cand eram mai tanar si nelinistit dupa ce am reusit sa scap dupa vreo 10km parcursi in spatele unei cisterne care a depasit o coloana de tir cu maxim 5kmh mai mult decat aia m-am postat frumos in fata lui si am lasat-o sa se incetineasca asa moale si cu mici piscari de frana sa nu se vada pe vreo eventuala camera din bordul lui si cand voia sa depaseasca ma bagam in fata lui. l-am adus pana la 40kmh. murea idiotul si fumega in spatele meu ca trenul in gara. ne-au depasit din tirurile care tocmai se chinuise el cu greu sa le depaseasca.
i-am dat exact moneda care ne-a dat-o noua celor din spate.
putea sa ma loveasca mai tare sau mai incet (totusi un turism e mai agil si nu ar fi putut sa produca daune prea mari,. rca era (mai ales la tir daca nu are e cam naspa, ca au si marfa care tre sa fie asigurata) casco era, deci no problem pt fieratanie.
multi nu s-ar fi pus in fata nemernicului de frica propriei lor vieti, dar tocmai ca au pe mana astfel de monstri ucigasi mai trebuie putin adusi cu picioarele pe pamant. sa ii treaca prin fata ochilor potentialul unui accident ca ce face el nu este bine.
cu o statie ar fi exact pipi pentru el. precum niste paraziti a radio. poate inchide statia si gata.
alta manevra care s-ar putea face pe anvelopele inculpatului
http://www.youtube.com/watch?v=CgJ0EpxjZBU" onclick="window.open(this.href);return false;