum un vanzator de faruri :D :hi
Vazut. Vorbit ;)
indricausorin scrie: Salutare!

Raspuns. Da, se poate lua motorasul, dar atentie !!! doar de la un far care are si se poate monta doar la unul care n-are (adica nu se pot monta doua motorase la acelasi far).

PS. Iti multumim pentru intrebare ! Foarte pertinenta dealtfel (probabil venita chiar din bezna gandirii).
Sper ca ai fost luminat ....sau illuminat ??? Cine stie ?!
Pai e simplu de inteles postul: explicatie clara, concisa si usor de urmarit cu un usor iz de caterinca (daca nu chiar duhnitor iz). Ma bucur ca "I make someone's day" ;) pi buni acu' :)
Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Mesaj de Tomita »

Victor.VR scrie:http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=x69ijLOZgtc

cum a bagat ledurile alea in far.. :(

http://www.youtube.com/watch?v=kEz0mddANoI" onclick="window.open(this.href);return false;

nu sunt bagate in far. multe tiganii precum acest cocalar de america se fac la mai toate masinile. unde vezi astfel de benzi pe marginea farului ele sunt aplicate in exterior.

eventual asa

http://www.youtube.com/watch?v=qgiOpL8X ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;
:ok
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: BH 57 ELA

Mesaj de vlad »

commandorsteel scrie:In interes de serviciu am facu un drum pana la Cluj si inapoi in Bucale. A fost foarte aglomerat atat la dus cat si la intors. Am ramas neplacut surprins de faptul ca... tiristii parca s-au tampit de tot: motz cand erau 2 benzi de urcare se gasea un destept de mastodont care sa incerce sa depaseasca un alt mastodont si pe aproape tot parcursul celor 2 benzi de urcare mergeau paralel (cu o coada imensa pe banda a 2-a) si cand mai erau cateva sute de metrii pana sa se termine, rahatu care era in depasire forteaza putin si intra in depasire, noi ceilalti statea si le bagam carne la greu (cred ca le lipseau destula si sper sa aiba frigidere mari sa le tooot incapa).
La intoarcere, chiar cum se intra pe valea oltului, un alt idiot cu ditamai tiru mergea cam haotic (cate putin stanga dreapta dar fara sa depaseasca banda prea mult), intra un audi in depasire si cand sa ma duc si eu... il vad ca iar incepe sa flendure stanga-dreapta, asa ca incetinesc, crezand ca bulangiul nu vrea sa ma lase sa-l depasesc (se mergea in coloana cu vreo 40-50 km/h).
Il las in boii lui dupa ce-i dau niste flashuri si claxoane (degeaba) ca sa-l vad ca-i pica rotile din spate in santul din dreapta drumului, a incercat boul sa traga stanga de capul tractor, dar pana la urma a intrat si cu rotile din fata in sant, a luat un cap de pod direct in freza, capul tractor s-a rasucit si s-a pus perpendicular pe sosea, iar remorca a venit peste el #-o .
Bai frate, idiotul adormise la volan sa-l sparg la nas de idiot (venea de la Hunedoara) ca putea sa intre intr-un om nevinovat ptr ca-i el cretin si nu vrea sa se odihneasca.
O avea fiecare tirist motivele lui sa-si continue drumul si sa-si asume riscuri, dar eu cred ca deja merg mult prea mult la limita si din cauza lor mor oameni nevinovati. Ca-si rup gatu singuri ca idiotu de mai devreme, e problema lor, dar daca nu eram atent si intram in depasire ma arunca in puii mei in Olt #-o , de-mi venea sa-i mai dau si eu cateva manivele in dovleac , poate-i vine mintea la cap, ca de scapat, a scapat boul cu viata :|
Ati vazut cum se pune in pericol pt o bere. In loc sa vina ca omu pe DN1 sa treaca prin Bv sa-mi lase "taxa de drum" mai bine a mers pe Valea Oltului. ::P
Black pearl, 1,6 HDI, 90 caluti.

ImagineImagineImagineImagine
commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Mesaj de commandorsteel »

ma lesi...de 4 ori am tooot venit la cluj si la inceput o dadeai cotita-n corcodus ca nu poti, apoi ai fugit repede la brasov sa te ascunzi de mine ::P
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: BH 57 ELA

Mesaj de vlad »

Urmatoarea locatie va fi Bucuresti acolo nu mai scapi de mine. ::P
Black pearl, 1,6 HDI, 90 caluti.

ImagineImagineImagineImagine
Tomita
cre8or

Mesaj de Tomita »

comandoare, de mutla vreme n-ai mai parasit bucurestiul sa intelegem. cretinismele astea sunt de ani buni de zile, si te inveti cu depasirile. chiar si pe autostrada, unde nu e pericol baga cate o depasire din asta fantastica ca ala care merge cu 90 nu are rabdare dupa ala cu 88kmh ca e melc frate.

alex82
Alex Ploiesteanu'
Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI

Mesaj de alex82 »

mda... din pacate de boi d`astia cu tipul asta de depasiri avem parte de multa vreme... daca mi`as lua statie d`asta de tirist , mi`as lua doar ca sa le transmit live urarile :twisted:
Imagine
Se vinde leul - 2.0 HDI 190 cp fara FAP , an 2005
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Eu am patit o d asta pe A2 intre cernavoda si Fetesti.
Lejer vreo 10 km, am mers in spatele a 2 tiruri care incercau sa se depaseasca, dar de fapt cred ca vorbeau intre ei doar iar in spate era ditamai coada de masini . vreo 2 viteji s au riscat pe banda de urgenta.
Am sunat la 112, si la un moment dat s-a repliat am reusit sa l depasesc.
M-a oprit politia chiar la punctul de taxare, mi a cerut lamuriri si i a oprit si pe cei 2 gascani!(mi au zis ca nu eram singurul care a sunat :lol: )
Nu cred sa le fi facut ceva, dar macar i a mai tinut pe loc sau poate i o fi ars cu alte lucruri in neregula!
Ceea ce au facut ei e nesimtire crasa, bataie de joc!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
Tomita
cre8or

