Offtopic Room !

Discutii despre orice va taie capul
Scrie răspuns
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Re: Offtopic Room !

Mesaj de mituc »

Victor.VR scrie:te pui cu prostu, te coboara la nivelul lui si te bate cu experienta, right?

nu e bine sa te pui, mai ales cu tiganul. lasi de la tine, ca nu il omori. ajungeti toti la spital mai intai, apoi pe la politie. nu crezi ca vine cu familionul si te taie stil toma alimos? o surubelnita.. la cata ceafa are, crede-ma ca iti trece prin c4, si surubelnita il mangaie fin. si apoi tot el te taie pe ritm de gutza. faceam si eu din astea, dar cel mai bine e sa eviti, nu stii cand te prinde in trafic, te vede urcand in masina si te articuleaza de nu te vezi, iti gasesti masina praf in parcare, nu e bine sa iti faci dusmani. nush daca ai casco, dar chiar daca ai avea, nu cred ca iti convine sa iei o suma mai mica decat face masina in realitate. si nici sa fii pus in pericol, situatii penibile etc ptr ca tu sa arati ca ai dreptate si ca el e un taran. nu v-ati invatat oare cu totii ca peste tot is astia, si cel mai bine e sa te feresti? eu unul, sunt mai tanar decat marea majoritate, si m-am invatat sa nu mai fac "educatie" celor colorati si scuipatori de seminte, si nici sa nu imi mai bag nasul de unde stiu ca as putea iesi si indreptatit, dar si cu botul mutat la spate. watch out.
E cam greu s-o spui mai bine de atit. Eu am invatat ceva in cei aproape 28 de ani de biciclism: da-i prioritate TIR-ului chiar daca nu are, ca nu se stie, poate nu se poate opri, sau nu vrea, nu stie ca tre' sa se opreasca, sau poate a adormit l volan, etc,, si ajungi o flegma infasurata in jurul stilpului pe care troneaza falnic semnul de "Drum cu prioritate".

Puteti asemana TIR-ul de aici cu ce vreti voi, inclusiv cu o turba de bizoni, cefaloti, TIR, tren, tramvai, etc. Poti evita... evita. Nu te pune cu sugipulistii profesionisti ca va trebui sa-si umfli .oaiele inapoi la dimensiunea standard cu pompa de bicicleta.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Mesaj de Tomita »

nu e o experienta noua, si intre timp din nervozitatile astea am rams cu manate schimbatorului in mana. m-am potolit de atunci, ca nu merita. dar exact pe cele invocate. cel mai destept cedeaza si lasa-l sa nu te doara capul, s-a ajuns in situatia asta. calcatul in picioare. ok, ma feresc de cretini cum pot, dar dai la tot pasul de ei. asta e buba. problema mare e ca se lasa cu intentie acest aspect. eh, studiile sociale, comportamentale, bate-le vina.
nu sunt kamikaze in trafic, dar atunci au prins un moment prielnic de mortal kombat.
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
cpv_13
Numar Inmatriculare: VL 21 CPG

Mesaj de cpv_13 »

Stiti care e cea mai trista parte in toata povestea asta? Cei care au bun simt o sa fie marginalizati (daca nu au fost deja), exclusi... si intr-un final o sa trebuiasca sa se "dea" cu turma pentru ca ei o sa fie cei care nu sunt in regula - "tarani" care merg legal, care nu folosesc linia de tramvai, nu folosesc eficient banda de autobuz, contrasens, trotoar, firele de pe stalp, pasajele de la metrou si ce alte metode "eficiente" mai gasesc protozoarele sa ne arate cum se descurca ei in traficul din satul cu ministri....
Si eu incerc de ceva timp, nu intotdeauna cu succes, sa nu ma mai enervez la volan. La finalul zilei eu raman cu nervii tociti iar cocletele tot redus o sa ramana - ba o sa se mai si laude la cocletii prieteni cum "l-a facut pe unu' cu nervii"...

Drive safe.
C4 Berlina - Rosu Lucifer
1.6 HDI 92 CP
alex82
Alex Ploiesteanu'
Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI

Mesaj de alex82 »

commandorsteel scrie:nu mai fi bai chitra. fa-i cinste si tu cu un plin de motorina, asa de ziua ta :wink:
daca nu poate veni muntele la mahomed, vine mahomed la munte, adica te duci tu frumusel, iti faci plinu cu motorina, impingi conserva pana mai incolo de poarta si de acolo il chemi pe alex sa te tracteze si ii dai motorina din rezervor :wink:
fii baiat destept :mrgreen: ::P
cand esti chitra , esti chitra ma comandorule... n`ai ce sa faci , nici solutii nu exista...
lasa ca l`o durea pe el in cur...ajunge el la mana mea :ok
Imagine
Se vinde leul - 2.0 HDI 190 cp fara FAP , an 2005
commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Mesaj de commandorsteel »

n-ai cu cine !! :ok
norocul lui ca e simpatic, cu japonezele lui cu tot :mrgreen:
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
fanut
Numar Inmatriculare: LGR

