E cam greu s-o spui mai bine de atit. Eu am invatat ceva in cei aproape 28 de ani de biciclism: da-i prioritate TIR-ului chiar daca nu are, ca nu se stie, poate nu se poate opri, sau nu vrea, nu stie ca tre' sa se opreasca, sau poate a adormit l volan, etc,, si ajungi o flegma infasurata in jurul stilpului pe care troneaza falnic semnul de "Drum cu prioritate".Victor.VR scrie:te pui cu prostu, te coboara la nivelul lui si te bate cu experienta, right?
nu e bine sa te pui, mai ales cu tiganul. lasi de la tine, ca nu il omori. ajungeti toti la spital mai intai, apoi pe la politie. nu crezi ca vine cu familionul si te taie stil toma alimos? o surubelnita.. la cata ceafa are, crede-ma ca iti trece prin c4, si surubelnita il mangaie fin. si apoi tot el te taie pe ritm de gutza. faceam si eu din astea, dar cel mai bine e sa eviti, nu stii cand te prinde in trafic, te vede urcand in masina si te articuleaza de nu te vezi, iti gasesti masina praf in parcare, nu e bine sa iti faci dusmani. nush daca ai casco, dar chiar daca ai avea, nu cred ca iti convine sa iei o suma mai mica decat face masina in realitate. si nici sa fii pus in pericol, situatii penibile etc ptr ca tu sa arati ca ai dreptate si ca el e un taran. nu v-ati invatat oare cu totii ca peste tot is astia, si cel mai bine e sa te feresti? eu unul, sunt mai tanar decat marea majoritate, si m-am invatat sa nu mai fac "educatie" celor colorati si scuipatori de seminte, si nici sa nu imi mai bag nasul de unde stiu ca as putea iesi si indreptatit, dar si cu botul mutat la spate. watch out.
Puteti asemana TIR-ul de aici cu ce vreti voi, inclusiv cu o turba de bizoni, cefaloti, TIR, tren, tramvai, etc. Poti evita... evita. Nu te pune cu sugipulistii profesionisti ca va trebui sa-si umfli .oaiele inapoi la dimensiunea standard cu pompa de bicicleta.