Mesaj de Tomita »

cand eram mai tanar si nelinistit dupa ce am reusit sa scap dupa vreo 10km parcursi in spatele unei cisterne care a depasit o coloana de tir cu maxim 5kmh mai mult decat aia m-am postat frumos in fata lui si am lasat-o sa se incetineasca asa moale si cu mici piscari de frana sa nu se vada pe vreo eventuala camera din bordul lui si cand voia sa depaseasca ma bagam in fata lui. l-am adus pana la 40kmh. murea idiotul si fumega in spatele meu ca trenul in gara. ne-au depasit din tirurile care tocmai se chinuise el cu greu sa le depaseasca.
i-am dat exact moneda care ne-a dat-o noua celor din spate.
putea sa ma loveasca mai tare sau mai incet (totusi un turism e mai agil si nu ar fi putut sa produca daune prea mari,. rca era (mai ales la tir daca nu are e cam naspa, ca au si marfa care tre sa fie asigurata) casco era, deci no problem pt fieratanie.
multi nu s-ar fi pus in fata nemernicului de frica propriei lor vieti, dar tocmai ca au pe mana astfel de monstri ucigasi mai trebuie putin adusi cu picioarele pe pamant. sa ii treaca prin fata ochilor potentialul unui accident ca ce face el nu este bine.

cu o statie ar fi exact pipi pentru el. precum niste paraziti a radio. poate inchide statia si gata.
alta manevra care s-ar putea face pe anvelopele inculpatului
http://www.youtube.com/watch?v=CgJ0EpxjZBU" onclick="window.open(this.href);return false;

caraman
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6HDI, 66,2kw 2006
Numar Inmatriculare: CJ 13 WDV

Mesaj de caraman »

Tomita, nu faci nimic cu asa ceva, e slab, mai ales la o anvelopa + ele se invart. (asta ar fi problema tehnica)
2 - il poti pune intro situatie periculoasa, pe el si pe ceilalti din trafic.
Imagine
Tomita
cre8or

Mesaj de Tomita »

nu am zis ca am facut, fac sau voi face vreodata. doar am prezentat un filmulet de pe internet.
acea lanterna este alimentata de niste baterii (de lanterna)
acum orice utilizator indemanatic ... etc ...

caraman
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6HDI, 66,2kw 2006
Numar Inmatriculare: CJ 13 WDV

Mesaj de caraman »

Ia o maina de cuie, le dai o forma bine definita, ca esti indemancatic, si o pui in masina, sa fie!! e si mai simplu!
Din pacate la noi in tara asa e filmul, si nu prea ai ce le face; dobitoci. Ar trebui gasita o masura pentru ai "sensibiliza" pe toti, nu doar cazuri izolate, cum ai facut tu!
Imagine
catalin4u24
StarShip Pilot
Marca si model masina: Lancer Sportback

Mesaj de catalin4u24 »

Zici ca ai zece ani! Da-i incolo de tiristi, cand ai loc depasesti, cand n-ai stai locului ca nu merita sa-ti risti viata pt un retardat ... Daca-ti ***** ala una in spate te arunca, ca pe o masea stricata...
Partea grava este ca patronii lor ii forteaza peste limita si adorm boii la volan si omoara oameni nevinovati, asta-i adevarata problema....

Sent from my Galaxy S II
alex82
Alex Ploiesteanu'
Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI

Mesaj de alex82 »

sa o luam pe rand...
ii urasc pe tir-istii din exemplul lui @comandor ... dupa ce mergi o gramada si te chinui sa depasesti cate`un tir cu chiu cu vai , te bucuri cand mai gasesti cate`o panta cu 2 benzi pe sens , si zici ca faci 2-3-4 tir`uri dintr`un foc ... dar cand colo se gaseste Costica Fermecatorul su numele scris in parbriz cu neon si cruce luminata cat parbrizul de Tico sa depaseasca el un coleg de`al sau si va termina depasirea cand se vor termina si cele doua benzi ... partea proasta e ca tu vei fii in spatele lui iar ala cu tirul din dreapta va incepe sa vina in stanga , ca el ramane fara banda ... daca esti primul totusi in spatele tir-istului "vitezist" scapi usurel , dar daca esti al doilea , traiesti deja periculos ...
apoi , cu statia ca o poate inchide , nici nu ma intereseaza... dupa ce`l depasesc ii bag p**a romaneste pe gat si apoi o inchid eu...ca sigur Fermecatorul va dori sa`mi dea replica... si ai ceva sanse sa i se alature si alti Fermecatori si Magnifici , nambar uan si etc
lasere , cuie si alte chestii de genu` asta sunt periculoase pt ceilalti participanti in trafic ...
Imagine
Se vinde leul - 2.0 HDI 190 cp fara FAP , an 2005
catalin4u24
StarShip Pilot
Marca si model masina: Lancer Sportback

Mesaj de catalin4u24 »

Daca nu faci o cauza anti-tiristi pe feisbuc tot nu rezolvi nimic :-)

Sent from my Galaxy S II
Scrie răspuns

Înapoi la “Cafenea”