Mesaj de fanut »

Victor asa frumos ai scris acolo bravo :applause sunt de aceeasi parere cu tine ar fi ideal sa si pot face tot timpul asa ceva adica sa nu ma cobor la nivelul lor recunosc ca uneori tip in masina de mama mama ; nervii si orgoliile la volan nu sunt bune,am 2 pacienti care au maini si picioare rupte datorita inconstientei la volan asa ca va doresc rabdare si nervi de otel la volan
alex82
Alex Ploiesteanu'
Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI

Mesaj de alex82 »

brainiacu scrie:User: laurentiu-m
Nume: Laurentiu-Marius Fănaru
Numar: SV-16-LMF
:shock: :shock: :shock: WTF :?: :?: :?: :lol: :lol:
Imagine
Se vinde leul - 2.0 HDI 190 cp fara FAP , an 2005
Tomita
cre8or

Mesaj de Tomita »

citind un articol la o revista auto m-a cam pufnit rasul la faza urmatoare

"Noi am ales cea mai puternică versiune pe benzină. Este motorul cu doi cilindri de 0.9 litri turbo ce dezvoltă 85 CP"

masina este nou fiat panda.
hai mai da-o naibii cu motor in 2 cilindrii. ar trebui sa se foloseasca expertiza din moto, daca tot am ajuns la faze jenabile. ce mai, hai motorul cu un cilindru, ca nu vrem sa lasam sa moara tehnologia asta pe combustibil fosili. tre sa sugem cat putem.

cand tigarile te omoara, nu reduci incet consumul, ci definitv dintr-o data.
cand cola iti distruge ficatul si rinichii, nu o lasi mai moale, ci stop-joc.

cand poluarea iti distruge planeta nu o iei cu zaharelul (cand tu ai de fapt tehnologiile tinute sub cheie) ci faci schimbarea in termen scurt. adica 5-10 ani maxim, cand folosind tehnicile curente (nu mai investesti bani in optimizarea motoarelor cu combustie interna pana se inlocuiesc in proportie uriasa de cele noi (electrice, hidrogen, fuziune, sau ce draq cuantice mai se gandesc scientistii)

dimabogdan

Mesaj de dimabogdan »

Si Exxon-Chevron sa lase din mana o industrie de cateva zeci de miliarde anual?Sau seicii din Zdubai sa nu mai cumpere odraslelor lor masini de 1 bulion bucata?N-as prea crede.
Acum la problema mea, n-am stiut unde sa o pun, asa ca ii dau aici: recent, am facut rost de una bucata cheie briceag de VW Passat cu cip.Nippy condition.Dilema mea este urmatoarea: sa incerc sa iau cipul meu sa vad daca poate fi montat in ea plus adaptarile necesare ( avand in vedere ca imi pare mai robusta - cel putin fata de a mea,pe care baiatul meu a tot trantit-o si nici arc la lamela nu mai am)?
Merita?
Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.
Tomita
cre8or

Mesaj de Tomita »

cu putina mestereala s-ar putea.
1 - potriveala lamelei tale pe briceagul respectiv. si din cate stiu passatul are cheia cum au mai nou citroenele scumpe, si nu in formatul nostru. deci, nu stiu cum s-ar putea face prinderea intr-o modalitate simpla
2 - potrivirea placii tale in carcasa. daca incape in locas e bine si necesita doar o solutie pt ca butoanele de pe placuta sa fie accesate de capacelele de pe carcasa in modalitatea dorita de tine

chainsaw
Numar Inmatriculare: B-58-HDY

Mesaj de chainsaw »

ce fail ingrozitor e noul civic
zici ca e hyundai
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp
1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.
StarShip Pilot
Marca si model masina: Lancer Sportback

Mesaj de catalin4u24 »

Ce tare. In ultimul episod fifth gear renault megane rs distruge pe circuit un nissan 370z :shock:
Cred ca e cel mai reusit hot hach ever :!:
chainsaw
Numar Inmatriculare: B-58-HDY

Mesaj de chainsaw »

da, e cam racheta
probabil totusi e cam neutilizabila in oras, avand in vedere ca sigur n-are a/c si ca suspensia e foarte rigida
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp
1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.

Mesaj de mituc »

chainsaw scrie:da, e cam racheta
probabil totusi e cam neutilizabila in oras, avand in vedere ca sigur n-are a/c si ca suspensia e foarte rigida
Nu confunda megane 3 RS cu r26r.

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
mituc

Mesaj de mituc »

Scrie răspuns

Înapoi la “Cafenea”